johnyboy Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2009 Ναι το ξέρω το έχω αλλάξει ήδη.πρέπει να αλλάξω κάρτα γιατί η ΑΤΙ δεν κάνει.τότε πιστεύω θα δω διαφορές. ευχαριστώ για την βοήθεια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paschalis.m Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2009 Ειχα λαπτοπ με ati+arch, το αλλαξα στους 9 μηνες και πηρα με nvidia και παλι εβαλα arch. Αλλη φαση. Πρωτα απόλα με ati ετρεμες να κανεις upgrade. Χωρια ολα τα αλλα προβληματα. Με nvidia τα παντα ολα. Φυσαει το μηχανημα και μπορεις να αντιληφθεις τι εστι arch! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
johnyboy Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2009 έχω κάπου μια παρατημένη nvidia 5200.λες να κάνω δουλειά η θα σέρνετε. καινούρια δεν πάιζει να βρω με τίποτα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
firewalker Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2009 Μέλος Share Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2009 έχω κάπου μια παρατημένη nvidia 5200.λες να κάνω δουλειά η θα σέρνετε. καινούρια δεν πάιζει να βρω με τίποτα. Αυτή έχω. Μια χαρά θα είναι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paschalis.m Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2009 Δεν χανεις κατι να δοκιμασεις. Απο hardware ειμαι σκραπας (υποθετω ομως οτι πρεπει να ειναι αρκετα παλια). Δεν πρεπει να παιρνει τους drivers για τις νεοτερες καρτες αλλα αυτους για τις παλιες. Δες στο arch wiki. Τουλαχιστον οταν αντικαταστησεις το pc θα ξερεις τι εστι Ati και θα την αποφυγεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
johnyboy Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2009 με την 5200 compiz δεν τρέχει ούτε για πλάκα σε 1280χ1024. θα κοιτάξω μήπως βρω καμία nvidia καλύτερη. το docky και τώρα που έχω 3D με μαύρο φόντο τρέχει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
firewalker Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2009 Μέλος Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2009 Με την nVdian GeForce 5200 FX που έχω εγώ μια χαρά νομίζω ότι πάνε τα εφέ. Αν και δοκiμασα σε μια παλιότερη έκδοση του compiz σε live cd. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
johnyboy Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2009 Δεν τρέχει με τίποτα η 5200.την δοκίμασα. έχω εγκατεστημένα στο pc debian και winxp τα οποία δεν τα είδε στην εγκατάσταση. υπάρχει κανένας εύκολος τρόπος να κάνει scan και να τα περάσει στο grub? χειροκίνητα προσπάθησα αλλά τζίφος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
screambloodygor Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2010 Share Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2010 Παιδιά μια ερώτηση σαν αρχάριος στο arch:πώς γίνεται να φορτώσω το runlevel 3 δηλαδή οχι το γραφικό στην εκκίνηση? Δοκίμασα να προσθέσω στο kernel το '3',το telinit 3,το Init=3 αλλά πάλι μπαίνει στο γραφικό. Το πρόβλημα είναι ότι έχω τροποποιήσει το inittab και τώρα όταν μπαίνει στο γραφικό το πληκτρολόγιο και το ποντίκι δεν δουλεύουν επειδή μάλλον δεν τα ρύθμισα σωστά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giannis12a Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2010 Share Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2010 Άνοιξε το inittab και λογικά θα είναι όπως το δικό μου. Σε αυτή τηνπερίπτωση βάζεις # μπροστά απο το id5 και αφαιρείς το # μπροστά από το id3 ώστε να μπουτάρει σε κονσόλα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
johnyboy Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2010 Share Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2010 μετά από καιρό είπα να ασχοληθώ λίγο με το Arch μου. το compiz έπαιξε μια χαρά με την Ati 9600 και όλα δουλεύουν μια χαρά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
johnyboy Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2010 Share Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2010 έχω την εντύπωση πως κάθε φορά που κάνω restart ή τον κλείνω και τον ανοίγω το Arch βλέπει με διαφορετική σειρά τους δίσκους με αποτέλεσμα να μην ανοίγει πάντα. έχω έναν 250gb sata και έναν 80gb sata. το arch είναι στον 80.στην εγκατάσταση τον 80 τον έβλεπε σαν sdb.όταν ανοίγω το pc δεν μπορεί να βρει το partition του arch για να κάνει check.με 1-2 restart το βλέπει. καμιά ιδέα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
twiner Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2010 Share Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2010 έχω την εντύπωση πως κάθε φορά που κάνω restart ή τον κλείνω και τον ανοίγω το Arch βλέπει με διαφορετική σειρά τους δίσκους με αποτέλεσμα να μην ανοίγει πάντα. έχω έναν 250gb sata και έναν 80gb sata. το arch είναι στον 80.στην εγκατάσταση τον 80 τον έβλεπε σαν sdb.όταν ανοίγω το pc δεν μπορεί να βρει το partition του arch για να κάνει check.με 1-2 restart το βλέπει. καμιά ιδέα? http://wiki.archlinux.org/index.php/Persistent_block_device_naming Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
johnyboy Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2010 Share Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2010 edit ok το έφτιαξα.ευχαριστώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Linus_21 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2010 Share Δημοσ. 7 Μαρτίου 2010 Κάνοντας update μου έβγαλε αυτά >Targets (14): dhcpcd-5.2.1-1 libmp4v2-1.9.1-1 easytag-2.1.6-3 faac-1.28-2 fluidsynth-1.1.1-2 hal-0.5.14-2 libmms-0.5-2 libpng-1.4.1-1 libspectre-0.2.4-1 xorg-server-1.7.5.901-1 [b]nvidia-utils-190.53-1 nvidia-190.53-1[/b] ttf-dejavu-2.30-2 tunepimp-0.5.3-7 Κάτι διάβασα για τους τελευταίους driver της nvidia, ότι προκαλούσαν σοβαρά προβλήματα. Δεν ξέρω αν ήταν μόνο για windows ή ίσχυε και για Linux. Οι συγκεκριμένοι είναι ασφαλείς? Μην τους εγκαταστήσω και ψάχνομαι μετά.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.