blashyrkh+ Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2009 απο το login window Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
johnyboy Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2009 να το έβρισκα κιόλας καλά θα ήταν.Προφανώς μου λείπει κάποιο πακέτο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
blashyrkh+ Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2009 δεν ειναι στο system ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
johnyboy Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2009 όχι δεν είναι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paschalis.m Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2009 Eχεις πλεον τον gdm 2.28 οποιος εχει αρκετες διαφορες με τον προηγουμενο (2.26). Για να αλλαξεις το login screen δωσε: >gksudo -u gdm dbus-launch gnome-appearance-properties (δεν ειναι το appearance οπου αλλαζεις themes κλπ) Για το docky, αυτο που περιγραφεις ειναι η ελλειψη compositing, γι'αυτο φαινεται ετσι. Αν μπορεις να αλλαξεις την καρτα σου θα σου προτεινα να το κανεις. Με ati στο arch θα στεναξεις. Mε nvidia θα το απολαυσεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
johnyboy Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2009 μου βγάζει αυτό. είμαι σε φάση να αλλάξω pc γιατί αυτό είναι agp η κάρτα και επιλογές είναι λιγοστές και δεν αξίζει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paschalis.m Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2009 Δες στο arch wiki για τον gdm. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
johnyboy Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2009 οκ ευχαριστώ θα το κοιτάξω. όταν τρέχω με su μου βγάζει το από πάνω.όταν το τρέχω σαν απλός user δεν δέχεται το pass. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paschalis.m Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2009 Δες και στο arch forum. Το μπερδεψαν πολυ το θεμα με τον gdm. Δυστυχως δεν εχω gnome για να σε βοηθησω παραπερα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
johnyboy Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2009 βρήκα λίγο άκρη και δούλεψε η εντολή αλλά μου ανοίγει το theme manager. μάλλον πρόκειται για bug, Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paschalis.m Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2009 δεν ειναι ο theme manager. Ή μαλλον ειναι αλλα για να ρυθμισεις το gdm. Αλλαξε καποιες απο τις επιλογες και θα καταλαβεις τι εννοω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
johnyboy Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2009 Ευχαριστώ paschalis.m αυτό είναι.άλλαξα το wallpaper με ένα από αυτά που έχει ήδη αλλά δεν μπορώ να κάνω browse στους φακέλους για να διαλέξω άλλα theme ή άλλο wallpaper. αν έχεις καμιά ιδέα. ευχαριστώ για την βοήθεια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paschalis.m Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2009 Eπειδη το ανοιγεις ως root πρεπει τα wallpapers, themes, icons, fonts να ανηκουν στον root. Με λιγα λογια απλα δωσε: >sudo ln -s ~/.themes /usr/share/themes sudo ln -s ~/.icons /usr/share/icons sudo ln -s ~/.fonts /usr/share/fonts Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
johnyboy Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2009 Πάλι μόλις πάω να κάνω αναζήτηση το theme δεν μου ανοίγει κανένα φάκελο.Σαν να κολλάει ένα πράγμα. edit σαν να βγάζω άκρη αλλά μου φαίνεται πως θα γυρίσω σε KDE.Του αλλάξανε τα φώτα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paschalis.m Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2009 χωρις compositing (3d acceleration) δεν αξιζει και πολλα το kde. Θα δουλευει μια χαρα, απλα θα φαινεται ασχημο. Υπαρχει παντα και το xfce, μοιαζει με το gnome, πιο λιτο βεβαια, αλλα και πολυ πιο σταθερο. Για να αφαιρεσεις το gnome: >sudo pacman -Rcns gnome (θα φυγει και ο gdm, και το wicd/network manager αρα θα χρειαστει να τα ξαναεγκαταστησεις επειτα, ειδικα το 2ο) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.