twiner Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2008 Share Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2008 Καταρχήν βεβαιώσου ότι έχεις προσθέσει το username σου στα αντίστοιχα groups. και μετά ρίξε μια ματιά στον οδηγό του WAntiles. τσέκαρε αν στο alsamixer στο front το χεις έτσι: και ότι δεξιά και αριστερά η αριθμητική τιμή είναι η ίδια, αν δεν είναι καν την παίζοντας με τα q και e κουμπιά. αλλιώς δοκίμασε να βάλεις το καρφί/καρφιά των ηχείων, σε άλλη τρύπα. Μήπως δεν είναι θέμα ρύθμισης software, αλλά hardware. ορίστε το fstab μου: > /dev/cdrom /media/dvd iso9660 ro,user,noauto,unhide 0 0 /dev/cdrom1 /media/cd iso9660 ro,user,noauto,unhide 0 0 /dev/fd0 /media/fl auto ro,user,noauto,unhide 0 0 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gpan Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2008 Έχει καταφέρει κανείς με επιτυχία bridging για χρήση σε virtualbox? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
capthookb Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2008 Αυτό είναι το script που χρησιμοπιώ για bridge: > #!/bin/bash if [ "$1" = "" ] then echo "Usage: vboxbridge create/delete" else if [ "$1" = "create" ] then ifconfig eth0 down echo "Making tap iface" tunctl -t tap0 -u capthookb chmod a+rw /dev/net/tun* echo "eth0, tap0 in promisc mode" ifconfig eth0 0.0.0.0 promisc ifconfig tap0 0.0.0.0 promisc echo "Making Bridget (eth0 and tap0 to br0)" brctl addbr br0 brctl addif br0 eth0 brctl addif br0 tap0 echo "Br0 getting ip (192.168.1.100)" ifconfig br0 192.168.1.2 netmask 255.255.255.0 route add default gw linksys dev br0 else ifconfig br0 down brctl delbr br0 tunctl -d tap0 ifconfig eth0 192.168.1.2 netmask 255.255.255.0 up route add default gw linksys dev eth0 fi fi Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gpan Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2008 Σε ευχαριστώ cup. Το έφτιαξα χωρίς scriptaki. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Axelfc Δημοσ. 17 Μαΐου 2009 Share Δημοσ. 17 Μαΐου 2009 Ορίστε ένα review που περιγράφει εν συντομία το Arch. Όποιος ενδιαφέρεται: Arch Linux review Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
twiner Δημοσ. 17 Μαΐου 2009 Share Δημοσ. 17 Μαΐου 2009 Ορίστε ένα review που περιγράφει εν συντομία το Arch. Όποιος ενδιαφέρεται: Arch Linux review συνοπτικό το review. Διαφωνώ λίγο στnv απόδοση του KISS: Στο Arch αρμόζει περισσότερο η "keep it simple sexy!". Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Axelfc Δημοσ. 17 Μαΐου 2009 Share Δημοσ. 17 Μαΐου 2009 Γι'αυτό είπα πως το περιγράφει εν συντομία. Κάποια βασικά πράγματα για κάποιον που δεν το γνωρίζει και θέλει να μάθει πέντε πράγματα στα γρήγορα. Για keep it simple sexy θα συμφωνήσω απόλυτα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giannis12a Δημοσ. 18 Μαΐου 2009 Share Δημοσ. 18 Μαΐου 2009 Πάντως για νέο χρήστη, μόνο απλό δεν είναι και δη στην εγκατάσταση. Θα πρέπει να το συντηρείς κιόλας το σύστημα μετά. Θέλει για μένα πρώτα τριβή με πιο απλές διανομές (ετοιματζίδικες) και μετά να περάσει στο arch, αφού έχει μάθει και λιγάκι την κονσόλα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MsquitoPrincess Δημοσ. 18 Μαΐου 2009 Share Δημοσ. 18 Μαΐου 2009 Λοιπόν,ρωτάω εδώ. Έβαλα χθες Arch στο laptop. Αφού έκανα : # pacman -S xf86-input-evdev # /etc/rc.d/hal start Και αφού πρόσθεσα : Section "ServerFlags" Option "AutoAddDevices" "False" EndSection στο χοrg.conf, πήγα να τεστάρω (κατά τον οδηγό στο wiki) τον X server και μού πέταξε fatal error. Πριν ανοίξω το xorg.conf για να δω τι είχε περαστεί μέσα, έκανα reboot μήπως και ήταν απαραίτητο για τους οδηγούς της κάρτας γραφικών (intel gma 4500mhd).Τελικά το πισι δεν ξαναμπούταρε, αλλά άρχισε να πετάει σε λούπα το /usr/sbin/hald 9g fail και κάτι με 9G busy fail (δε θυμάμαι αυτή τη στιγμή..).Μπορώ να το διορθώσω αυτό το πράμα με κάποιο τρόπο? Έχω και ftp και το core iso. eidt:άκυρη η ερώτηση, έπαιξε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giannis12a Δημοσ. 18 Μαΐου 2009 Share Δημοσ. 18 Μαΐου 2009 Τώρα άν σου πω , πως στον φορήτό με intel , έχω άδειο το xorg.conf και δουλεύει μια χαρά τι θα πείς? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BonJovi1000 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2009 Share Δημοσ. 12 Ιουνίου 2009 κανενας οδηγος-πΛηροφοριες-κολπα-περιληψη-περιγραφη για το 2009.2 ? ευχαριστουμε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
twiner Δημοσ. 12 Ιουνίου 2009 Share Δημοσ. 12 Ιουνίου 2009 κανενας οδηγος-πηροφοριες-κολπα-περιληψη-περιγραφη για το 2009.2 ?ευχαριστουμε περίληψη-περιγραφή http://www.archlinux.org/ το 2009.02 έχει απλά πιο πρόσφατη έκδοση πυρήνα από το 2008.06, υποστήριξη για ext4, και κάποια bug fixes στον installer. οδηγός-πληροφορίες: Tο Arch wiki καταρχήν, και μετά για πιο συγκεκριμένα πράγματα, το Newbie Corner και το Desktop Environments thread στο forum του Arch. κόλπα τα περισσότερα στο arch wiki, και γενικά στο φόρουμ, αξιοσημείωτο το thread Artwork and Screenshots που είναι δημοφιλές μεταξύ Archers, εκεί μπορεί να δει κανείς ένα σωρό, customizations και σκριπτάκια..., ποιός window manager φοριέται πολύ αυτό το μήνα κλπ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
johnyboy Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2009 έχω μερικές απορίες. 1. έχω Ατι 9600 και πρόβλημα με το compiz.και να μην παίξει το compiz δεν τρελαίνομαι κιόλας αλλά αν υπάρχει κάποια λύση θα ήταν καλό.έχω ψάξει όλο το google 2 μέρες τώρα και δεν μπορώ να βρω τρόπο να παίξει. 2. το docky και το cairo dock τρέχουν με μαύρο φόντο.όταν είχα βάλει σε έναν άλλο δίσκο για να δοκιμή έπαιζε μια χαρά.τώρα τζίφος. 3. πως μπορώ να αλλάξω την login screen? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
firewalker Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2009 Μέλος Share Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2009 έχω μερικές απορίες. 1. έχω Ατι 9600 και πρόβλημα με το compiz.και να μην παίξει το compiz δεν τρελαίνομαι κιόλας αλλά αν υπάρχει κάποια λύση θα ήταν καλό.έχω ψάξει όλο το google 2 μέρες τώρα και δεν μπορώ να βρω τρόπο να παίξει. Δεν θα βγάλεις άκρη εύκολα. Υποθέτω ότι το σχετικό άρθρο στο wiki το διάβασες. Αν δεν είναι σε laptop άλλαξε την με μία Nvidia να ησυχάσεις. Το δικό μου που έχει Radeon 9600 Mobility θα το φάει το κεφάλι του... 2. το docky και το cairo dock τρέχουν με μαύρο φόντο.όταν είχα βάλει σε έναν άλλο δίσκο για να δοκιμή έπαιζε μια χαρά.τώρα τζίφος. Σχετίζετε με το 1. 3. πως μπορώ να αλλάξω την login screen? KDE, GNOME; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
johnyboy Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2009 gnome έχω. μα και το docky και το cairo dock παίζανε μια χαρά με την ίδια κάρτα σε προηγούμενο Install. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.