SirAlexV Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2006 exw syndesi otenet k xrisimopiw gia ta mail pou tin selida tis otenet gia ta mail. http://www.cool4u.gr k lamvanw kathe mera gyrw sta 30 mail apo site poou den eimai melos k periexoun diafimiseis...exw kourastei na svinw k na lamvanw kathe mera tosa anousia mail xwris logo...boreitai na me voithisetai...? thanks
polidis Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2006 Vale antispam h anoixe kapio free mail pou tha to dineis opoudipote thes. Kai to kanoniko sou tou Provider asto gia idikes periptoseis mono.
spiteo Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2006 Γεια σας το ιδιο προβλημα εχω και εγω ανοιγω τα e-mail μου μεσω outlook, εχω βαλει φιλτρα και περνανε στο φακελο ανεπιθυμητης αλληλογραφιας. Το προβλημα ειναι οτι μερικοι στελνουν e-mail αλλαζοντας συνεχεια την καταληξη του e-mail τους, για παραδειγμα [email protected] Σε αυτη την περιπτωση δεν μπορεις να βαλεις φιλτρο Μηπως υπαρχει τροπος στο outlook να βαλεις φιλτρο σε λεξεις που υπαρχουν στο περιεχομενο του e-mail;
antonl Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2006 Για το Outlook Express τουλάχιστον μπορείς να πας "Εργαλεία" -> "Κανόνες Μηνυμάτων" -> "Αλληλογραφία". Στην καρτέλα που θα ανοίξει έχεις τη δυνατότητα να επιλέξεις που θα μετακινηθούν mails που έχουν συγκεκριμένες λέξεις στο κυρίως μήνυμα του mail. Το πρόβλημα που έχω εγώ με τα spams είναι πως ποτέ δεν υπάρχει τίποτα κοινό στο mails, παρόλο που προέρχονται από τον ίδιο spammer.
gv Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2006 parte til tin otenet kai alla3te to mail sas ... meta steilte ena mail stis contact list sas kai teleiosate ...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.