billy_wretzky Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2006 Share Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2006 καλησπέρα σε όλους, πρόσφατα έβαλα το νεό itunes (7) και μετά συνέδεσα το ipod μου.όλα καλά αλλά έχω ένα μικρό θέμα. οποιοδήποτε video είχα εξαφανίστηκε (παρόλο που βρίσκεται μέσα στο ipod) αφενός ξέρει κανείς γιατί έγινε αυτό, αφετέρου ξέρει κανείς πως το διορθώνουμε? ευχαριστώ προκαταβολικά, δημήτρης. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
grek77 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2006 Share Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2006 Το ίδιο πρόβλημα ακριβώς έχω και εγώ. Καμια λύση αλλα Ελληνικά; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
e-tic Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2006 Share Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2006 iTunes σε PC ή Mac? Έκανες upgrade την παλιότερη έκδοση ή έκανες πρώτα uninstall το παλιό και μετά install το itunes 7? Μάλλον το πρόβλημά σου εντοπίζεται στον υπολογιστή σου, γιατί ενώ μπορείς να μεταφέρεις αρχεία (τραγούδια, βίντεο, εικόνες) απο το iTunes στο iPod, το αντίθετο (μεταφορά αρχείων απο το iPod στο iTunes) δεν γίνεται, τουλάχιστον όχι με τις ευχές της Apple. Οπότε, αν για κάποιο λόγο τα αρχεία σου χάθηκαν απο τον υπολογιστή σου, μην περιμένεις να τα ανακτήσεις μέσω του iPod... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.