Προς το περιεχόμενο

Πρόβλημα με HTML emails στο Outlook

GiorgosH

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αντιμετωπίζω ένα παράξενο πρόβλημα στο Outlook με την προβολή των emails.

Κατεβάζω τα ίδια emails στον υπολογιστή της δουλειάς και στο σπίτι (έχω επιλέξει να τα αφήνει στο server) και ενώ στη δουλειά τα βλέπω μια χαρά (δηλ. τα HTML emails (πχ newsletters) με τα χρώματα τους, τις φωτογραφίες & τις γραμματοσειρές τους) στον υπολογιστή στο σπίτι κατεβαίνουν και τα βλέπω σαν 'text emails'.

Έχει δηλαδή στην αρχή τον κώδικα και μετά ότι κείμενο περιλαμβάνει το email, χωρίς φωτογραφίες κτλ κτλ.

Έψαξα τα πάντα στις επιλογές και δε κατάφερα να κάνω τίποτα.

Έχω την εντύπωση πως έχει να κάνει με τις επιλογές στο security αλλά δεν μπορώ να βρω τι ακριβώς.

Καμία ιδέα μήπως?

P.S. Τρέχω Outpost firewall..

Δημοσ.

Αφού μου τα σβήνουν όλα και δεν με αφήνουν να γίνω admin :P

Το πρόβλημα εξ αρχής φίλε.. Είχα ένα προβληματάκι και έσβησα το προφιλ και τα έφτιαξα από την αρχή και από τότε δεν έχω δει HTML mail.. Δοκίμασα να κατεβάσω emails με το Outpost κλειστό και πάλι τίποτα..

Δημοσ.

Στην καρτέλα : εργαλεία->επιλογές->ανάγνωση ξετίκαρε την επιλογή : ανάγνωση όλων των μηνυμάτων σε απλό κείμενο...

Δημοσ.
Στην καρτέλα : εργαλεία->επιλογές->ανάγνωση ξετίκαρε την επιλογή : ανάγνωση όλων των μηνυμάτων σε απλό κείμενο...

Μα δε είναι.. :(

Δημοσ.

ΟΕ => Tools => Options => Security

Θέλεις επιλεγμένες την 1η κ 3η ρύθμιση μόνο, τις υπόλοιπες όχι.

Με αυτές τις ρυθμίσεις καλό θα είναι να έχεις ένα AV ενεργό να τσεκάρει τα e-mails σου όταν τα κατεβάζεις.

/sc

Δημοσ.

Το πρόβλημα αυτό είναι γενικό ή σου συμβαίνει μόνο σε μερικά mail από συγκεκριμένους αποστολείς;

Δηλαδή αν στείλεις από το σπίτι ένα HTML mail στον εαυτό σου, το λαμβάνεις ως κείμενο;

Δημοσ.

Κάνε μια δοκιμή και με το Outlook Express...

Αν παίξει, σιγουρεύεσαι ότι φταίει το Outlook, αλλιώς κοιτάς για Outpost, ρυθμίσεις στο server κτλ...

Δημοσ.

Επομένως,

1) ή φταίει το Outlook, που το έχεις ξεψαχνίσει,

2) ή φταίει κάποιο αντιβιοτικό, το οποίο έχει επιλογή να κάνει convert όλα τα μηνύματα του Outlook σε text για να μη διατρέχεις κινδύνους.

Για τα αντιβιοτικά θεωρείται διαφορετικός έλεγχος το Outlook και το Outlook Express, οπότε δικαιολογείται να στο κάνει στο ένα και όχι στο άλλο...

Δημοσ.

Μέχρι τώρα δεν είδα να μας λες και ποιά έκδοση του outlook έχεις.

Τα ίδια είχα πάθει και εγώ με το 2003. Λύση δεν είχα βρεί και έτσι πολύ απλά το παράτησα και γύρισα στο OE .

Αντε αν βρούμε λύση θα του ξανακάνω μια δοκιμή.

Εμένα τότε μου έκανε και άλλα κόλπα. Ότι έβαζα στο e-mail που έφτιαχνα αυτό μετά τα έστελνε σαν συνημένα. Άλλαζα για παράδειγμα το χρώμα μιας λέξης σε κόκκινο και αυτό έστελνε το κείμενο σαν κείμενο και το χρωμα σαν επισύναψη.... :mrgreen: Τι άλλο ήθελα για να μην το ξαναανοίξω εδώ και δύο χρόνια. Είχα φάει ώρες να ψάχνω τις ρυθίσεις μήπως κάπου είχα λάθος. Θυμάμε υπήρχε τότε γενικό πρόβλημα από πολλούς εδώ και το συζητάγαμε.

Βαρέθηκα να το ψάχνω και τό'στειλα :cry: Παρότι μου άρεσε καλύτερα από το ΟΕ.

Δημοσ.

Το 2003 έχω αλλά δεν έχω τα προβλήματα που αναφέρεις και δεν μπορώ να γυρίσω στο Express διότι το MS μου χρειάζονται κι άλλες λειτουργίες του.

Τι στο καλό έχει πάθει δεν μπορώ να καταλάβω..

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...