Προς το περιεχόμενο

Laser TVs Set to Take Down Plasma

EKTELESTES

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Moderators
Δημοσ.

"Take down plasma" που ειναι οτι καλυτερο δλδ στις TV αλλα το αρθρο δεν δινει και καμια σοβαρη πληροφορια.

Δημοσ.

είναι οι αναμενόμενες τεχνολογίες που θα στείλουν στον κουβά τις LCD:

1) Laser TV

2) SED

Για τις SED έχει οριστεί και ημερομηνία έναρξης παραγωγής και θα είναι κάποια στιγμή το 2008.

Αν υπάρχει μια περίπτωση οι λεπτές οθόνες να φτάσουν την ποιότητα των CRTs είναι αυτές οι τεχνολογίες.

Ότι και να λέμε, οι TFTs δε βελτιώνονται περισσότερο.

• Moderators
Δημοσ.

Φιλε didymos προσεχε τι λες μην πεταχτει κανενα καλικατζαρακι και αρχιζει να σου επιτιθεται... ;)

Δημοσ.
Φιλε didymos προσεχε τι λες μην πεταχτει κανενα καλικατζαρακι και αρχιζει να σου επιτιθεται... ;)

Αν και δεν σε αντιλαμβάνομαι, ευπρόσδεκτο το οποιοδήποτε καλικαντζαράκι να το συζητήσουμε.

Πάντως δεν το πέταξα έτσι, ξέρω τι γράφω.

• Moderators
Δημοσ.

Αν δεις τις συζητησεις θα δεις οτι ειμαι τις ιδιας αποψης οτι οι CRT υπερτερουν των TFT στη συνολικη ποιοτητα απεικονισης. Αν και κατοχος εδω και λιγο καιρο ΚΑΙ μιας TFT, μονο για κειμενο την προτιμω. Και οχι μονο την δικη μου, εχω δει παρα πολλες TFT και καμια δεν με εχει κερδισει. Καποιοι εδω πεφτουν να σε φανε με ακομψο τροπο οταν δεν συμφωνεις με οσα πιστευουν. Αυτο εννοουσα.

B)

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

η λειτουργία των SED βασίζεται στην αντίστοιχη των CRT, απλα έχουν μικρότερο πάχος και πολύ μεγαλύτερη διαγώνιο που θεωρητικά περιορίζεται μόνο από την αντοχή των γυαλινων επιφανειών του πάνελ που θα πρέπει να έχουν μεταξύ τους κενό αέρος και απόσταση 1/2 ιντσας.

η laser tv πιστεύω θα είναι πολύ φθηνότερη και δεν θα έχει να αντιμετωπίσει αυτό το πρόβλημα κατασκευής, οπότε θεωρητικά θα έχει απεριόριστο "ιντσαζ":confused:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...