cone Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2006 ναι, ειμαι μαντζιρης. και για να βαλω υδροψυξη και για να παρω αφορυβα ανεμιστηρακια. οποτε τι κανω; ξυλωσα οτι ανεμιστηρακι βρηκα, εκτος απο το τροφοδοτικο γιατι δε μπορουσα να το ανοιξω. και τωρα σκεφτομαι να βαλω απο μεσα γυρω γυρω αυτο το αφρολεξ που εχουν τα ραδιοφωνικα στουντιο στους τοιχους. αντε και να ανεβασει θερμοκρασια, τι εγινε; παντως αθορυβο θα ειναι. επισης σκεφτομαι να τον κλεισω σε καμια ντουλαπα.(αντε μη το βγαλω στο μπαλκονι χειμωνιατικα)
Forensick Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2006 το παρακανες:-P παντως για το αφρολεξ δεν το βρισκω καλη ιδεα γιατι: 1)χαλαει την ροη που εχει το κουτι 2)δεν εχει νοημα να βαλεις αφου θα εισαι ηδη αθορυβος με την υδροψυξη.το μονο που θα ακους θα ειναι το cd/dvd και τους σκληρους.
Pink_Panther Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2006 Olous? Kai ths kartas grafikwn kai tou epeksergasth kai tou motherboard? lol "παντως αθορυβο θα ειναι." E nai, otan den 8a doulevei epidi kaike to pc 8a einai apolitws a8oryvo :-P
paparoupas Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2006 Προσεχε μη σου βαλει καμια φωτια στο σπιτι... Ειδικα το τροφοδοτικο και η καρτα γραφικων δεν το εχουν σε τιποτα να λιωσουν.
cone Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2006 λοιπον. τα ξανασυνδεσα. εφτασε στους 78 η cpu και ακουγοταν μια σειρηνα μεσα απο το κουτι. ενα τιρου τιρου... κατι τελος παντων. και εκανε πολυ ζεστη μεσα στο κουτι. πως δε πηρε φωτια... θα το κλεισω σε ντουλαπι τελικα. και γυρω γυρω στο ντουλαπι θα βαλω μονοτικο αφρολεξ. αλλιως δε γινεται.
antonl Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2006 ΚαραLOL! Κι έλεγα πως είμαι απ τους ελάχιστους που τους τι δίνει ο θόρυβος τόσο πολύ. Forensick για ποια ροή αέρα μιλάς :) ;; Τις ίδιες ιδέες είχα κι εγώ για το κατεβαστήρι (ντουλάπα/μπαλκόνι) αλλά στο μπαλκόνι το βλέπω να μουλιάζει και στη ντουλάπα να τσουρουφλίζεται. Πάντως σαν εναλλακτικές μπορείς να δοκιμάσεις το πισσόχαρτο (αν θυμάμαι καλά) ή την αγορά κάποιου ρυθμιστή στροφών ανεμηστήρα οπότε να τους κλείνεις/χαμηλώνεις όποτε δεν τους χρειάζεσαι. Βέβαια αυτά κάνουν conflict με την μαντζιριά που προείπες αλλά μιας και ανέφερες το αφρολέξ σκέφτηκα να σου δώσω καν δυο εναλλακτικές ακόμα. Άντε και καλό (καυτό) computing.
tex439 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2006 ektos kai an valis ena aircondition sti ntoulapa na tou xtipai kai vgazis kai ta anemistiria ola kai ise ok
drillgr Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2006 Αν το προβλημα ηχου το εχει το κατεβαστηρι, ε τοτε δε χρειαζεται ουτε ανεμιστηρες να βγαλεις, ουτε ηχομονωτικα ουτε τπτ, απλα βαλτο σε αλλο δωματιο. πχ περσι ολο το χρονο το pc μου το φιλοξενουσε ο καυστηρας! Μιλαμε εγγυηση, δεν ακους τπτ Παντως στο μπαλκονι μη το βγαλεις, η υγρασια στον αερα ακολουθει τελειως διαφορετικες τιμες απο οτι μεσα στο σπιτι και δεν το βλεπω καλα...
Vatos_locos Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2006 file mou otan breis tin apoliti lisi pes tin k se emena giati edw to pc mou ligo palio alla antwxei akoma (socket a Semprom 1.8Ghz) kane san trakter ka8e fora pou to anigw k panw pou brika n amiwsw to 8oribo me enan poli f8ino tropo (potensiometra) twra mou tin dinei enas 40aris maxtor pou kanei les k traaei tin anifora me 1h stis 120000 strofes
belmpas Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2006 Η απόλυτη λύση αθόρυβου και απολύτως οικονομικού (από πλευράς κατανάλωσης ρεύματος) κατεβαστηριού, μου στοίχισε εμένα 1.000.000 δρχ. ( το 1998 ). Θα πρότεινα σε όσους ψάχνουν τρόπους για να επιτύχουν τα παραπάνω, να εξετάσουν και τη λύση αγοράς ενός παλιού λάπτοπ. Τα οφέλη είναι πολλά και το τίμημα ελάχιστο συγκριτικά. Όσο για τη δική μου περίπτωση, περιμένω να ενηλικιωθεί ώστε να έχω πετύχει την πλήρη απόσβεση!!!
Vatos_locos Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2006 1 mirio re file edwses xaras to kouragio sou egw pou na to brw omws na to dwsw edw mazebw euro euro mpas k balw kati parapanw sto pc mou k anebei ligo i apodwsi tou ma8itis se tee eimai k to kalwkeri an brw douleia exei kalws
Hellhound_LoveSick Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2006 ego pantos gia katevasthri exo enan Pentium 3 sta 1000Mhz me mia megalh psyktra xoris anemisthra pano kai enan samsung 40Gb disko opou den zestenete katholou kai eine kai pantelos athoryvos... ola auta mazi me ena trofodotiko me 15cm fan ta kleidosa se ena ntoulapi tou grafeiou mou... thoryvos apolyta 0db afou akoma kai thn nyxta den akougete oute psithiros... apo zestes ola kala eine megalo to ntoulapi kai den katalavenei tipota apo zesth... doulevei tora 2 vdomades astamathta xoris provlhma emule kai torrent fthina kai omorfa... cu
belmpas Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2006 Με 150 ευρώ βρίσκεις σήμερα παρόμοιο και καταναλώνεις 20-40 Watt και όχι 200. Γεγονός σημαντικό για εμένα που είναι ανοικτό 24/7.
tex439 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2006 hmm wrea idea auto me to laptop, kai egw exi mia vdomada me ta torrent kai akoma pai kai arxisa na to lipame na to vlepo mera nixta anixto mono kai mono gia ta torrents.
x_vagos_x Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2006 [ Γιατι δεν το κλείνετε στο υπόγειο και να δουλεύετε με remote control από το Desktop σας όταν θέλετε ... ; ]
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.