Προς το περιεχόμενο

programa gia capture video

hackermon1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

re paidia thelo ena programa gia capture video,dld na vazo to link sto programa kai ayto na arxizi na kani capture to to video pou ginete streaming apo tous alous.diladi gia paradigma na vazo to link pou paizi to mega kai to programa na kani capture to video.exo adsl 784 elpizo na inai kala kai to video na mhn exi diakopes.:|

Δημοσ.

Μιας και δεν απαντάει κανένας καλύτερος γνώστης...

Δεν κατάλαβα αν ΔΕΝ θες π.χ ο media player να τρέχει, και θες απλά να βάζεις το link και αυτό να κάνει capture μόνο του. Σε αυτήν την περίπτωση δεν ξέρω/ δεν έχω χρησιμοποιήσει. Τώρα να σου πω ότι χρειάζεσαι ένα πρόγραμμα που απλά κάνει capture το video καθώς παίζει στην οθόνη, φαντάζομαι θα το ξέρεις...

Πάντως, ρίξε μια ματιά εδώ χωρίς να έχω ιδέα για το τί σόι πρόγραμμα είναι, πόσο έμπιστο είναι κλπ

Πάντως αυτό που θές υποστηρίζει ότι κάνει.

Δημοσ.

Μήπως χρειάζεται να το "αγοράσεις"? Γιατί είναι shareware δεν είναι free. Προφανώς αυτός θα είναι ο περιορισμός για την demo έκδοση.

Δημοσ.

παιδια ψάχνω και εγώ για ένα πρόγραμμα για να γράψω κάτι που βλέπω στην οθόνη του υπολογιστή.

Πιο συγκεκριμένα έχω ένα πρόγραμμα που θέλω να το εκτελέσω και αυτό που θα τρέξει το πρόγραμμα να το κάνω capture στον υπολογιστή μου.

Μπορεί κανείς να με βοηθήσει ή εαν απαγορεύεται το link να στήλει κανένα pm?

Ευχαριστώ εκ τον προτέρων

Δημοσ.

μια χαρα κανει την δουλεια του το SnagIt Για αυτη την δουλεια απλα το βαζεις να τρεχει πριν τρεξεις το προγραμμα και μετα κοβεις και φτιαχνεις το βιντεακι οπως θες.

Εγω αυτο χρησιμοποιω οταν θελω να καταγραψω κινησεις μου για να δειξω σε καποιον τις κινησεις που πρπει να κανει!

• 6 μήνες μετά...
Δημοσ.

Gia ton wm recorder pas edo http://www.wmrecorder.com/demo.htm kai katebazeis tin version 10.2 pou exei to wm gia wm player streaming mazi kai rm gia Real player. ego katebasa kapious kodikous apo sites me serials , kai apo emule se notepad , alla eno ta dexetai stin arxi meta apo 2-3 lepta bvazei minima oti einai spasmenos kodikos kai to kleinei to programa.

erotisi : exei kaneis kapion kodiko pou na douleui

sim.to programma auto dinei elaxisto xrono se demo , mono 5 lepta.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...