giorgio69 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2006 Hello everybody Θέλω να κάνω αναβαθμιση στο PC μου και λέω να βάλω TV Tuner (δεν έχω συμβατικη TV). Επίσης θα χρειαστώ κάρτα γραφικών, οπότε το βρόμικο μυαλό μου σκέφτηκε μήπως γίνεται να τα συνδυάσω και να γλυτώσω κάποια λεφτά. Υπάρχουν όμως κάρτες γραφικών που να δουλεύουν και σαν TV Tuner? Αν ναι έχετε καμιά καλή υπόψην? Και με τί motherboard? I wonder:???: .... Σημειωτέον ότι το PC βασικά θα το χρησιμοποιώ για μουσικά προγράμματα οπότε για κάρτα γραφικών θέλω απλά μιά οικονιμική που να κάνει τη δουλειά της.
dimitris74 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2006 kalitera na ta pareis ksexorista. to tv tuner tha to exeis esto kai an allakseis karta grafikon
giorgio69 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2006 Δηλαδή γινεται. Αχα. Δεν βοηθάς και πολύ αλλά thanx.
dimitris74 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2006 i ati exei sinithos montela pou exoun kai tv tuner. den ksero kata poso vgazei akoma. pantos sto ksanaleo den aksizei
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.