Προς το περιεχόμενο

Acronis image

Exiled2

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έφτιαξα image τον δίσκο μου με τα windows με το acronis true image 9.

Το θέμα είναι ότι δεν μου ζήτησε επανεκκίνηση, το έκανε ενώ τρέχαν τα windows. Είναι φυσιολογικό αυτό? Με το 8 ζήταγε reboot το οποίο ακούγετε και πιο σωστό. Ρωτάω για να ξέρω μην πάω να το επαναφέρω και δεν μπουτάρει μετά στα windows.

Ευχαριστώ.

Δημοσ.

Και σε μένα το ίδιο κάνει. Νομίζω πως είναι ένα από τα πλεονεκτήματα του έναντι του ανταγωνισμού. Κάποιες φορές που χρειάστηκε να το επαναφέρω, λειτούργησε. Φρόντισε μόνο να κάνεις check image, για να είσαι βέβαιος.

Δημοσ.
. Νομίζω πως είναι ένα από τα πλεονεκτήματα του έναντι του ανταγωνισμού. .

Αν εννοεις το ghost τα ιδια κανει . Το λεω χωρις να εχω κατι εναντιον του arconis αφου δεν το εχω δοκιμασει.:-D :-D

Δημοσ.

Γιάννη,

αυτό είχα στο νου μου. Την εποχή που άρχισα να χρησιμοποιώ το acronis το ghost ακόμα απαιτούσε να βγω από τα windows. Προφανώς έχει αλλάξει, αλλά, επειδή δεν το χρησιμοποιώ, δεν το πήρα χαμπάρι.

Δημοσ.

Ετσι ειναι φιλε μου.Ολα ...εξελισοντε.Απο την εμπειρια μου απο το ghost αλλα και οσα εχω διαβασει για τον.... αντιπαλο του arconis , βγαινει το συμπερασμα οτι και τα δυο ειναι αξιοπιστα προγραμματα .Τυχον ατυχιες τους οφειλοντε κυριως σε εμας και τα pc μας.:-D :-D

Δημοσ.
Ετσι ειναι φιλε μου.Ολα ...εξελισοντε.Απο την εμπειρια μου απο το ghost αλλα και οσα εχω διαβασει για τον.... αντιπαλο του arconis , βγαινει το συμπερασμα οτι και τα δυο ειναι αξιοπιστα προγραμματα .Τυχον ατυχιες τους οφειλοντε κυριως σε εμας και τα pc μας.:-D :-D

Συμφωνώ μαζί σου.

Acronis's user.

Δημοσ.

Και τα δύο είναι καλά. Το Acronis δείχνει φιλικότερο και το μόνο που του λείπει είναι μια δυνατότητα των Ghost 7 και 8 (προϊστορία, ε?) : το remote deployment των system partitions (a.k.a. GhostCast server)...

Δημοσ.

Εγώ χρησιμοποιώ ghost 2003 και κυριολεκτικά μου έχει λύσει τα χερια

Τόσα χρονια δεν μου έχει δημιουργήσει κανένα απολύτος πρόβλημα και δεν υπάρχει περίπτωση να το αλλάξω.

Όσο για το acronis το χρησιμοποίησα μια φορα μου κόλλησε στα μισά του image και έχασα όλον το δίσκο μου ! (θέλω να πιστεύω ότι ήμουν καντέμης)

Δημοσ.

Βασικά και τα δύο μια χαρά είναι... Το Ghost είναι αργό αλλά αξιόπιστο και το Acronis που έχει μια θέση στο PC μου αυτή τη στιγμή είναι γρήγορο αλλά λιγότερο αξιόπιστο...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...