Apanepai Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2006 Paidia exw to motherboard MSI 875p NEO me mnimi 512. Tha ithela na prosthesw kapoia mnimi pou na apotelei kapoia endiamesi odo se thema poiotitas kai timis. Exw mperdeutei kapws me tis idiotites tis mnimis DDR2 kai DDR kathws kai DIMM1 DIMM2 katlp. Mipws mporeitai na mou dwsetai ta fwta sas sxetika me to ti einai sumbato na mpei gia na psaksw sto net h kai akoma ean exetai kati na proteinetai. Oi endiaferomenes mnimes koimenontai se 512 h 1gb... Euxaristw prokatabolika.....
asmilon Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2006 Η μητρικη σου φιλε μου υποστηριζει μονο DDR Ι μνημη. Οποτε κοιτας για τις αντιστοιχες προτασεις. Απο ποια εταιρια ειναι η μνημη που εχεις τωρα και ποση ταχυτητα γραφει πανω (266,333,400)? Ειναι διπλης οψης ή μονης? Αν παρεις μια μνημη της ιδια εταιριας, της ιδιας ταχυτητας και του ιδιου τυπου οψη ειναι πολυ πιθανο να μπορεις να δουλεψεις την RAM σου σε Dual Channel Mode που θα σου αυξησει αρκετα τις επιδοσεις. Aν ειναι Noname η μνημη σου τοτε παρε καλυτερα μια Kingston Pου ειναι αξιοπιστες μνημες οικονομικες και με Lifetime εγγυηση.
EXARXEIA_CITY Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2006 Ελπιζω να σε κανουν γρηγορα ban απο το forum Burning_virus1.
Burning_virus1 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2006 Ελπιζω να σε κανουν γρηγορα ban απο το forum Burning_virus1. Δεν περίμενα τόσο θερμό καλωσόρισμα να σου πω την αλήθεια... Αστο. Αστο. Θα φύγω από μόνος μου. Εντάξει ρε εξάρχεια, εντάξει. ---Και μετά παραπονιόμαστε ότι δεν έχει τουρισμό η Ελλάδα.:roll: Ε! ΕΕΕ. ΕΕΕΕΕΕΕ....!!!:evil: Καλά ρε. Μπαίνει στο forum σας ο υπέρτατος γνώστης ηλεκτρονικών υπολογιστικών συστημάτων, ο άσσος των linux (όπως πολύ ταπεινά αναφέρει η υπογραφή μου), ο ένας και μοναδικός hack_crack_rap_bap_ntap_ntap, ο μόνος που μπορεί να σου πει που ακριβώς πρέπει να στροφάρει το ανεμιστηράκι σου για να μην έχεις υψηλές θερμοκρασίες, ο άνθρωπος που κατάφερε να ξεγελάσει ολόκληρο δίκτυο 398 pc's με ένα black forest, ο άνθρωπος που προγραμματίζει το προωθητικό σύστημα της NASA, που ξενιτεύτηκε για να μαθητεύσει δίπλα στο πλευρό του Billakou (έτσι τον φωνάζουν όσοι έχουν οικειότητα), ο Burning_virus1, κι εσύ το μόνο που έχεις να πεις είναι να με διώξουν. E. Eντάξει μεγάλε. Θα πας μπροστά. Τι να πω. Θα φας κράξιμο απ'τα παιδιά που αναγνωρίζουν την αξία μου, αλλάαα... Σε προειδοποίησα.:wink:
Apanepai Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2006 Auti pou exw panw einai mia Kingston. Pws mporw na dw ta stoixeia auta pou anafereis ( tin taxitita pou exei panw kai to ean einai diplis h monis opsis) xwris na anoiksw to pc giati einai arketa xronoboro auto logo tis eswterikis diataksis??? Episis me poion tropo mporw na tis doulepsw se dual channel opws anafereis??? Euxaristw gia tin boitheia asmilon....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.