Προς το περιεχόμενο

erwthsh symvatothtas

andreapaog328

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Mporei na mou pei kapios an ayta einai symvata?

Intel Core 2 Duo E6400 2.133 Ghz

DFI Infinity 975X/G

OCZ EL PC2-6400 DDR2 800MHZ Gold Dual channel 2GB kit (2X1GB) GX XTC

Asus EN7900GS 256MB

Western Digital 250GB SATA2

Thermaltake VB1000SWS Soprano Silver

TAGAN TG480-U15 EASY CONNECT 480W BLACK + PCI-E

Smsung DVDRW SH-S182M Lightscribe

Oi DFI me tis OCZ einai entaksei?

Kati akoma ayto to trofodotiko tha ftanei an kanw kai crossfire?

H DFI tha yposthrizei tis kainouries DX10?

Δημοσ.

Για DFI και OCZ, δεν έχω ιδέα, αλλα τυχαίνει να έχω ακριβώς αυτες τις μνήμες που ανεφερες, σε ένα p5b deluxe. Είχα αρκετά προβληματα συμβατότητας στην αρχή , δεν επαιζαν καθόλου βασικά, μέχρι που η Asus υποστήριξε τις συγκεκριμένες μνήμες της ocz, σε ένα Βιος update, και απο τότε παιζουν άψογα.

Και κάτι ακομα περιέργο.Αγόρασα αυτες της μνήμες στισ 5/9/06 απο eshop 220 euro ΤΕΛΙΚΗ τιμή, και τις βλεπω τώρα στο eshop,

http://www.eshop.gr/show_per.phtml?id=PER.554867

ίδιες μνήμες ίδιος κωδικώς προιόντος και ιδιο product name της ocz, στα 319 euro ΤΕΛΙΚΗ τιμή. Περιέργο.

Οσον αφορά το τροφοφοτικό, τα 520W μπορεί να κάνουν , μπορει και να μήν κάνουν για corssfire. Εξαρτάται απο τις κάρτες που θα χρησημοποιησεις. Οταν λέμε δεν κάνουν , δεν εννοούμε δεν παιζουν, απλα σε full load το crossfire, σε συνδιασμο με όλα τα υπολοιπα ( Hard Disks - cpu - Optical roms - funs κτλ) τα 520W πίστευω Είναι λίγα αν έχεις High end καρτες.(Ετσι πιστευω εγω τουλάχιστον)

Αλλα περαν τουτου έχς την αμυδρή εντύπωση , χωρις να είμαι απόλυτος, οτι το τροφοδοτικό που ανεφερες βγαζει μία εξοδο τροφοδοσίας για PCI-E x 16 και οχι δυο. Τσεκαρέτο , δεν είμαι σίγουρος.

Μια προταση για τροφοδοτικό που έχω να κάνω είναι το

TAGAN TG580-U15 EASY CONNECT 580W BLACK

http://www.eshop.gr/show_per.phtml?id=PER.700235

To οποιο έχω έγω και είναι πολυ καλό και αθόρυβο.

Να Ξέρεις όμως οτι τα high end τροφοδοτικά, έρχονται με high end καλωδια, που ειναι shielded και τεράστια.Και δεν είναι και τόσο ευκαμπτα.

Αν δείς τα καλωδία του Tagan θα πάθεις πλάκα, και ίσως έχεις προβήμα να τα χώρεσεις στο Middle tower της Thermaltake.

Ενδεικτικα σου λέω επειδη έχω και γω middle της Thermaltake, to Armor Junior black, για να συνδεθουν τα καλώδια πίσω απο το Tagan, έπρεπε να ξηλωσω τελείως το Panelaki με τα USB και τα AUDIO που έχει το κουτί απο πάνω, ολόιδιο με αυτο που έχει και το κουτι σου.

Δημοσ.
Δεν ειναι παραλογα ακριβες αυτες οι RAM?

Αυτές είναι ακριβές ? Αχαχαχαχ!

Τι λες ρε man, για κάτσε καλά στην καρέκλα σου και...

Corsair XMS2 Dominator PC8888 2GB Kit = 688 euro :)

Δημοσ.
trixes opws vlepete.Polloi kai me Asus kai me DFI exoun provlhma me tis OCZ.

Μπορεί να είχα προβλημα με τιs OCZ στο p5b deluxe, αλλα απο την ώρα που η Asus εβγαλε bios update να της υποστηριξει, οι μνήμες είναι αψογες, και ισώς οι καλυτερες μνήμες για O/C. Αθάνατο EVP της OCZ, (Extended Voltage Protection).

Βέβαια έγω της πείρα 220 ευρώ, και τώρα έχουν 319 ευρώ. ΤΟ γιατι δεν το ξέρω, αλλα στα 319 ευρώ θα το σκεφτόμουν πολύ καλυτερα για να τις πάρω.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...