PeTr2oS Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2006 Εν ώρα εργασίας (Παρασκευή στις 6 το απόγευμα) μπροστά μου σκάει μούρη ένας υποψήφιος Δήμαρχός ( φυσικά ο Δήμαρχος ήρθε στην τράπεζα όπου έτυχε να είναι για εκείνη την ημέρα η δουλεία μου, όχι σε καμιά οικοδομή και τέτοια ) μου δίνει το χέρι με κερνάει γλυκό και με αρχίζει στις κλασικές χαζομάρες του ( ξέρετε ποιοι είμαστε και τι έχουμε κάνει για αυτή την πόλη, τα όνειρα μας είναι πολλά για μιια πόλη καθαρή κτλ κτλ) Φυσικά μου δίνουνε το ψηφοδέλτιο έτοιμο για την κάλπη και διάφορα χαρτάκια με την φάτσα του υποψήφιου… Ενώ μου έλεγε διάφορα ο υποψήφιος φτάνει στην κατάλληλη ερώτηση, Θα μας ψηφίσετε φυσικά έτσι ;;; Σημείωση εκείνη την στιγμή είχα αρχίσει να ανοίγω το γλυκό που μου προσέφεραν και πήγα να το φάω. Η απάντηση μου ήταν απλή « πολύ ευχαρίστως αλλά δεν ψηφίζω σε αυτόν το δήμο». Τα επόμενα 5 δευτερόλεπτα ο υποψήφιος είχε φύγει, τα τσιράκια του άρπαξαν το γλυκό από τα χέρια μου και φυσικά μάζεψαν όλα τα χαρτιά που μου είχαν δώσει Και αποχώρισαν βρίζοντας με. Ελλάς Ελλήνων Υποψήφιων
Harkon Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2006 ΧΑΧΑΑΧΧΧΑΧΧΑΧΑΧΧΧΑΧΧΧΧΑ κορυφαίο!!!! καλά σοβαρά σου πήραν το γλυκό;;;; για τέτοια κατάντια μιλάμε; τέτοιο ρεζίλι;;;;;
Bougas Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2006 εγω σκυλοβρισα εναν 20χρονο μαλακισμενο απο την διπλανη μου πολυκατοικια. δεν τον ηξερα,αν και εμενε 1 χρονο διπλα απο το σπιτι μου. χωρις να εχουμε ανταλλαξει κουβεντα,μεσα σε 3 βδομαδες με χαιρετησε 4 φορες,χωρις να ξερω το λογο. -καλησπερα σας,τι κανετε? -πως πατε κυριε,ολα καλα? κτλ........ ξαφνικα μετα απο λιγες μερες,βλεπω ενα ψηφοδελτιο του ***** δημοτικου συμβουλου μοσχατου,και βλεπω και την φατσα του πανω. μετα 2 μερες,με ξαναχαιρετησε,και τ'ακουσε.
Επισκέπτης Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2006 όχι ρε συ! Σκηνη από καρτούν κανονικότατα! χεχε.
agpr Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2006 Να 'σαι καλά, γέλασα με την καρδιά μου. Από τα κορυφαία που έχω ακούσει.
Icecut Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2006 Παίζουνε τρελλά σκηνικά πάντως με τα τυπάκια,χθές βράδυ είδα στις 2 το βράδυ σε κλαμπ υποψήφιο δημοτικό σύμβουλο να πλησιάζει κοπέλες και να τις παραμυθιάζει ασύστολα!Τέσπα,ο καθένας οι μπορεί κάνει...αντε να δούμε τελικά που θα βγεί όλο αυτό!
ntountou Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2006 Τα επόμενα 5 δευτερόλεπτα ο υποψήφιος είχε φύγει, τα τσιράκια του άρπαξαν το γλυκό από τα χέρια μου και φυσικά μάζεψαν όλα τα χαρτιά που μου είχαν δώσει Και αποχώρισαν βρίζοντας με. Εγώ δε πιστεύω ότι συνέβει κάτι τέτοιο.Πολύ ακραία συμπεριφορά που μόνο ένας υποψήφιος που θέλει συνειδητά να αυτοκαταστραφεί θα το έκανε... Το image τους δεν το χαλάνε για κανένα λόγο.
Pablo_Hasan Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2006 Εν ώρα εργασίας (Παρασκευή στις 6 το απόγευμα) μπροστά μου σκάει μούρη ένας υποψήφιος Δήμαρχός ( φυσικά ο Δήμαρχος ήρθε στην τράπεζα όπου έτυχε να είναι για εκείνη την ημέρα η δουλεία μου, όχι σε καμιά οικοδομή και τέτοια )σε ποια τραπεζα ησουν και ηταν τετοια ωρα ανοιχτα?
PavelX Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2006 Δεν ήταν ΜΕΣΑ στην τράπεζα. Απ' ότι κατάλαβα εργαζόταν εκεί (αφού λέει - όχι σε καμιά οικοδομή). Άρα ο άνθρωπος έχει να κάνει με κατασκευές κτλ. Εκείνες τις ώρες δουλεύουν στις τράπεζες (βάφεις, φτιάχνεις, ράθεις. θάβεις).
MariaTs. Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2006 Αυτό είναι το αστείο της υπόθεσης! Το ότι στην περιοχή μου υποψήφια Νομαρχιακή Σύμβουλος έστειλε επιστολή σε ανάπηρο παιδάκι -που δεν ψηφίζει- να την ψηφίσει και ότι θα σταθεί δίπλα το πρόβλημά του... είναι απ'τα χειρότερα που έχω ακούσει! Και λίγος σεβασμός δεν βλάπτει!
theoritikos Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2006 Εμένα πάλι μου έστειλε μύνημα στο κινητό ένας υποψήφιος νομαρχιακός σύμβουλος της Θεσσαλονικής 3 φορές. Θα μου πείτε που είναι το πρόβλημα? ΔΕΝ ψηφίζω στην Θεσσαλονίκη!!!
kattistt Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2006 Καφριλα.... Τι ειναι αυτοι καλε... τσιπιδες.... Κριμα το γλυκακι...
Directx Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2006 PeTr2oS τι να πω.. εγώ θα το δάγκωνα πρώτα Φέτος πάντως στην περιοχή μου κατέβηκε υποψήφιος ένας παλιός φίλος - το βιογραφικό του ήταν τίγκα στις υπερβολές ή καλύτερα στις μπαρούφες και σίγουρα χάρισε αρκετό γέλιο σε όλους όσους τον γνωρίζουνε από πρώτο χέρι Όμως εδώ τίθεται το φιλοσοφικό ερώτημα: Τούτον τον ήξερα και γέλασα με την ψυχή μου .. πόσο σίγουρος όμως μπορώ να είμαι από εδώ και πέρα και για τα υπόλοιπα βιογραφικά των υποψηφίων που δεν τυχαίνει να γνωρίζω και τα οποία κατά κανόνα παρουσιάζουν 1002 σπουδές κ.α.; Προφανώς καθόλου.. Τι να πεις..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.