erhgr Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2006 Παιδια καλησπερα..Εχω ενα λαπτοπ που εχει πανω τα windows χp..Ειμουνα μεσα οραια και καλα..και εκανα ελενχω registry με το registry mechanic και πατησα την 3 επιλογη που βγαζει κατι ελεγε οτι κερδιζει χωρο στα registry..τελος παντον εκανε και μου ζηταει να κανει επανεκινιση..κανει αλλα οταν φτανει στην οθονη που δειχνει το λογοτυπο των win xp και απο κατω την μπαρα να φωρτωνει το περναει και κολαει..Μετα μολις το εκλεισα με το κουμπι και το ξανα ανοιγω μου βγαζει 3 επιλογες..Ασφαλεις εκινιση ασφαλης εκινηση δικτυου και κανονικη εκινηση..ΑΑΑ και μια που ελεγε εκινηση στις τελευταιες σωστες ριθμισεις του υπολογιστη!!!Τα εκανα ολλα αλλα δεν μπαινει στο περιβαλων των windows τι μπορει να ειναι??Βασικα με ενδιαφερει να μην χασω τα δεδομενα που εχω στον σκληρο!!Ευχαριστω
Mystirios Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2006 Βασικός κανόνας πριν πειραξουμε τη registry : backup registry.Ασφαλή εκκίνηση μπορείς να κάνεις ? Αν ναι , κάνε και μετά system restore στο κοντινότερο πριν πειράξεις τη registry σημείο.Αμα δε πιάνει τπτ , στη τελική ξαναπέρνα τα απο πάνω παραθύρια χωρίς format όμως.Το δίσκο λίγο δύσκολο να το χάσεις.Και format να κάνεις που λέει ο λόγος μπορείς να τα ξαναβρείς τα δεδομένα
erhgr Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2006 Οχι δεν μπορω να κανω τιποτα μου δινει την εντυπωση οτι φτανει σε ενα σημειο και σταματαει να φωρτωνει τα windows...!!!
erhgr Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2006 Καμια βοηθεια ακομα??Την διαδικασια ισως!!
soulnick Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2006 λοιπον,εμενα μου κολησαν τα ΧΡ στο ιδιο σημειο,χωρις ομως να κανω κατι!! ετσι οπως θα φορτωνει αιωνιως,κανε reset απο το tower,να ευχεσαι να σε βγαλει στην οθονη που θα επιλεξεις safe mode.. κανε οτι ειναι για να κανεις και ξαναμπες. εγω μπηκα σε safe mode και εκανα restart καπακι,και μετα μπηκε σφαιρα!
wizard Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2006 ετσι οπως θα φορτωνει αιωνιως,κανε reset απο το tower,να ευχεσαι να σε βγαλει στην οθονη που θα επιλεξεις safe mode.. κανε οτι ειναι για να κανεις και ξαναμπες. Το F8 κατά την εκκίνηση καταργήθηκε? Αν δεν τα καταφέρεις τελικά με τίποτα (δε μου έρχεται και τίποτα στο μυαλό) Κάνε αυτό που περιγράφω εδώ: http://www.insomnia.gr/vb3/showpost.php?p=1329398&postcount=7 Δε θα χάσεις κανένα αρχείο
soulnick Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2006 φιλε δυστυχως το F8 σε εμενα ειναι boot menu pop up...
Dark Scizor Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2006 Και σε 'μένα αυτό είναι. Απλώς το πατάς μόλις δεις ότι τέλειωσε το POST και έχει φύγει από το BIOS για να ξεκινήσει τα Windows.
Dark-Shadow Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2006 VASIKOS Kanonas!!! Otan elega min vazete to registry mechanic den me akougate!!! http://www.insomnia.gr/vb3/showthread.php?t=139932&page=3&highlight=Registry
kosmasgr Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2006 Αμα έχεις κανα bootable cd τρέξε για παραδειγμά τα windows xp live τα οποία έχουν μέσα το nero. Ρίξε formataki αφού πρώτα γράξεις τα αρχεία σου back up. Και άλλη φορά πρόσεχε τι βάζεις στο pc. Υπαρχουν καλύτερα προγράμματα για καθαρισμό registry
polidis Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2006 Kita to idio akrivos epatha kai ego me afto to koloprograma(To 4ari pou xrisimopiousa paleotera eitane kalitero gia ton katharismo etc..etc..Apo ki kai pera to xaos kai provlimata) To evala kai ego sto laptop mou molis to pira fresko fresko kai mou katestrepse ta panda den empene pouthena kai me tipota(Oute safe mode) Anangastika kai epanefera me recovery CD. Gia katharismo registry des afta: RegCleaner CCleaner TuneUp Utilities 2006. Ta dio prota einai free(Poli kala) Kai to TuneUp Utilities 2006 einai *****ASRERI***** Paratato to System Mechanic pou mono provlimata tha exeis(ase pou einai kai vari)
mihalakis Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2006 παιδιά στους περισσότερους υπολογιστές το f8 είναι για boot up menu, αλλά δεν θα το πατήσετε εκείνη τη στιγμή που εμφανίζεται το μνμ. Θα το πατήσετε μετά από το ποστ screen και θα σας βγάλει επιλογή για ασφαλή λειτουργία (safe mode). Δες αν μπαίνει σε ασφαλή λειτουργία με αυτόν τον τρόπο. Το registry mechanic το έχω σε 3 υπολογιστές χωρίς πρόβλημα και ας έχω κάνει το compact registry. Αν μπορέσεις να μπεις σε safe mode τρέξε το πρόγραμμα και πάτα το restore. Λογικά θα επανέλθει το σύστημά σου
GRECTORAS Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2006 εγω έχασα το excel από το update των windows.τι ακριβως να αλλάξω στο system restore(είναι τέρμα δεξια) για να γυρισω μια μέρα πριν(οταν πάτησα το update k την πάτησα)help plsss.υπάρχει μήπως προγραμμα για να γυρίσω το pc μια μέρα πριν? ακυρο απαντω για βοηθεια κ αλλων με παρομοια προβληματα.το προβλημα λύθηκε.εγω που εχω xp english:start,programs,accesories,system restore(k oxi δεξί κλικ στο υπολογιστης μου που πήγαινα κα ειχα κολλήσει)κ επαναφέρεις σε όποια ημερομηνία θέλεις.ευτυχως εγώ ήθελα μόνο 1 μέρα πίσω
erhgr Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2006 Λογο του οτι δεν ξερω τιποτα..Το πηγα σε ενα μαγαζι εδω στην γειτονια μου..Μου ειπε οτι ειναι δυσκολο να κρατησει τα δεδομενα..Εινια αληθεια η με δουλευει???Εαν θελει να περασει αλλα windows θελω να πω να περασει καινουρια πρεπει να κανει φορματ η μπορει και αλιως??Ας μου πει καποιος να τον παρω τηλ να του πω!!!Οσο γινεται πιο απλα..Ευχαριστω
player74 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2006 na toys ksekathariseis oti me tipota na min kanoyn format. dose toys na katalavoun oti ta dedomena poy exei mesa einai poly simantika kai den preepi na xathoyn. ta dedomena sou den xathikan 100%. den sta leei kala. prepei n mpei me safe mode . an den kserei einai asxetos, mporei na sto ftiaxei alla kai na xaseis oti exeis mesa. ypologizoyme oti den exei kapio provlima o diskos ki oti to provlima ofeilete kathara sta windows epidi piraxtike i registry. 1.diorthonote mesa apo safe mode me system restore i apla na soy vgaloun kapio minima ta windows gia katastrofi ths registry kai na soy pei oti anaktithike apo kapio backup. 2.diorthonete me epanegkatastash ki oxi nea-clean egkatastasi. auti ginete kanontas boot apo to cd poly eukola kai mporeis na vreis kai polous edigoys psaxnwntas px sto google. symperasma: epemene oti ftiaxnete. an den soy to egiithoyn 100% i den toys empisteuese parto piso. kai prosekse mi se piasoun koroido na sou kanoyn diafora prokeimenoy na xreosoyn kati kai na eispraxoun xrima.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.