Προς το περιεχόμενο

Asus P5B-Deluxe & SATA-2

Stratos2004

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδες δεν εχω καταφερει ακομα να δω τους SATA2 δισκους μου στην ΝΕΑ μητρικη μου P5B-Deluxe..... Ξερει κανεις τι πρεπει να κανω.....????

Μην ρωτησετε :

1. Για jumperακια στους δισκους ..... Τα εχω setαρι για SATA 2

2. Αν οντως οι δισκοι ειναι SATA 2 ..... Ειναι και δουλευανε σαν SATA 2 ηδη στο PC της υπογραφης μου.

Σαφως καποια ρυθμιση μου ξεφευγει και δεν την εχω ανακαλυψη ακομα....

Αν ξερεις καποιος ...ας με βοηθησει...

Δημοσ.

δώσε περισσότερες πληροφορίες.

Θες να βάλεις λειτουργικό σ'αυτούς κ δε τους βλέπεις να κάνεις εγκατάσταση? η έχεις βάλει λειτουργικό και απλα αυτοί είναι έξτρα δίσκοι??

Σε κάθε περίπτωση τσέκαρε στο bios αν είναι ενεργοποιημένη κάποια ρύθμιση για Σάτα 2 σκληρούς.

Δημοσ.

Που εννοείς ρε Στράτο ότι δεν τους βλέπει ? { στο BIOS ? στο BIOS του εκάστοτε SATA Controller ? στο setup των Windows ? } [ το τελευταίο είναι λογικό :) ]

Δημοσ.

Στα Windows XP SP2 αναφερονται οι δισκοι σαν UDMA-5 ( Οπως και στο BIOS της μητρικης ) .

Δεν εχω προβλημα στο να "δω" τους δισκους......αλλα στο να τους δουλεψω ως SATA-2.....

Δημοσ.

Το UDMA δεν έχει σχέση με το interface ( SATA / PATA ) αλλά με το memory access.

Τώρα για το να δουλέψουν ως "SATA" θα πρέπει στο BIOS να πας στο IDE Configuration, και εκεί που λέει Configure SATA as να το βάλεις στο AHCI και όχι στο IDE.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...