Stratos2004 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2006 Παιδες δεν εχω καταφερει ακομα να δω τους SATA2 δισκους μου στην ΝΕΑ μητρικη μου P5B-Deluxe..... Ξερει κανεις τι πρεπει να κανω.....???? Μην ρωτησετε : 1. Για jumperακια στους δισκους ..... Τα εχω setαρι για SATA 2 2. Αν οντως οι δισκοι ειναι SATA 2 ..... Ειναι και δουλευανε σαν SATA 2 ηδη στο PC της υπογραφης μου. Σαφως καποια ρυθμιση μου ξεφευγει και δεν την εχω ανακαλυψη ακομα.... Αν ξερεις καποιος ...ας με βοηθησει...
EKTELESTES Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2006 δώσε περισσότερες πληροφορίες. Θες να βάλεις λειτουργικό σ'αυτούς κ δε τους βλέπεις να κάνεις εγκατάσταση? η έχεις βάλει λειτουργικό και απλα αυτοί είναι έξτρα δίσκοι?? Σε κάθε περίπτωση τσέκαρε στο bios αν είναι ενεργοποιημένη κάποια ρύθμιση για Σάτα 2 σκληρούς.
billpeppas Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2006 Που εννοείς ρε Στράτο ότι δεν τους βλέπει ? { στο BIOS ? στο BIOS του εκάστοτε SATA Controller ? στο setup των Windows ? } [ το τελευταίο είναι λογικό ]
Aias Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2006 Τον 300αρη τον Μαχτορ μια χαρα τον βλεπει.Δεν αλλαζεις κανα sata καλωδιο για παν ενδεχομενο.
Stratos2004 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2006 Στα Windows XP SP2 αναφερονται οι δισκοι σαν UDMA-5 ( Οπως και στο BIOS της μητρικης ) . Δεν εχω προβλημα στο να "δω" τους δισκους......αλλα στο να τους δουλεψω ως SATA-2.....
billpeppas Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2006 Το UDMA δεν έχει σχέση με το interface ( SATA / PATA ) αλλά με το memory access. Τώρα για το να δουλέψουν ως "SATA" θα πρέπει στο BIOS να πας στο IDE Configuration, και εκεί που λέει Configure SATA as να το βάλεις στο AHCI και όχι στο IDE.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.