Str Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2006 http://www.sonypictures.com/movies/ghostrider/ χαχαχαχαχαχχαχ μα καλα...ΠΟΙΟΝ βρηκανε να βαλουνε οι καθυστερημενοι?????? δειτε και κλαψτε (απο τα γελια) και μαζι με τον Νικ, δεν θα μπορουσε να λειπει και ο παπουλης της καλης αμερικανιας??? αλληθεια πως τον λενε? τι εχει κανει και εμφανιζεται παντα σα το "i've got everything figured out so take ma advice, BOY!"
punky Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2006 Θα μπορούσες να είχες δίκιο. Αλλά δεν με νοιάζει καν η υπόθεση. Ούτε το σενάριο. Ούτε η σκηνοθεσία. Ούτε τα βλαχοτσόπερ που ίπτανται. Ούτε η ατυχέστατη επιλογή ηθοποιών. Μόνο 9 γράμματα έχουν σημασία στη ζωή μου σήμερα: E v a M e n d e s
Str Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2006 ναι ρε κολητε... δικιο, δε λεω... αλλα εμενα γιατι ακομα και αυτη μου φαινεται πως εχει λιγο μεγαλωσει?? btw, ο παπους που επαιζε και σε πολλες ταινιες τον ιδιο ρολο (οπως φαινεται) ... WTF is he???
punky Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2006 αλλα εμενα γιατι ακομα και αυτη μου φαινεται πως εχει λιγο μεγαλωσει?? I don't care. Θελω να γεράσω στο κρεββάτι μαζί της btw, ο παπους που επαιζε και σε πολλες ταινιες τον ιδιο ρολο (οπως φαινεται) ... WTF is he??? Μια σταθερή αξία, μπεκρή αμερικανοκαρατέκα. Δίπλα του ανδρώθηκαν ήρωες όπως ο αμερικάνος Γκλέτσος, Λορέντζο Λάμας, και άλλοι σπουδαίοι ηθοποιοί του Star Channel. Ούτε που ξέρω το όνομά του. Seriously now, η ταινεία δείχνει απίστευτη μούφα. Ότι πρέπει δηλαδή για avi που θα δεις κατά τις 3 το πρωί παρέα με τον εξίσου τύφλα κολλητό σου, πίνοντας milko μετά τα παραισθησιογόνα.
Meraklis56 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2006 γιατι ρε παιδιά.Τι κακό είδατε στην ταινία.Στην αρχή είναι κατι σαν κωμωδία αλλά μετα ξεκινάει το πάρτυ... Με άλλα λόγια,ψιλοπαραλαγή απο Constantine δεν είναι?Αν θέλουν πάντως να κάνουν πωλήσεις πρέπει να την διαφιμήζουν..Εδώ άγνωστη είναι...
Str Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2006 (οπως λενε και στο "Grey's anatomy": ) SERIUSLY????? S E R I U S L Y ? ? ? ? !!!!!!!
Geokon Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2006 OmG...Μόνο που είδα τον Cage πρωταγωνιστή θα πάθω έμφραγμα! Μα καλά είναι σοβαροί που βάζουν ένα τέτοιο ηθοποιό να παίξει ένα τέτοιο ρόλο?? Χρειαζόταν κάποιος με περισσότερη βαρβατίλα και μηχανόβιο στυλ. Τέλοσπάντων ελπίζω να δούμε κάτι καλό. Όσο για την ταινία δεν ξέρω πόσοι από εσάς έχετε δει την ταινία Ghost Rider με ένα κανονικό αναβάτη να κάνει κάπου 50 χλμ στη Σουηδία νομίζω με 300χλμ/ώρα συνεχώς! Ήλπιζα ότι θα είχε κάποια σχέση τουλάχιστον αλλά το σκίσανε το θέμα...
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2006 O Cage exei prospathisei kai gia allous comic heroes kai telika peire auton to rolo pou ean den kano kai lathos einai kai producer...na giati einai o ghost rider...oxi oti me xalaei mia xara ithopeios einai...alla tha deiksei...
dk1210 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2006 to ghost rider (tainia) den exei kammia MA KAMMIA SXESH me....anabath apo souhdia ktlktl..einai metafora apo marvel comic !!! HMARTON...
the_end Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2006 OmG...Μόνο που είδα τον Cage πρωταγωνιστή θα πάθω έμφραγμα! Μα καλά είναι σοβαροί που βάζουν ένα τέτοιο ηθοποιό να παίξει ένα τέτοιο ρόλο?? Χρειαζόταν κάποιος με περισσότερη βαρβατίλα και μηχανόβιο στυλ. Τέλοσπάντων ελπίζω να δούμε κάτι καλό. Όσο για την ταινία δεν ξέρω πόσοι από εσάς έχετε δει την ταινία Ghost Rider με ένα κανονικό αναβάτη να κάνει κάπου 50 χλμ στη Σουηδία νομίζω με 300χλμ/ώρα συνεχώς! Ήλπιζα ότι θα είχε κάποια σχέση τουλάχιστον αλλά το σκίσανε το θέμα... μάλλον δεν είδες το trailer, ε?
Geokon Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2006 Ναι ρε παιδιά το trailer το είδα αλλά πρώτη φορά που άκουσα το όνομα Ghost Rider ήταν πριν από 3 χρόνια και είχε να κάνει με κανονικό άνθρωπο, επάνω σε μια 1300 νομίζω! Εντάξει το κόμικ δεν το ήξερα αλλά μην με σταυρώσετε κιόλας επειδή είπα κάτι διαφορετικό που είχα ακούσει και είχα δει..:S
kvgreco Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2006 Καλό φαίνεται το trailer, αν και πιστεύω πως τον πρωταγωνιστικό ρόλο θα έπρεπε να τον έχει κάποιος νεώτερος και όχι ο Cage.Μην ξεχνάμε ότι είναι και κάποιας ηλικίας.Δεν έχει πια το στύλ του μηχανόβιου.Αυτό είναι αλήθεια. Τέλος πάντων ελπίζω η ταινία να είναι καλή.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.