oki456 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2006 ekana update ta windows kai mou zitisan epanekinisi...kai meta axxxxxxxxxxxx meta mou petakse ena minima this copy of windows is not genieune...you may be a victime kai kati alla..kai terma kato deksia mou evalge ena eikonido me ena asteraki kai otan kano switch user mou vgazei ena asteraki pali kai mou lei oti exo paisei thima peiratias kai kourafeksala.....pos mporo na to diorthoso auto???
mihalakis Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2006 φίλε μου είσαι όντως θύμα πειρατίας;μήπως κάποιος σε κοροϊδεψε;και εγώ το ίδιο πρόβλημα αντιμετώπιζα αλλά πρόλαβα να χαλάσω τα windows μου πριν το διορθώσω αν και θα ήθελα να μάθω αν γίνεται. Ξέρω οτι αν έχεις απενεργοποιημένο το windows update τη γλιτώνεις, όπως επίσης αν θέλεις να κάνεις ενημερώσεις στο λογισμικό σου να μην το έχεις στο αυτόματο, αλλά να σε ειδοποιεί τι ενημερώσεις υπάρχουν και ποιες θέλεις εσύ να εγκαταστήσεις. Αν το είχες έτσι θα την γλίτωνες γιατί η ενημέρωση αυτή έλεγε οτι ήταν genuine windows check ή κάτι παρόμοιο
oki456 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2006 oraia ola ayta alla tora ti kano ???iparxei tropos na dirthothi auto ??? i pao gia format???
Alexis407 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2006 filarako pas gia format!!!!!eiparxoun programata gia na to soseis reconstractor k rebuild!!!!alla kalitera tha htan na keneis format!!!
madsc Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2006 Δεν χρειάζεται format για ένα WGA. Διάβασε αυτό κ συνεχίζουμε εκεί. /sc
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.