ΜΑΝΩΛΗΣ Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2006 Warning: file(http://www.insomnia.gr/vb3/latest_5_subtitles.html): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 403 Forbidden in /home/hal9000/public_html/global.php on line 199 Warning: implode(): Bad arguments. in /home/hal9000/public_html/global.php on line 199 Εμενα μου δειχνει κανονικα το Index αλλα στην αρχή της σελιδας βγάζει αυτα
x_vagos_x Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2006 Ακριβώς το ίδιο κι εμένα και η σειρά με τους υπότιτλους είναι blank
Guerriero4 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2006 kapoio bug sta subs brike kai ta ekaen ola auta.. twra fantazomai ftiaxnetai?
x_vagos_x Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2006 Ε, για να μπορείς να μπεις... Το θέμα λύνεται και εμείς επιστρέφουμε κανονικά στους παλιούς, ήρεμους ρυθμούς της ζωής μας...
sno0py Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2006 chill out eleos oloi les k erikse to insomnia!!kagra n1 job k kalo kanei na deixnei tis trupes na tis kleinoume apo to na mpei kana tourkos na ta kanei xeirotera...
hackermon1 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2006 paidiaaa kai gw tora to ida pos thn hakepsan???
wert Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2006 ap'oti katalaba ftiaxnetai to prob Ναι αλλά βλέπω να αφήνει κουσούρια. Μήπως θα πρέπει να κλείσει για λίγο το insomnia για να έρθει στα ίσια του ;
hackermon1 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2006 re paidia pos to ekane ayto o tipakos,,inai ligo diskolo na to ekane.
x_vagos_x Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2006 Περίεργα και ύπουλα σχέδια πραγματοποιούνται αυτή τη στιγμή από υποχθόνια στοιχεία του υποκόσμου, των οποίων απώτερος σκοπός έιναι να κλείσουν τον ιστοχώρο http://www.insomnia.gr , ένα έργο ζωής... Όνειρο των hackers και όλων των ''μαύρων'' [ μπρρρρρ.... ] - Είμαστε καλά ...; - Ναι, είμαστε ... ! ( - Α, το λέω γιατί πολλά τρελά συμβαίνουν σήμερα... )
ShAd0w_z0nE Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2006 paidiaaa kai gw tora to idapos thn hakepsan??? εσύ σαν hacker που είσαι τα ξέρεις αυτά
x_vagos_x Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2006 λολ [ ναι, στα ελληνικά... ] και πάλι λολ...
Super Moderators paredwse Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2006 Super Moderators Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2006 Warning: file(http://www.insomnia.gr/vb3/latest_5_subtitles.html): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 403 Forbidden in /home/hal9000/public_html/global.php on line 199 Warning: implode(): Bad arguments. in /home/hal9000/public_html/global.php on line 199 Εμενα μου δειχνει κανονικα το Index αλλα στην αρχή της σελιδας βγάζει αυτα Αυτό είναι ένα bug στη σελίδα των υποτίτλων που παρουσιάζεται συχνά-πυκνά. Όσον αφορά την επίθεση στην Insomnia, υπήρξε ένα πρόσφατα ανακοινωθέν vulnerability στο vBulletin το οποίο και αξιοποιήθηκε. Το θέμα λύθηκε από τους άγρυπνους (γιατί διασκέδαζαν χθες βράδυ) τεχνικούς μας υπό τη φωτεινή επίβλεψη του administrator. Ευχαριστούμε πολύ όλους σας για την προσοχή σας και την ανησυχία σας. Εγώ έλαβα ένα e-mail ότι το έκαναν ο paredwse και η paschalia και επειδή πιστεύω ό,τι μου λένε, το πιστεύω κι αυτό. Πιστεύω και στον Άι Βασίλη και στον πελαργό και σε πολλά άλλα πράγματα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.