nice_kid Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2006 Γεια σας και συγνωμη για την ενοχληση,ηθελα να με βοηθησετε στο εξης: Μολις μου ηρθε αυτος εδω ο πρωτος λογαριασμος του ΟΤΕ και βλεπω μου ηρθε 186,50 euro.Γιατι μου ηρθε τοσο? Ενω στην αρχη μου ελεγαν οτι 8α πληρωνω DSL 512 (ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΕΧΩ 1024)το παγιο δηλαδη κ το παγιο του σταθερου και συνολο πανω κατω θα μου ερχεται κοντα στα 50 euro.Μηπως επειδη ειναι μεσα και η ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗ του dsl οπως και το τελος της συνδεσης του τηλεφωνου?Απο τον επομενο λογαριασμο θα μου ερθει πιο φθηνα τωρα? Γενικα ολη η παραγραφος 1,2 με μπευρδευει πολυ,η συνδρομη με το conn-x αν θυμαμαι καλα ειναι 6 μηνη και μετα το περας της νομιζω ανανεωνεται αυτοματα νομιζω.Ξερει καποιος να με φωτισει με την αναλυτικη κατασταση? Καλα που δεν επαθα καρδιά...ΣΑς ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΣΑΣ...
blueviper Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2006 Ξέχασες να δώσεις μια εικόνα του λογαριασμού ή κάνουν πουλάκια τα μάτια μου;
schumacher_ Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2006 Απ' ότι καταλαβαίνω από τα λεγόμενά σου έχεις adsl μέσα από το πακέτο conn-x του οτε... για την ταχύτητα που έχεις, είτε έχεις πάρει την προσφορά με τα 28,5€/μήνα που ίσχυε πιο παλιά, είτε έχεις την προσφορά 22,5€/μήνα που ίσχυε εδώ και 2 μήνες (λογικά αυτή έχεις, για να σου ήρθε τώρα ο πρώτος λογαριασμός με το adsl μέσα)... αυτό που παίζει με τα πάγια είναι ακριβώς αυτό που ισχύει και με το πάγιο μιας τηλεφωνικής γραμμής: στο λογαριασμό σου έρχονται τα 2 πάγια των μηνών που έρχονται. Προπληρώνεις δηλαδή τους 2 επόμενους μήνες... έτσι λειτουργεί και στο adsl (του οτε)... Ένα πρακτικό παράδειγμα: ο λογαριασμός σου εκδίδεται στις 10 Αυγούστου και εσύ έχεις κάνει αίτηση adsl και περιμένεις... στις 10 Σεπτεμβρίου ενεργοποιείται το adsl σου... στις 10 Οκτωβρίου που θα εκδοθεί ο επόμενος λογαριασμός του οτε θα πληρώσεις 3 πάγια του adsl... τα 2 θα είναι μέχρι 10 Δεκεμβρίου (αυτά που προπληρώνεις δηλαδή) και το 3ο θα είναι ως ΑΝΑΔΡΟΜΙΚΑ ADSL, για το διάστημα 10 Σεπτεμβρίου - 10 Οκτωβρίου... Ελπίζω να σε κατατόπισα και να μπορέσεις να διαβάσεις σωστά το λογαριασμό του οτε...
Tetix Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2006 Kαι αν κάποια στιγμή διακόψεις δεν πληρώνεις και για τους επόμενους 2 μήνες, απλά σου κάνουν επιστροφή στον επόμενο... Επίσης κάπου θα πρέπει να είναι και 45 ευρώ ενεργοποίηση, ή όχι;
infinite_crisis Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2006 File min anisixis pantos! Eixa kai ego to idio problima akribos. Connex 28,5 to mhna kai erxete 170 eyro xoris na exo kani tilefonimata. Loipon akou ti exoun kanei (aporo akoma giati to kanoun): Sou exoun xreosei 35 eyro to telos energopiisis eno einai dorean kai episis an as poume i dsl pou plironeis einai gia mina noembrh-dekembrh kai sou energopiithike 20 oktobri plironis anadromika gia ekines tis 10 meres pou xrisimopiis dsl! Emena gia 5 meres telh mah me xreosan 30 eyro! Parapano diladi apo to pagio. Otan tha pas na plirosis tha sou zitisoun na plirosis ta panta kai tha ta bgaloun aytoi apo epomeno logariasmo.Mhn dexteis! Pes tous pos eisai foititis h otidipote sou katebi sto kefali kai pes na sou bgaloun ta 35 ths energopiisis ALLA KAI to FPA ayths! Mhn to ksexaseis prospathoun na fane apo pantou. Gia ta anadromika den mporeis na kanis tipota distixos. Tha sou zitisoun na kanis eggrafo parapono se ipeythinous. Kai na kanis den tha ginei tipota. Elpizo na boithisa. Ksanaleo min plirosis ta 35+FPA. Mporoun na sta bgaloun ekso ayta ta xrimata. Grapse analitika bebea an thes to logariasmo gia na sou po kai sigoura ti exeis parapano...To ekana texnh ayto ton Iounh
schumacher_ Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2006 Infinite_crisis, αν πραγματικά έχεις κάνει τέτοιο πράγμα στον οτε, δε μπορώ να φανταστώ πόσοι γελούσαν μαζί σου φίλε μου... τα 35€ (41,64€ μαζί με το φπα) που λες να ζητήσει το παιδί να του τα αφαιρέσουν είναι ήδη αφαιρεμένα στο λογαριασμό... και αυτή είναι και η ουσία του ΔΩΡΕΑΝ... χρεώνονται 35€ και ακριβώς από κάτω αφαιρούνται αυτόματα... τώρα, το τι έγινε με την περίπτωσή σου... μάλλον δεν είδες ότι κάπου μέσα στο λογαριασμό αφαιρούνται Επίσης, αν είχες διαβάσει το παραπάνω ποστ μου, θα καταλάβαινες πώς χρεώνεσαι τα πάγια στον οτε, οπότε δε μπορώ να καταλάβω γιατί τόση έκπληξη που πλήρωσες αναδρομικά κάποιες μέρες που είχες adsl και δε σου χρεώνονται στα ΕΠΟΜΕΝΑ παγια... λες να σου έδινε ο οτε τσάμπα adsl επειδή ο λογαριασμός σου εκδόθηκε λίγες μέρες πιο μετά? Επίσης, οι χρεώσεις στους λογαριασμούς βγαίνουν αυτόματα μέσα από πληροφοριακά συστήματα και δεν τα βγάζει κανένας λογιστής, οπότε θέμα λάθους στη χρέωση δεν παίζει... να είχες adsl 30 μέρες (αντί για 5 που λες στο τέλος μαΐου) και να μην το ήξερες, παίζει... οπότε γι' αυτό σου ήρθαν και τα 30€ αναδρομικά πάγια... Αυτά... αν δεν ξέρουμε, δε χρειάζεται να λέμε ότι θέλουμε, ε...
infinite_crisis Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2006 File Schumacher 1)Ston logariasmo mou den ta aferousan pouthena kai oi idioi paradextikan to lathos tous mprosta mou ekeinh thn ora kai meta apo epimoni mou den plirosa ta 41 eno aytoi ithelan na ta pliroso.Sigekrimena sto logariasmo pano simiose kati o ipeythinos oste na ginei h aferesh epitopou, ebale kai sfragida kai me parepempse na pao sto tamio. 2) kai ego mazi sou oson afora ta pagia kai ksero poli kala ti pezei kai pos proplironis tous mines alla an diabases (pou den diabases) ti egrapsa eipa pos gia 5 meres dsl xreothika 30 eyro diladi parapano apo ena miniatiko. Kai oi idioi kirioi katalaban amesos pos den eprepe na iparxei toso ayksimeno to poso apo ti stigmh pou tous kodikous gia to dsl mou tous edosan 27 mah. Tora esy an briskis logiko gia 3 meres na dosis 30 eyro ti na sou po...Egp piga sto oteshop kai zitisa na mou eksigithi epakribos o logariasmos. kai oi idioi aporousan giati eixa 30 + 35 parapano...ta 30 den mporousan na mou ta bgaloun kai mou eipan na kano eggrafo parapono pou sigoura lene tha diabastei (giati eixa perasei k olokliri peripetia me to dsl ) kai o ipeythinos tou oteshop itan sigouros pos tha mou ta aferousan. Ego me diki mou protoboulia den thelisa akoma den eixa bali ti dsl na ta balo me ton OTE gia 30 eyro...apla eipa kalofagota.afou glitosa ta 40 tis energopiisis pali kala. Opote kseroume poli kala ti leme file. 1misi ora imoun eki mesa prospathontas na bgalo kai na bgaloun akrh... Ps oso gia to mixanima pou bgazi logariasmous nai kala oti nanai bazei kai oti nanai grafei. Anadromika pou oi idioi oi ipalliloi den kseroun giati iparxoun ekei. Alli fora tha sou stelno pm na mou ksekatharizis esy tou logariasmous.. Filika panta Odige!
capthookb Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2006 Από πότε το τέλος ενεργοποίησης σε γραμμή adsl του ΟΤΕ είναι δωρεάν;
infinite_crisis Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2006 Pisteyo edo kai 8 mines se diafores prosfores opos i diki mou me to connex einai dorean.Den eixes ksanakousi kati paromio?
schumacher_ Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2006 infinite, στο θέμα της έκδοσης των λογαριασμών άσε με να ξέρω κάτι (έστω και λίγο) παραπάνω... δέχομαι το ότι δε σου αφαιρέθηκαν τα 35€, αλλά αυτό δεν έγινε λόγω βλακείας του συστήματος, αλλά 100% λόγω βλακείας του ανθρώπου που καταχώρησε την εντολή για ενεργοποίηση της adsl σου... φυσικά δε λέω ότι είσαι υποχρεωμένος να ασχοληθείς με αυτό, απλά υπάρχουν και μερικοί που δεν ξέρουν τη δουλειά τους... Όσο για τα 30€ που λες ότι πλήρωσες για 5 ημέρες (το είχα ήδη διαβάσει και το σχολίασα μάλιστα στο προηγούμενο ποστ μου), επιμένω (με επιφύλαξη βέβαια) σ' αυτό που σου είπα και πιο πάνω: η adsl σου λειτουργούσε περισσότερες μέρες και απλά εσύ ξέρεις ότι ήταν μόνο 5 αυτές οι μέρες... και μάλλον κανείς δε σε ενημέρωσε για την ενεργοποίησή της, απλά χρεώθηκες λίγες μέρες παραπάνω... αν θες κάτι πιο συγκεκριμένο, πες το μου σε πμ... @capthookb: δε μιλάμε για ενεργοποίηση μόνο γραμμής adsl, αλλά για ολόκληρο πακέτο (το conn-x του οτε) που το τέλος ενεργοποίησης ήταν πάντα δώρο... όταν ενεργοποιείς μόνο γραμμή adsl -έχεις δίκιο- πληρώνεις κανονικά το τέλος ενεργοποίησης 35€+ΦΠΑ...
capthookb Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2006 6+6 μήνες δώρο. Τέλος ενεργοποίησης 41.64 http://www.oteshop.gr/page_content.asp?wid=397&hop=h Προσφορά conn-x OnDSL Home Ενεργοποίηση: Δωρεάν http://www.oteshop.gr/page_content.asp?wid=302&hop=h 2μηνο προπληρωμένο Ενεργοποίηση: Δεν αναφέρει http://www.oteshop.gr/page_content.asp?wid=300&hop=h Δεν είναι παντού δωρεάν. Ειδικά αν πας να πάρεις γραμμή χωρίς connex το πληρώνεις το πάγιο τέλος ενεργοποίησης
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.