PETROS13 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2006 άντε να βγει το 2007. το λιώσαμε το 2006.δεν αφήσαμε και τίποτα.....!!!!
alex8850 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2006 Eγω θελω να ανεφερω κατι που ειπε για πλακα ενας εδω αλλα εγω θα το παρω ως σοβαρο.Ειπε κατι για θεμα προγραμμαστισμου.Το fifa manager 2006 ειναι 3 cd και το football manager 1cd.Αν σας λεει κατι αυτο.Επισης θυμαμαι ολοι που ειχαν τρελαθει με το championship manager ενω δεν ειχαν καν ακουσει το total club manager.Στο fifa εχεις πολυ μα παρα πολυ περισσοτερες επιλογες(Μια απο τις σημαντικες διαφορες ηταν το πως βλεπεις το παιχνιδι),στο ενα εβλεπες κατι κουκιδες να παιζουν και στο αλλο κανονικο fifa.Θυμαμαι επισης μεχρι και σταθμους για τρενα εφτιαχνες,Parking,διαφημισεις......και αλλα πολλα.Και οχι ετσι για πλακα.Ειχαν σκοπο αυτα.Στο να ερχεται ποιο ευκολα ο κοσμος στο γηπεδο με αποτελεσμα να παρεις περισσοτερα χρηματα.Νομιζω υπαρχει και μια επιλογη αν εχεις και το fifa 2006 μεσα να μπορουν να συνεργαζονται τα δυο παιχνιδια και να παιζεις εσυ την ομαδα που εχεις φτιαξει αντι να την βλεπεις.Τελος,αν θελετε ενα απλο manager ναι συμφωνω για to football manager,αλλα αν θελετε ενα Manager που να τα εχει ολα μα ολα παιξτε το fifa manager.
nzeppos Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2006 Το fifa manager (ή tcm, έτσι το έμαθα εγώ) έχει μεν γραφικά fifa αντί για 2d γήπεδο αλλά με κάποιο τίμημα...έχει και gameplay fifa! Δηλαδή οι παίκτες κάνουν ό,τι να'ναι, τα γκολ μπαίνουν από τις κλασικές θέσεις, οι τερματοφύλακες κάνουν τα δικά τους κλπ. Γενικά έχει όλα τα κουσούρια των fifa. Μην θεωρούμε ότι επειδή έχει καλά γραφικά στον αγώνα είναι και καλό σαν manager. Θυμάμαι που έπαιζα ένα παλιότερο TCM και στις 4 πρώτες χρονιές έπαιζα με 3d match ενώ τις υπόλοιπες με ραδιοφωνική μετάδοση (δηλ. κείμενο). Το παιχνίδι δεν είχε απολύτως καμια σχέση πριν και μετά! Με την ίδια σχεδόν ομάδα τα αποτελέσματα δεν είχαν σχέση, πριν έπεφταν οι 5αρες και οι 7αρες βροχή, αφού τα μισά γκολ έμπαιναν από τα 30 μέτρα ενώ οι άμυνες δεν εννοούσαν να κλειστούν με τίποτα, όλοι πίεζαν στο κέντρο ό,τι οδηγίες και να έδινα! Ενώ μετά το παιχνίδι είχε πολύ πιο φυσιολογική ροή. Τελοσπάντων, όσοι το έχουν παίξει ξέρουν για τι πράγμα μιλάω, δεν έχει νόημα να περιγράφω. Η δυνατότητα του fifa manager να παίζεις εσύ τους αγώνες στο fifa και μετά να περνάς στο manager, έχει κάποιο ενδιαφέρον. Αλλά όχι για αυτούς που θέλουν να παίξουν ένα manager παιχνίδι. Εκτός του ότι θέλει κάμποση ώρα για το φόρτωμα-ξεφόρτωμα των 2 παιχνιδιών, για ποιό manager μιλάμε όταν τον αγώνα τον παίζει άνθρωπος, που και τη χειρότερη ομάδα να έχει μπορεί να νικήσει αν ξέρει καλά το gameplay, τα sweet spots για τα σουτ και γενικά τα κόλπα του παιχνιδιού... Τα extra του fifa manager (parking, ξενοδοχεία, ιατρικά κέντρα, ακαδημίες-παραρτήματα σε όλο τον κόσμο, κανάλι της ομάδας, βιοτεχνία και μπουτίκ κλπ) επαναλαμβάνω ότι είναι ξένα προς τη νοοτροπία και τη φιλοσοφία του football manager. Στο football manager είσαι ένας σκέτος προπονητής, δεν είσαι ο...Πέτρος ο Κόκκαλης, δεν ασχολείσαι με τα εκτός ομάδας, δεν έχει νόημα να αποφασίσεις πόσο θα κοστίζει το διαρκείας, αν και πότε θα κάνουν εκδρομή οι οργανωμένοι, ποιός θα είναι ο αρχηγός τους κλπ, οπως γίνεται στο fifa manager. Το 90% της δύναμης του football manager είναι ο κόσμος που το υποστηρίζει, όλοι οι κατά τόπους researchers που συνεισφέρουν στο να φτιαχτεί αυτή η απίστευτη database που έχει το παιχνίδι. Που θεωρείται τρόπον τινά ποδοσφαιρικός χάρτης για πολλές αδύναμες ομάδες αλλά και ολόκληρα πρωταθλήματα χωρών. Για όλους αυτούς πολύ απλά δεν υπάρχει άλλο manager. Ο περισσότερος κόσμος δεν ξέρει άλλο manager, τυχαίνει να συναναστρέφομαι (λόγω δουλειάς) με πολλούς επαγγελματίες αθλητικογράφους και όσοι ασχολούνται με games παίζουν μόνο football manager, τα υπόλοιπα δεν τα γνωρίζουν καν. Κάτι θα σημαίνει αυτό, δεν μπορεί. Είναι το "football manager" ένα "απλό manager"? Τι άλλο θα ακούσουμε... Παρ'όλο το "κράξιμο" όμως που ρίχνω στο fifa manager, δεν θέλω να πω ότι είναι κακό παιχνίδι, ίσα ίσα που είναι πάρα πολύ καλό. Στα παλιότερα TCM είχα παίξει δεκάδες σεζόν, τώρα πλέον λόγω έλλειψης χρόνου δεν μπορώ να ασχοληθώ μαζί του. Όμως μπορεί άνετα κάποιος να το παίζει παράλληλα με το football manager και το 'φχαριστιέται. Όπως λέω και σε φίλους μου που ρωτάνε ποιό από τα δύο να παίξουν : "Και τα δύο αξίζουν, στο ένα είσαι ο Sollied και στο άλλο ο...Λούβαρης (και αν θέλεις κάνεις -στο περίπου- και τον Sollied). Σε άλλα πράγματα επικεντρώνεται το ένα παιχνίδι, σε διαφορετικά το άλλο."
LambrosN Δημοσ. 13 Απριλίου 2007 Δημοσ. 13 Απριλίου 2007 παιδια με μπερδεψατε τελειως τωρα,,, επαιζα το cm 03/04 και μου αρεσε αρκετα οι επιλογες που ειχε. το 2007 λεει εχει και ελληνικο πληρες πρωταθλημα... το fm δεν το εχω παιξει ποτε και θα ηθελα να το δω... θα το κατεβασω αμεσα. τι προτεινετε να παρω για το pcaki και για το xbox 360?
MiltoZ Δημοσ. 13 Απριλίου 2007 Δημοσ. 13 Απριλίου 2007 παιδια με μπερδεψατε τελειως τωρα,,, επαιζα το cm 03/04 και μου αρεσε αρκετα οι επιλογες που ειχε. το 2007 λεει εχει και ελληνικο πληρες πρωταθλημα... το fm δεν το εχω παιξει ποτε και θα ηθελα να το δω... θα το κατεβασω αμεσα. τι προτεινετε να παρω για το pcaki και για το xbox 360? Δε θέλει ερώτημα. Football Manager (για pc) μακράν. Εμένα το αγαπημένο μου manager ήταν το championship manager 2001 αλλά από κάποιο σημείο και μετά (για τους λόγους που εξηγούν τα παιδιά στην πρώτη σελίδα) την σκυτάλη πήρε το FM. To FM06 που έχω παίξει είναι πολύ καλό.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.