ultralisk Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2006 +1 sto football manager,ola ta lefta ayto to paixnidi,an to kanoun kai 3d tha inai telio simfono re gmt....to paixnidi tha einai apisteuto meta....ego epeza kai Fifa Manager epeidi ithela na vlepo kai ligo drasi
apaixtos Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2006 to lma exei 3d gaming ikanopiitiko...eixa to lma 2005 kai htan arketa kalo.alla fm FOR EVER...ande na vgei na kaoume ligo:)
Speed Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2006 Επειδή έχω δεί το καινούργιο FM σας λέω πως είναι πάρα πολύ καλό... Και κάποια ψιλοπροβληματάκια που έχουν εντοπιστεί θα λυθούν με patchaki αμέσως μόλις κυκλοφορήσει...
vpateri Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2006 Επειδή έχω δεί το καινούργιο FM σας λέω πως είναι πάρα πολύ καλό...Και κάποια ψιλοπροβληματάκια που έχουν εντοπιστεί θα λυθούν με patchaki αμέσως μόλις κυκλοφορήσει... Στο demo πάντως που κατέβασα φαίνεται καλό. Αυτό με το patch κάτι μου θυμίζει από πέρισυ....
antonisid Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2006 Μια και λέμε για Μanager...τι προτιμάτε?Να παίρνετε μια μικρή ομάδα πχ απο δεύτερη κατηγορία Αγγλίας και να την κάνετε υπερδύναμη ή μια δυνατή απ'την αρχή?
Speed Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2006 Μην φανταστείς τρελά προβλήματα κάτι ψιλα που εντοπίστηκαν στην beta έκδοση και τις τελευταίες μεταγραφές... Πάντως είναι καλύτερα να ενδιαφέρονται και να βγάζουν συνέχεια Patch παρά να σε αφήνουν στο έλεος του Θεού... Και για όσους παίζουν με ελληνικές ομάδες οι scouters των ομάδων ήταν πιο αυστηροί φέτος....
vpateri Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2006 Απλά το αναφέρω γιατί πέρισυ την αμέσως επόμενη μέρα της κυκλοφορίας κυκλοφόρησε patch με μέγεθος 90mb! Δηλαδή ήταν ένα patch που είχαν ήδη ετοιμάσει προ πολλού (αλλιώς δε θα προλάβαιναν σε μια μέρα να το βγάλουν). Απλά για να περιορίσουν την πειρατεία το ανακοίνωσαν. Πέρισυ δεν είχα dsl οπότε ήταν πρόβλημα.
ultralisk Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2006 Μια και λέμε για Μanager...τι προτιμάτε?Να παίρνετε μια μικρή ομάδα πχ απο δεύτερη κατηγορία Αγγλίας και να την κάνετε υπερδύναμη ή μια δυνατή απ'την αρχή? to proto:-D
scorer Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2006 moufaaa!!!to epaiksa simera....den ebgazes akri...football manager 2007 ante epitelous pote tha bgei imerominia kserete??
Γιάννης Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2006 re paides giati den anaferete katholu to fifa manager 2007? gia mena thanai to korifaio. min trelathume kalo kai to fm alla oxi kai to kalitero
apaixtos Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2006 to fifa manager 2006 vs football manager 2006 apla den sigrinonde...ekana me panatha tremple sthn 2h h 3h xronia...entaxei den lew pws den to xarika alla oxi kai tremple...eleos..apla einai safws kalitero apo to championship manager...
nzeppos Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2006 Το fifa manager δεν είναι το παλιό total club manager? Αυτό είχε πάρα πολλά καλά στοιχεία (εκτός...προπονητικής) που δεν τα έχει το fm. Και δεν πρόκειται να τα αποκτήσει γιατί έχει εντελώς διαφορετική φιλοσοφία. Αλλά δεν νομίζω ότι συγκρίνονται σε καμία περίπτωση. Κι εγώ σε ένα παλιότερο TCM είχα πάρει με τον Ολυμπιακό 5 Champions' league μέσα σε 13 χρόνια (εντάξει, δεν είχα βάλει και το δυσκολότερο επίπεδο). Γενικά πάντως την αίσθηση που σου δίνει το 2d γήπεδο του fm, όπως και την απίστευτη database που έχει, δεν την πλησιάζει κανένα άλλο παρόμοιο παιχνίδι. Γι'αυτό και έχουμε "το manager" και τα...υπόλοιπα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.