Προς το περιεχόμενο

Championship Manager 2007

Alexis407

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 34
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
+1 sto football manager,ola ta lefta ayto to paixnidi,an to kanoun kai 3d tha inai telio

simfono re gmt....to paixnidi tha einai apisteuto meta....ego epeza kai Fifa Manager epeidi ithela na vlepo kai ligo drasi

Δημοσ.

Επειδή έχω δεί το καινούργιο FM σας λέω πως είναι πάρα πολύ καλό...

Και κάποια ψιλοπροβληματάκια που έχουν εντοπιστεί θα λυθούν με patchaki αμέσως μόλις κυκλοφορήσει...

Δημοσ.
Επειδή έχω δεί το καινούργιο FM σας λέω πως είναι πάρα πολύ καλό...

Και κάποια ψιλοπροβληματάκια που έχουν εντοπιστεί θα λυθούν με patchaki αμέσως μόλις κυκλοφορήσει...

Στο demo πάντως που κατέβασα φαίνεται καλό. Αυτό με το patch κάτι μου θυμίζει από πέρισυ....

Δημοσ.

Μια και λέμε για Μanager...τι προτιμάτε?Να παίρνετε μια μικρή ομάδα πχ απο δεύτερη κατηγορία Αγγλίας και να την κάνετε υπερδύναμη ή μια δυνατή απ'την αρχή? :)

Δημοσ.

Μην φανταστείς τρελά προβλήματα κάτι ψιλα που εντοπίστηκαν στην beta έκδοση και τις τελευταίες μεταγραφές...

Πάντως είναι καλύτερα να ενδιαφέρονται και να βγάζουν συνέχεια Patch παρά να σε αφήνουν στο έλεος του Θεού...

Και για όσους παίζουν με ελληνικές ομάδες οι scouters των ομάδων ήταν πιο αυστηροί φέτος....

Δημοσ.

Απλά το αναφέρω γιατί πέρισυ την αμέσως επόμενη μέρα της κυκλοφορίας κυκλοφόρησε patch με μέγεθος 90mb! Δηλαδή ήταν ένα patch που είχαν ήδη ετοιμάσει προ πολλού (αλλιώς δε θα προλάβαιναν σε μια μέρα να το βγάλουν). Απλά για να περιορίσουν την πειρατεία το ανακοίνωσαν. Πέρισυ δεν είχα dsl οπότε ήταν πρόβλημα.

Δημοσ.
Μια και λέμε για Μanager...τι προτιμάτε?Να παίρνετε μια μικρή ομάδα πχ απο δεύτερη κατηγορία Αγγλίας και να την κάνετε υπερδύναμη ή μια δυνατή απ'την αρχή? :)

to proto:-D

Δημοσ.

to fifa manager 2006 vs football manager 2006 apla den sigrinonde...ekana me panatha tremple sthn 2h h 3h xronia...entaxei den lew pws den to xarika alla oxi kai tremple...eleos..apla einai safws kalitero apo to championship manager...

Δημοσ.

Το fifa manager δεν είναι το παλιό total club manager? Αυτό είχε πάρα πολλά καλά στοιχεία (εκτός...προπονητικής) που δεν τα έχει το fm. Και δεν πρόκειται να τα αποκτήσει γιατί έχει εντελώς διαφορετική φιλοσοφία. Αλλά δεν νομίζω ότι συγκρίνονται σε καμία περίπτωση. Κι εγώ σε ένα παλιότερο TCM είχα πάρει με τον Ολυμπιακό 5 Champions' league μέσα σε 13 χρόνια (εντάξει, δεν είχα βάλει και το δυσκολότερο επίπεδο). Γενικά πάντως την αίσθηση που σου δίνει το 2d γήπεδο του fm, όπως και την απίστευτη database που έχει, δεν την πλησιάζει κανένα άλλο παρόμοιο παιχνίδι. Γι'αυτό και έχουμε "το manager" και τα...υπόλοιπα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...