Προς το περιεχόμενο

Online File Hosting ή FTP ;

x_vagos_x

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Κατ' αρχήν δεν είμαι σίγουρος αν επιτρέπεται αυτό που κάνω οπότε ίσως και να δικαιούμαι ένα ban... :oops:

Λοιπόν...

Έχω κάνει ''λογαριασμό'' στο http://www.freewebs.com και ξεκίνησα να φτιάχνω μια σελίδα μέσα από το πανεύκολο interface του...Δεν χρειάζεται γνώσεις html κτλ. αλλά έχει έτοιμα templates και γενικά είναι πανεύκολο στη χρήση. :-D

Τώρα... :neutral: Μέσα από αυτό το site θέλω να δίνω κάποια links που θα παραπέμπουν σε downloads κάποιων προγραμμάτων που θα έχω ανεβάσει... :twisted:

Θέλω να ρωτήσω : Τι είναι καλύτερο; Να τα ανεβάσω σε site όπως το rapidshare ; :confused: Θα είναι μάλλον *.rar αρχεία, σπάνια μεγαλύτερα των 200MB και θα είναι προγράμματα σπασμένα και μη, και θα διακινούνται σε άλλους Η/Υ ... :twisted:

Αλλά παράλληλα αναρωτιέμαι αν είναι καλύτερο να στήσω έναν FTP Server με κάποιο μηχάνημα που ίσως στήσω :-? [ χαμηλότατων επιδόσεων με αρκετά μεγάλη χωρητικότητα δίσκου για αποθήκευση... ;-) ] φυσικά από παλαιότερα PC που ξέμειναν από αναβάθμιση... :mrgreen:

Βασικά ξέρω ότι δεν επιτρέπεται η διακίνηση τέτοιων αρχείων μέσω rapidshare αλλά αυτό γίνεται... :) Επίσης αναρωτιέμαι αν επιλέξω μια συμβατική εταιρία uploading που κρτάει τα αρχεία για 1 μήνα [ :evil: ] αν δεν υπάρξει download του αρχείου, μήπως καταργηθούν τα αρχεία αφού η σελίδα δεν θα έχει επισκέψεις εκείνο τον καιρό... :-(

Θέλω βασικά να βοηθήσω τους αρχάριους και μη να βρουν εύκολα κάποιες εφαρμογές... :-? Ακόμη κι εγώ να έχω έναν on-line δίσκο... :lol:

Τι να προτιμήσω; File Hosting ή FTP Server ;

Όσο για το νομικό θέμα δεν νομίζω να είναι και τόσο σοβαρό, αφού ξέρω φίλο που έχει στήσει ερασιτεχνικό site σε free web hosting service σαν το freeweb και δεν έχει γίνει τπτ... :-D Όλα οκ μέχρι στιγμής... Ωστόσο δεν θυμάμαι αν τα αρχεία κατέβαιναν μέσω rapidshare ή κάτι σχετικό ή με direct download από τον server που ήταν το site... :-|

Δημοσ.

Αν εχεις premium account στο rapidshare, τα αρχεια δεν σβηνονται στις 30 μερες απο το τελευταιο download, αλλα οταν ληξει το account.

Απο αποψη ταχυτητας, προφανως το rapidshare ειναι καλυτερο (για αυτους που θα κατεβαζουν). Επισης απο αποψη ανωνυμιας, παλι το rapidshare θα ειναι καλυτερο, αφου δεν φαινεται ποιος ανεβασε τι.

Το να εχεις εναν public ftp server και να διανεμεις προγραμματα χωρις την αδεια αυτου που τα εκανε, ειναι λιγο παρακινδυνευμενο αφου ο οποιοσδηποτε θα μπορει να τα κατεβασει.

Οποτε, εγω σου προτεινω καλυτερα το rapidshare. Αμα δεν εχεις premium, και δεν εχεις καμια ορεξη να τους δινεις λεφτα, αυτο που μπορεις να κανεις ειναι να κατεβαζεις εσυ το αρχειο μια φορα στις 30 μερες και να μενει online :P

Δημοσ.

Θα αρχίσω από το τέλος... :mrgreen:

Δεν έχω όρεξη ούτε να τους δίνω χρήματα, ούτε να το κατεβάζω κάθε 30 μέρες... :???:

Οπότε μάλλον θα κάνω λογαριασμό :-D και μάλιστα θα είμαι και διπλά κερδισμένος αφού και θα ανεβάζω και θα κατεβάζουν τα αρχεία μου αρκετοί χρήστες, και μετά θα παίρνω premium points που απ' ότι έχω καταλάβει παρατείνουν τον λογαριασμό μου... :confused: [ Επαληθεύστε το pls :confused: ]

Όσο για το πρώτο που λες για το delete των αρχείων δεν το είχα προσέξει... :twisted:

Για να δούμε...

Δημοσ.

Και εγώ σου προτείνω την λύση του Rapidshare.Απλά να έχεις υπόψιν οτι ακόμα και premium account να έχεις,το Rapidshare έχει δικαίωμα να σβήσει τα αρχεία σου αν είναι παράνομα και τα εντοπίσουν.Μπορεί να μην γίνει και ποτέ,απλά το αναφέρω για να μην βρεθείς προ εκπλήξεων ;)

Δημοσ.

Καλά αυτό είναι σίγουρο...

Μου δημιουργήθηκε και μια ακόμη απορία... Και στο rapid δεν μπορεί να δει ο οποιοσδήποτε τα αρχεία σου...;

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...