Προς το περιεχόμενο

δεν τερματιζουν τα win.

m@trix

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 55
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Ταξε καμμια πιτα στον αγ. Φανουριο να σου φανερωσε το προβλημα. Αφου εχεις φρικαρει οπως λες γιατι δεν κανεις ενα repair το συστημα σου με το cd των xp να τελιεωνεις?

Δημοσ.

έκανα με το system mechanic αλλα τιποτα. τζιφος.

Lemuria εγω απο ότι ξέρω με το repair των windows γίνεται 2η εγκατάσταση απο επάνω και βαραίνει το σύστημα. Η κάνω λάθος?

Δημοσ.

δεν έχω και το cd εγκατάστασης.

υπάρχει κάποιο πρόγραμμα τις microsoft που να κάνει ότι και το repair της εγκατάστασης, αλλα απο τα win. Η αλλίως μια τέτοια εφαρμογή αλλα να την κατεβάσω γιατι δεν έχω το cd των win.

Δημοσ.
Καλημέρα.

Έχω κάνει αναζήτηση για παρόμιο προβλημα αλλα δεν βρήκα κάτι.

Αντιμετωπίζω το εξής πρόβληα εδώ και λίγο καιρο.

Οταν επιλέγω τερματισμο όλα καλά αλλα κολλάει το pc στην μπλέ οθόνι που γράφει αποθήκευση αλλαγών και δεν σβήνει απο εκεί και πέρα.

Αναγκαστικά το κλείνω με κρατιμένο το Power.

Έχω δοκιμάσει οσα ξέρω αλλα δεν έχει διορθωθει.

Καμια λύση?

Ευχαριστώ.

exeis paratireisei kana update ton win xp? an katevazes kana update den to exeis done totes 8a termatisti.

episis mipos exeis kolisei kana io sto pc? mporei na einai kai auto pantos. gia psa3e me to antivirus sou. :)

Δημοσ.

εβαλα kaspersky full updates kai to antihacker .επισης εβαλα sysyem mechanic 6. τιποτα δεν εγινε. δεν εχω κανενα ιο καθαρος ειμαι.

τα updates των Xp τα εχω ολα. μαλλον. τι εννοεις εαν δεν το εχω done?

Δημοσ.

επισης θα ηθελα να επισυμανω οτι κατα την διαρκεια που λεει αποθηκευση δεδομενων στην μπλε οθονη ο σκληρος διαβαζει και μετα σταματαει εντελως. Τοτε τον κλεινω με το Power. Αυτη η διαδικασια μου θυμηζει λιγο Win98 οταν ελεγε τωρα μπορειτε να κλεισετε τον υπολογιστη σας με ασφαλεια. μονο αυτο το μηνημα δεν μου βγαζει . Εχω φρικαρει.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...