m@trix Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2006 Καλημέρα. Έχω κάνει αναζήτηση για παρόμιο προβλημα αλλα δεν βρήκα κάτι. Αντιμετωπίζω το εξής πρόβληα εδώ και λίγο καιρο. Οταν επιλέγω τερματισμο όλα καλά αλλα κολλάει το pc στην μπλέ οθόνι που γράφει αποθήκευση αλλαγών και δεν σβήνει απο εκεί και πέρα. Αναγκαστικά το κλείνω με κρατιμένο το Power. Έχω δοκιμάσει οσα ξέρω αλλα δεν έχει διορθωθει. Καμια λύση? Ευχαριστώ.
alkisg Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2006 Κατέβασε και εγκατέστησε αυτό από την MS: http://www.microsoft.com/downloads/details.aspx?FamilyID=1b286e6d-8912-4e18-b570-42470e2f3582&displaylang=en
m@trix Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2006 ευχαριστω. Το κατέβασα απο ένα αλλο site . Το έκανα εγκατάσταση ολα καλα. αλλα μόλις το τρέχω βγαίνει ενα παράθυρο dos εντελώς νεκρό. Δοκιμασα τερματισμο αλλα πάλι τα ίδια πως ακριβως δουλεύει αυτο?
alkisg Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2006 Το link που το κατέβασες ήταν μάλλον χαλασμένο. Ένα άλλο: http://download.microsoft.com/download/a/8/7/a87b3d05-cd04-4743-a23b-b16645e075ac/UPHClean-Setup.msi Αυτό κοιτάει αν κάποιο πρόγραμμα δεν αποδεσμεύει το μητρώο κατά το κλείσιμο, οπότε και το κλείνει. Αν θες κάνε και έναρξη->εκτέλεση->eventvwr.msc και πήγαινε στην επιλογή [Εφαρμογή]. Κατά πάσα πιθανότητα θα δεις ένα μήνυμα UserEnv που θα γράφει τα παρακάτω: Τα Windows αποθήκευσαν το μητρώο χρήστη COMPUTER\user, ενώ μια εφαρμογή ή υπηρεσία εξακολουθούσε να χρησιμοποιεί το μητρώο κατά την αποσύνδεση. Η μνήμη που χρησιμοποιήθηκε από το μητρώο χρήστη δεν έχει αποδεσμευτεί. Η φόρτωση του μητρώου θα καταργηθεί όταν δεν θα χρησιμοποιείται πλέον. Πολλές φορές αυτό οφείλεται στις υπηρεσίες που εκτελούνται ως λογαριασμοί χρήστη. Προσπαθήστε να ρυθμίσετε τις παραμέτρους των υπηρεσιών, ώστε να εκτελούνται είτε στο λογαριασμό LocalService είτε στο λογαριασμό NetworkService. Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε το Κέντρο Βοήθειας
m@trix Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2006 το εκανα εγκατασταση αυτο που μου εδωσες. Οντως υπαρχουν μηνηματα σαν αυτο που μου εγραψες. Το έκανα εγκατάσταση και... δεν υπάρχει στην έναρξη και στα program files το βρήσκω το κάνω εκτέλεση και όπως είπα και παραπάνω τπτ. Μόνο ένα μαύρο παράθυρο dos με ένα κέρσορα που αναβοσβήνει και δεν μπορεις να κάνεις τίποτα. μετάαπο λίγο κλείνει μονο του. Καμια άλλη ενέργεια?
alkisg Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2006 Δεν πρέπει να το τρέξεις, μόνο να το εγκαταστήσεις. Είναι service, τρέχει μόνο του όταν χρειάζεται. Αν πας στο Έναρξη->εκτέλεση->services.msc το βλέπεις να εκτελείται; User Profile Hive Cleanup: Κατάσταση = Εκκίνηση. Αν μετά από reboot δε σου έλυσε το πρόβλημα, τότε δε φταίει αυτό, πρέπει να ψάξεις κάτι άλλο...
m@trix Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2006 ναι λειτουργει εκει μέσα αλλα το πρόβλημα δεν έχει λυθει...
alkisg Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2006 Κάτι άλλο φταίει. Δες λίγο τα events στον event viewer μπας και καταλάβεις τι μπορεί να είναι...
m@trix Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2006 τα κοίταξα δεν είδα κάτι καποιο σφάλμα ή κάτι που μπορεί να προυποθέτει σε τέτοιο πρόβλημα που έχω
PlaStiK Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2006 Δεν ξέρω αν το έχεις δοκιμάσει ήδη, όμως μπορεί να πάρεις χρήσιμες πληροφορίες αν ενεργοποιήσεις το verbose shutdown και μετά κοιτάξεις πάλι τον event viewer. Για να δεις πως μπορείς να το κάνεις αυτό ρίξε μια ματιά εδώ.
DoSMaN Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2006 Kane mia sintomeusi stin epifaneia ergasias k ekei pou tha sou pei to path grapse "shutdown -s -f -t 0" shutdown einai i entoli -s einai gia na kleisei to pc -f einai gia na kanei force OLA ta programata na kleisoun -t einai o diakoptis xronou pou thes na kleisei o upologistis kai telos 0 einai o xronos pou tou dineis gia na kleisei (diladi amesws). To swzeis k etsi tha mporeseis na kaneis shutdown kanonika.. (auto douleuei PANTA) toulaxistwn mexri na vreis tin lusi kanonika. EDIT : auto mporeis na to grapseis k sto RUN (kai stin sintomeusi k sto run xwris ta " ")
tex439 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2006 to exis afisi mpoliki wra na doume mpas kai kani clear to pagefile giauto kathisteri?
iceman79 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2006 pantos me 2 meres pou paidevesai 8a eixes kanei 2-3 format na eixes hsuxasei
DoSMaN Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2006 pantos me 2 meres pou paidevesai 8a eixes kanei 2-3 format na eixes hsuxasei Egw den eimai simfwnos... Egw kanw format MONO otan den douleuoun ta windows.. Otan den ksekinane klp. Den kanw format prin ksekokalisw OLES tis luseis... pare to google k ksekina... Pantws auto pou eipa douleuei apsoga k kleinei ta panta...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.