Panahs Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2006 και αυτο που περιγραφω δεν το ειδες, εγω το ειδα αρκετες φορες Είναι πιθανό να το πετύχεις κι αυτό κάπου έξω. Παντού υπάρχουν οι κάφροι. Μόνο που εδώ δεν θα δεις το αντίθετο.
HexStatic Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2006 Bασικά δεν φταίνε οι γυναίκες.Φταίνε οι μαλακες οι εξεταστές που παίρνουνε φακελάκια και βγαίνει ο κάθε χάρος στους 5 δρόμους χωρίς να έχει ιδέα από οδήγηση και σκορπίζει τον πανικό.Επίσης φταίει το γεγονός ότι δεν υπάρχει αστυνόμευση και ότι είμαστε όλοι ζώα!
cindy Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2006 Μια ερωτηση: Γιατι οι γυναικες στο εξωτερικο, δεν οδηγουν ασχημα? (και δεν το λεω εγω, επισημα στοιχεια. Υπαρχουν ελαχιστες διαφορες σε αντρες γυναικες. Αν τα βρω θα τα βαλω) γιατι οι γυναικες στο εξωτερικο δεν ειναι φλωροκοριτσα ελληνιδες και γουσταρουν να βγαινουν στην παγωνια με μίνι και αμανικο χωρις να κλαιγονται οτι κανει κρυο.
gtsamour Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2006 Πρέπει επίσης να δείτε στην κηφισιά τι γίνεται. Δουλεύω στην κηφισιά και στις 3:30 που φεύγω βλέπω τα φοβερά. Φυσικά το κυριώτερο είναι η άσχετη η κυράτσα με το Cayene που μοιάζει μέσα στο αυτοκίνητο σαν ποντικός που προσπαθεί να οδηγήσει καράβι. Πάρε μωρή κότα κανένα φιατάκι να ξεστραβωθείς να μάθεις να οδηγείς πρώτα που μου πήρες το θωρηκτό και βγήκες στο δρόμο, άσχετη. Το ξέρετε όλοι το στυλάκι είμαι σίγουρος.... η χαζογκόμενα ή η πενηντάρα με το ξανθό φτιαγμένο μαλλί, το γυαλί μάσκα που σκεπάζει μέχρι και το μισό μέτωπο και το τσιγάρο στο χέρι να πασχίζει να κουμαντάρει τον Τιτανικό. Και αν χτυπήσει και το κινητό και έχεις την ατυχία να βρίσκεσαι πίσω της.... χέσε μέσα, θα φτάσεις σπίτι σου σε 50 ώρες.
Lucifer Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2006 και στη στη Τσεχία.. Εκεί προσωπικά εμένα πρέπει να με βλέπανε σαν bonus level. Γενικά δεν εντυπωσιάστηκα από την οδήγηση των Τσέχων, σχεδόν ίδια σκατά με εδώ.
KaizerSoze Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2006 Αποψη μου για το στεροτυπ γυναικα-οδηγος Απο το σχολειο,εξυπνες ή λιγοτερο,θυμαμαι οι κοπελες ηταν σε συγκριτικη πλειοψηφια(οχι δηλαδη οτι δεν υπαρχαν αντιθετα παραδειγματα) πιο μελετηρες και τυπικες,χωρις αυτο απαραιτητα να σημαινει πως ηταν καλυτερες. Το ιδιο θεωρω και στο τιμονι...πχ μπορεις να δεις τυπισσα να τελικιαζει φρενα στην Καθοδο της Κατεχακη οπως ερχεσαι απο Καρεα,εκει που υπαρχει το προειδηποιητικο προτοκαλι πριν το φαναρι στην Πολυτεχνιουπολη.Θεωρητικα εχει δικιο,ομως το φαναρι αναφερεται σε ταχυτητες της ταξης των 50χλμ/ωρα και σε προειδοποιει οτι θα αναψει κοκκινο.Κατεβενει ποτε κανεις την κατηφορα εκεινη με 50?Ολοι 100+. Η αλλο κορυφαιο,οι τρελες αλλαγες λωριδων στην Κηφησιας.Φλασακι και ολα κυριλε,απλα δεν αλλαζεις απο δεξια σε αριστερη εντος 20 μετρων.Παρεπιπτοντως ειδικα αυτο σπανια το κανει καγκουρας διοτι συνηθως αυτος παιζει Τετρις σε ολη την διαδρομη οποτε δεν χρειαζεται Ή αλλο που συμβαινει συχνα σε κομβικες διασταυρωσεις εκει που μενω.Εχει ο αλλος ΣΤΟΠ,ειναι αυτη στον δρομο με προτερεοτητα.Ειναι αναγκη να πηγαινει με 80 στα στενα?Επειδη δηλαδη εχει προτερεοτητα σημαινει οτι δεν πρεπει να εχει το μυαλο μην γινει μαλακια?Δηλαδη το νοημα ειναι ποιος εχει δικιο ή να αποφυγουμε το τρακαρισμα?
antreaslam Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2006 γερμανια,2001... με αφηνει το λεωφορειο σε δρομο ταχειας κυκλοφοριας,περιφερειακο,λιγο εξω απο την πολη. δεν εχει διαβαση εκει,αλλα καμια 500αρια μετρα πιο μακρυα. ο κλασσικος ελληναρας(εγω),λεει να περασει το δρομο,κ περιμενει τα μοναδικα 2 αμαξια που ερχονται με πανω απο 100 χλμ να περασουν,ωστε να περασει το δρομο... ρε παιδια,ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΣΤΑΜΑΤΗΣΑΝ για να περασω το δρομο,χωρις καν να υπαρχει διαβαση! Επισης,ειδα 3 φορες κλησεις απο μπατσους σε πεζους,επειδη περασαν με κοκκινο το δρομο,ή δεν χρησιμοποιησαν την κοντινη τους διαβαση! ΥΓ:για τις γυναικες,θα πω την αποψη μου καποια αλλη στιγμη παντως... ΥΓ2: δεν ειμαστε ζιμπαμπουε παντως,ουτε οι χειροτεροι οδηγοι του κοσμου,με τη χειροτερη νοοτροπια! αυτοι ειναι οι ρωσοι (δολοφονοι!). εμεις ειμαστε ΔΕΥΤΕΡΟΙ! (οπως αλλωστε κ στη διαφθορα,κ αυτο ειναι επισημο στοιχειο,δυστυχως)!
KaizerSoze Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2006 ΥΓ2: δεν ειμαστε ζιμπαμπουε παντως,ουτε οι χειροτεροι οδηγοι του κοσμου,με τη χειροτερη νοοτροπια! αυτοι ειναι οι ρωσοι Nope,οι Αιγυπτιοι
capthookb Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2006 Φυσικά το κυριώτερο είναι η άσχετη η κυράτσα με το Cayene που μοιάζει μέσα στο αυτοκίνητο σαν ποντικός που προσπαθεί να οδηγήσει καράβι. Πάρε μωρή κότα κανένα φιατάκι να ξεστραβωθείς να μάθεις να οδηγείς πρώτα που μου πήρες το θωρηκτό και βγήκες στο δρόμο, άσχετη. Το ξέρετε όλοι το στυλάκι είμαι σίγουρος.... η χαζογκόμενα ή η πενηντάρα με το ξανθό φτιαγμένο μαλλί, το γυαλί μάσκα που σκεπάζει μέχρι και το μισό μέτωπο και το τσιγάρο στο χέρι να πασχίζει να κουμαντάρει τον Τιτανικό. Και αν χτυπήσει και το κινητό και έχεις την ατυχία να βρίσκεσαι πίσω της.... χέσε μέσα, θα φτάσεις σπίτι σου σε 50 ώρες. Είμαι σίγουρος πως αν έβλεπες μια γυναίκα με Fiat δε θα την ανέφερες ως παράδειγμα κακού οδηγού. Με το Cayene όμως.... είναι σαφώς χειρότερη οδηγός μια γυναίκα Θεωρείς πως το fiat έχει καλύτερη οδηγική συμπεριφορά, ώστε να μπορείς να μάθεις καλύτερα οδήγηση με ένα τέτοιο; Άποψή μου είναι πως υπάρχουν και κακές και καλές οδηγοί, όπως συμβαίνει και με τους άντρες. Να αναφέρω επίσης πως πολλοί άντρες οδηγοί προκαλούν προβλήματα ή ατυχήματα, όταν βλέπουν γυναίκα οδηγό και φυσικά νοιώθουν μια υπεροχή (θεωρώντας τον εαυτό τους καλύτερο οδηγό) και προσπαθούν είτε να προσπεράσουν είτε να κλείσουν το δρόμο είτε είτε είτε...
bianca76 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2006 Αν και δεν περιμενα να το εκστομισω, το εκστομιζω: ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΟΛΑΛΗΣΑΝΤΕΣ!!!
gtsamour Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2006 Είμαι σίγουρος πως αν έβλεπες μια γυναίκα με Fiat δε θα την ανέφερες ως παράδειγμα κακού οδηγού. Με το Cayene όμως.... είναι σαφώς χειρότερη οδηγός μια γυναίκα Θεωρείς πως το fiat έχει καλύτερη οδηγική συμπεριφορά, ώστε να μπορείς να μάθεις καλύτερα οδήγηση με ένα τέτοιο; Απορώ τι σου φάνηκε περίεργο στο ότι ένα fiatακι είναι φυσικά καλήτερο αυτοκίνητο για να εξοικιωθεί κάποιος με την οδήγηση. Έχεις δεί πουθενά κανένα τζίπ με σήμα σχολής οδηγών μήπως? Αν είσαι πανάσχετος, το Cayene σε μάρανε. Όποιος και να ήτανε, αν ήταν άσχετος το ίδιο κράξημο θα του έριχνα, είτε γυναίκα, είτε άντρας, είτε γέρος. Αλλά βέβαια, πως θα δέσει το μαλλί και το όλο στύλ της κυράτσας με το fiatάκι γίνεται? ενώ με το Cayene.... και ας μη ξέρει που πάνε τα 4 από οδήγηση.
nmtray2 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2006 Nope,οι Αιγυπτιοι Ναι ναι...Αστα να παν. Και το βραδι στην πολη χωρις φωτα (τουλαχιστον Αλεξανδρεια που ειδα)
capthookb Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2006 Απορώ τι σου φάνηκε περίεργο στο ότι ένα fiatακι είναι φυσικά καλήτερο αυτοκίνητο για να εξοικιωθεί κάποιος με την οδήγηση.Έχεις δεί πουθενά κανένα τζίπ με σήμα σχολής οδηγών μήπως? Αν είσαι πανάσχετος, το Cayene σε μάρανε. Όποιος και να ήτανε, αν ήταν άσχετος το ίδιο κράξημο θα του έριχνα, είτε γυναίκα, είτε άντρας, είτε γέρος. Αλλά βέβαια, πως θα δέσει το μαλλί και το όλο στύλ της κυράτσας με το fiatάκι γίνεται? ενώ με το Cayene.... και ας μη ξέρει που πάνε τα 4 από οδήγηση. Για να μάθεις οδήγηση χρειάζεσαι ένα καλό αυτοκίνητο, δηλαδή ένα αυτοκίνητο που έχει καλή οδηγική συμπεριφορά. Όσο για τις σχολές, αυτό που χρειάζεται για να παρκάρεις το αυτοκίνητο σε 3 βήματα δεν είναι και τίποτα τρελό αυτοκίνητο. Παρκάρεις και τρακτέρ.Ποιος ο λόγος να πάρουν καλύτερο αυτοκίνητο για τους μαθητές; Μερικές σχολές οδήγησης που μπορούν να σε μάθουν και πέντε πράγματα παραπάνω έχουν καλύτερα αυτοκίνητα. Εκτός κι αν πιστεύεις πως οδηγικά ένα Cayene είναι χειρότερο από ένα Fiatάκι, δηλαδή το κουμαντάρεις πιο δύσκολα. Δικαίωμά σου βέβαια, αλλά μην το πεις κι αλλού... (εκτός κι αν θες πάλι οπότε κάνε ότι θες)
PlaStiK Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2006 Πίστεψέ με, οι κυρίες που βάζουν τον άντρα τους να τους πάρει Cayenne ή οποιοδήποτε άλλο αυτοκίνητο πάνω απο 1μιση τόνο, δεν το κάνουν για να έχουν ένα "καλό" αυτοκίνητο που θα συμπεριφέρεται σωστά στο δρόμο.
dimi7RiS Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2006 εχθες ειδα μια γιαγια με RX8 και μια αλλη με ενα czt!! τραβαγα τα μαλλια μου
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.