stimuli Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2006 Καλημέρα, αντιμετώπιζα αυτό το πρόβλημα και πριν κάνα χρόνο, αλλά για κάμποσο διάστημα είχε σταματήσει να το κάνει και πίστεψα πως ήρθε στα "ίσια" του.. Λοιπόν, στα καλά καθούμενα συνήθως αρχίζει να κολλάει το winamp και έπειτα από περίπου ένα λεπτό μου κάνει το shutdown, δεν μου βγάζει μπλε οθόνες αλλά γίνεται σαν διακοπή ρεύματος και για να ξεκινήσει ξανά το αφήνω τουλάχιστον 5-10 λεπτά αλλιώς άμα πάω να το ξεκινήσω άμεσα δεν ξεκινάει. Βεβαιώθηκα πως όλες οι συσκευές λειτουργούν σωστά και ότι δεν είναι θέμα θερμοκρασίας οπότε σηκώνω τα χέρια ψηλά να δω τι θα μου πουν οι ειδικοί της insomnia...
billpeppas Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2006 1) Με ποιό τρόπο βεβαιώθηκες φίλε μου ότι δεν είναι πρόβλημα θερμοκρασίας ? 2) Σου το κάνει αυτό και σε άλλα προγράμματα ? 3) Δοκίμασες να παίξεις κανένα απαιτητικό παιχνίδι ? ( όχι, το Pacman δεν θεωρείται απαιτητικό παιχνίδι ) P.S. Αν όντως δεν είναι θέμα θερμοκρασίας, με αυτά που λες υπαίτιος φαίνεται να είναι το τροφοδοτικό.
dimitris2006 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2006 kalimera! sou kanei apla shutdown i epanekinisi?
stimuli Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2006 billpeppas, έπαιξα το scarface που είναι σχετικά βαρύ παιχνίδι.. Και για την θερμοκρασία κοίταξα από το bios, η υψηλότερη που μου έχει ανεβάσει είναι 47.. Επίσης δεν νομίζω να γίνεται αιτία το winamp για το παράξενο shutdown, το κάνει και σε άλλες στιγμές που κάνω surfing ή κατεβάζω, απλά συνειδητόποιω πως θα κάνει shutdown επειδή σταματάει το winamp να δουλεύει...
billpeppas Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2006 Στο BIOS ο επεξεργαστής δουλεύει στο 40% ( όχι δεν είναι βαρύ το BIOS, έτσι δουλεύει ), έτσι οι temps σου δεν θα είναι αυτές που έχεις σε Full Load. Για δοκίμασε το εξής: α) Κατέβασε αυτά τα 2 προγράμματα SuperPi Mod CoreTemp { το CoreTemp download link το βρίσκεις στο Forum } β) Κάνε unzip τα προγράμματα αυτά, και άνοιξέ τα. Έχοντας το CoreTemp σε μια γωνιά του desktop σου ώστε να το βλέπεις συνεχώς, να κοιτάς την θερμοκρασία του επεξεργαστή. Ενώ ταυτόχρονα βάλε να κάνει το 32M Calculation το SuperPi. Παρακολούθα και κατέγραψε την Max θερμοκρασία που θα πιάσει ο επεξεργαστής σου κατά την εκτέλεση του SuperPi. Εκτελέστηκε κανονικά το calculation ? Έβγαλε error ? Κόλλησε το PC { freeze } ? Έκλεισε ( shutdown ) το PC ? Περιμένω νέα [ αν δεν με προλάβεις γιατί σε λίγο φεύγω, νεότερα από Κυριακή μεσημεράκι ] { καταραμένες εκλογές ! }
stimuli Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2006 Ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια.. Το Coretemp μου βγάζει error: This is not an Intel Cole processor. This program will not continue.
billpeppas Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2006 LOL! Έστω κάνε αυτό που σου είπα, απλά αντί για το CoreTemp έχε ανοιχτό στο Hardware Temperature Monitoring το Lavalys Everest Ultimate ( http://www.lavalys.com )
wizard Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2006 Επίσης πες μας αν σου χαλάει τίποτα άλλο από μόνο του. π.χ. η ώρα στο bios. Γιατί αυτό που λες ότι δεν ανοίγει απευθείας το έκανε και σε ένα φίλο μου. Του έκανε ευχέλαια κάθε φορά για να πάρει μπρος. Τελικά μου είπε μια μέρα ότι τόσο καιρό του χαλάει κι η ώρα από μόνη της. Παίζει δηλαδή να θέλει αλλαγή η μπαταρία της μητρικής
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.