Προς το περιεχόμενο

reboot kai ADSL

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ο φορητοσ μου οταν τον αφησω απλα να κατεβαζει απ'το ιντερνετ,μετα απο περιπου 2-3 ωρες επανεκινειται,μονοσ του,χωρισ να πειραξω εγω μεν τιποτα,ουτε να το ζηταει καποια εγτατασταση προγραμματοσ και τα λοιπα..απο γνωστο εμαθα για το ιδιο προβλημα στο SP2 των XP αλλα οταν το dsl παρεχεται στον φορητο μεσω usb modem.το δικο μου μηχανημα ομωσ παιρνει ιντερνετ απο ενα ασυρματο router linksys.τι μπορει να φταιει ξερει καποιοσ???ευχαριστω πολυ

Δημοσ.

mporeis na bgaleis tin epilogi na kanei restart oste otan einai na kanei epanekinisi na prolaveis na deis tin mple othoni.meta apo ekei kai pera mporei na einai diaforoi logoi.problima me drivers tis wireless.an mpoeris na dokimaseis me kalodio tha einai mia arxi.klise tin wireless i bgaltin apo pano gia liges ores gia na kaneis dokimes.

Δημοσ.

Φίλε το πρώτο πράγμα που έχεις να κάνεις είναι να ψαξεις για ιούς.Και εγώ είχα αυτό το πρόβλημα μέχρι που έκανα format.Μετά κάνε τα υπόλοιπα που αναφέρθηκαν παραπάνω.

Δημοσ.

kai auto pou leei o toshi isxeuei.thelei poles dokimes genikos.isos fteei ena programma p2p isos ena firewall isos 1002.ekei dokimazeis ite me liga programmata ite me format kai ligo ligo me ta basika ktl ktl.allous drivers allo bios firmware sto router an ine router.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...