nick_gr2 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2006 Ήθελα να γράψω DivX σε DVD για να παίζουν στο Dvd-player. Τελικά κατέληξα να χρησιμοποιώ FitCD και CinemaCraft... ΟΜΩΣ... Υπάρχει κάποιο πρόβλημα με τις διαστάσεις... Γενικά οι ταινίες που κυκλοφορούν είναι σε διαστάσεις 16:9... μακρόστενες... Στην tv όμως παραγίνεται το κακό. Ακόμη και σε wide οθόνη τα μαύρα κενά είναι αρκετά μεγάλα και η ταινία μια λεπτή λωρίδα. Όταν πια πάει να παίξει σε απλή TV 4:3, τότε η κατάσταση είναι απελπιστική. Η λωρίδα της ταινίας είναι περίπου το 1/4 της οθόνης... Τί φταίει? Τί δε κάνω σωστά?...
asmilon Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2006 Αποκλειεται να μην εχει η τηελοραση σου μια επιλογη να τραβαει σε 16:9 αναλογια την εικονα ή να την zoomαρει ωστε να μπορεις να βλεπεις την ταινια σου σε οσο το δυνατον πιο πολυ στην οθονη... Ελεγξε το εγχειριδιο σου ή παιξει με τα κουμπια στο τεληεκοντρολ σιγουρα θα το βρεις...
nick_gr2 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2006 Δε θέλω να κάνω πατέντα για να παίζει καλά στη δική μου tv μόνο. Αυτό θα ήταν απλό. Θέλω να παίζει σε όλες τις 16:9 κανονικά, έστω με μικρά κενά πάνω κάτω και σε 4:3 τηλεοράσεις με μεγαλύτερα κενά. Δείτε πως δείχνει τώρα: Σε οθόνη 16:9 Σε οθόνη 4:3 Δεν είναι λίγο γελοίο? Ουσιαστικά η ταινία είναι για πέταμα αν δεν έχεις 16:9...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.