greekparot Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2006 Share Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2006 Πουλαει καποιος γνωστος ενος φιλου μου ενα FRITZ!Box router με 2lan/1usb. Να το αγορασω, αξιζει; ή βγαζει προβληματα; Κατι εχω ακουσει οτι κλειδωνε σε συγκεκριμενη ταχυτητα. Εγω που εχω στο γραφειο 1024/256 λετε να εχει προβλημα; Αν ειναι να μην το παρω γιατι αυτος λεει οτι δεν εχει ακουσει τετοιο προβλημα για το FRITZ!Box. Καθε συμβουλη/προταση δεκτη. Ευχαριστω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
RapidShade Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2006 Share Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2006 Αν μιλάς για το Fritz! Box Fon να το πάρεις. Εχεις πολλά σύν και εμένα προσωπικά λειτουργεί άψογα και απροβλημάτιστα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
greekparot Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2006 Μέλος Share Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2006 Υπαρχει δηλαδη Fritz! Box και Fritz! Box Fon; Αν ναι, ποιες διαφορες εχουν; Εμενα μου ειπε οτι εχει 2lan + 1usb port. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
parsifal Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2006 Share Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2006 http://www.avm.de/en/Produkte/FRITZBox/index.html Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2006 Share Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2006 apla me kapoia palia firmware fenetai san na klidonei i grammi ligo pio xamila .auto ixan pei.den to exo polidokimasei alla genikos i fritz bgazei orea kai akriva pragmatakia. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pao132003 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2006 Share Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2006 είναι τέλειο, πάρ'το και δεν κλειδώνει σε χαμηλότερη ταχύτητα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mrbictor Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2006 Share Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2006 paidia geias sas exw to FRITZ!Box Fon alla san modem/router xrisimopoiw to robotics 9108 epeidei thelw kai to asirmato diktio...mporw na sindesw kai to FRITZ!Box Fon gia na ekmetaleutw tis VoIp dinatotites?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
megas-ARIS Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2006 Share Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2006 katarxin h marka FRITZ bgazei mono poly kala mixanimata...ego pou exo dokimasei paliotera ena tis FRITZ ( den thimame pio modelo ) itan poly kalo.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2006 Share Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2006 είναι τέλειο, πάρ'τοκαι δεν κλειδώνει σε χαμηλότερη ταχύτητα... se kapoious to ekane alla den simenei oti exanes. paidia geias sas exw to FRITZ!Box Fon alla san modem/router xrisimopoiw to robotics 9108 epeidei thelw kai to asirmato diktio...mporw na sindesw kai to FRITZ!Box Fon gia na ekmetaleutw tis VoIp dinatotites?? nai mporeis na to kaneis.apla to usr tha to exeis san access point kai den tha exei katholou stoixeia.optoe to fritz tha einai to modem router.tora ama thes na exeis to usr san modem /router kai to fritz box san voip tote tha prepei na exei san gateway to usr pou den xero oute pos ginetai oute an tha petixei. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikoss Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2006 Share Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2006 Εχω το fritz box,μπορει να μου δωσει καποιος πληροφοριες πως να κανω port forwarding στο συγκεκριμενο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2006 Share Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2006 exei anixtei kai kapou allou thema gia auto.den exo dei na exei apantisei kaneis alla boitha mas ligo na se boithisoume kai emeis. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zedone Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2006 Share Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2006 fritz rulez Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.