Προς το περιεχόμενο

Τα κουφά του insomnia

ShAd0w_z0nE

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 1,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
εγώ μόνο ξαδέρφους έχω γμτ και δεν λέει να το γυρίσω τώρα...

και στα δυο σόια? Και από 2ες, τι παίζει? Γκαντεμιά μεγάλη, φίλε

Δημοσ.
μόνο τον Sephiroth και τις 2 τύπισσες του FF7 ξέρω από τις υπόλοιπες

Κάτω δεξιά γωνία είναι η Rinoa από το FF8.

Εδιτ

Πο ρε τι χάνει κανείς....

Δλδ γιατρέ μου,εγώ που έχω μια ξαδέρφη 12 χρονών πρέπει να πάω μαζί της?(να ξέρω ρε παιδιά....)

Ή μήπως επειδή έκανα τον γκόμενο για χάρη μιας άλλης ξαδέρφης μου,για να την γλυτώσω από έναν π@@@@α,δεν χρειάζομαι θεραπια?

Κάλα έχω ψοφήσει στο γέλιο λέμε

Επισκέπτης
Δημοσ.
και στα δυο σόια? Και από 2ες, τι παίζει? Γκαντεμιά μεγάλη, φίλε

Ο αιμομυκτης του forum ... :-D

Επισκέπτης
Δημοσ.

Βασικα δεν καταλαβα τη θες να πεις . Νομιζα οτι γραφεται με Υ ... Οκ λαθος μου .

Δημοσ.

Απλα λεω οτι, οσοι γραφουν λαθος λεξεις που εχουν "ι", το μετατρεπουν σε "η" ´η σε "ει". Ειναι σπανιο να να μετατραπει σε "υ". Γενικα οι ανορθογραφιες του /i/ ειναι με την σειρα ι, η, ει, οι, υ. Τωρα, γιατι κανω στατιστικες για το πως γραφεται λαθος μια λεξη, μη ρωτας... Ολοι εχουμε καποιο φετιχ (δεν περιλαμβανουν απαραιτητα ξαδερφες αυτα τα πραγματα)

Δημοσ.
τπτ λέμε...

Κρίμα ρε φίλε, τι να πω.

Δλδ γιατρέ μου,εγώ που έχω μια ξαδέρφη 12 χρονών πρέπει να πάω μαζί της?(να ξέρω ρε παιδιά....)

Ή μήπως επειδή έκανα τον γκόμενο για χάρη μιας άλλης ξαδέρφης μου,για να την γλυτώσω από έναν π@@@@α,δεν χρειάζομαι θεραπια?

Ε, περίμενε να γίνει 18+. 12 χρονών, πλάκα μας κάνεις? Τώρα τον γκόμενο τον έκανες έξω ή και στο κρεβάτι? Τουλάχιστον έπεσε κανά γλωσσόφιλο, ή μπα?

Δημοσ.

Και μιας και τις προάλλες συζητούσαμε με τον φίλτατο σνουμπ τι μέλλει γενέσθαι με αυτό το θρεντ, ξαφνικά γίνεται όλο και σαφέστερο πόσο στέκει η άποψη του τελευταίου: "όλα αυτά μπορούν να τα λένε στο οφτόπικ".

Να δουλεύουν τα bookmarks!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...