afentiko7 Δημοσ. 25 Μαΐου 2009 Δημοσ. 25 Μαΐου 2009 εγώ μόνο ξαδέρφους έχω γμτ και δεν λέει να το γυρίσω τώρα... και στα δυο σόια? Και από 2ες, τι παίζει? Γκαντεμιά μεγάλη, φίλε
Sadman Δημοσ. 25 Μαΐου 2009 Δημοσ. 25 Μαΐου 2009 μόνο τον Sephiroth και τις 2 τύπισσες του FF7 ξέρω από τις υπόλοιπες Κάτω δεξιά γωνία είναι η Rinoa από το FF8. Εδιτ Πο ρε τι χάνει κανείς.... Δλδ γιατρέ μου,εγώ που έχω μια ξαδέρφη 12 χρονών πρέπει να πάω μαζί της?(να ξέρω ρε παιδιά....) Ή μήπως επειδή έκανα τον γκόμενο για χάρη μιας άλλης ξαδέρφης μου,για να την γλυτώσω από έναν π@@@@α,δεν χρειάζομαι θεραπια? Κάλα έχω ψοφήσει στο γέλιο λέμε
Επισκέπτης Δημοσ. 25 Μαΐου 2009 Δημοσ. 25 Μαΐου 2009 και στα δυο σόια? Και από 2ες, τι παίζει? Γκαντεμιά μεγάλη, φίλε Ο αιμομυκτης του forum ...
Αδμιν Δημοσ. 25 Μαΐου 2009 Δημοσ. 25 Μαΐου 2009 αιμομυκτης Χωρις παρεξηγηση αλλα το μυκτης απο που προεκυψε; Συνηθως ανορθογραφειται με η ´η ει.
Επισκέπτης Δημοσ. 25 Μαΐου 2009 Δημοσ. 25 Μαΐου 2009 Βασικα δεν καταλαβα τη θες να πεις . Νομιζα οτι γραφεται με Υ ... Οκ λαθος μου .
Αδμιν Δημοσ. 26 Μαΐου 2009 Δημοσ. 26 Μαΐου 2009 Απλα λεω οτι, οσοι γραφουν λαθος λεξεις που εχουν "ι", το μετατρεπουν σε "η" ´η σε "ει". Ειναι σπανιο να να μετατραπει σε "υ". Γενικα οι ανορθογραφιες του /i/ ειναι με την σειρα ι, η, ει, οι, υ. Τωρα, γιατι κανω στατιστικες για το πως γραφεται λαθος μια λεξη, μη ρωτας... Ολοι εχουμε καποιο φετιχ (δεν περιλαμβανουν απαραιτητα ξαδερφες αυτα τα πραγματα)
afentiko7 Δημοσ. 26 Μαΐου 2009 Δημοσ. 26 Μαΐου 2009 τπτ λέμε... Κρίμα ρε φίλε, τι να πω. Δλδ γιατρέ μου,εγώ που έχω μια ξαδέρφη 12 χρονών πρέπει να πάω μαζί της?(να ξέρω ρε παιδιά....) Ή μήπως επειδή έκανα τον γκόμενο για χάρη μιας άλλης ξαδέρφης μου,για να την γλυτώσω από έναν π@@@@α,δεν χρειάζομαι θεραπια? Ε, περίμενε να γίνει 18+. 12 χρονών, πλάκα μας κάνεις? Τώρα τον γκόμενο τον έκανες έξω ή και στο κρεβάτι? Τουλάχιστον έπεσε κανά γλωσσόφιλο, ή μπα?
slygeo87 Δημοσ. 26 Μαΐου 2009 Δημοσ. 26 Μαΐου 2009 Αφεντικό να χαρείς!Δε πηδάμε όλοι τις ξαδέρφες μας!
afentiko7 Δημοσ. 26 Μαΐου 2009 Δημοσ. 26 Μαΐου 2009 Αφεντικό να χαρείς!Δε πηδάμε όλοι τις ξαδέρφες μας! σεις χάνετε
Lucifer Δημοσ. 26 Μαΐου 2009 Δημοσ. 26 Μαΐου 2009 Και μιας και τις προάλλες συζητούσαμε με τον φίλτατο σνουμπ τι μέλλει γενέσθαι με αυτό το θρεντ, ξαφνικά γίνεται όλο και σαφέστερο πόσο στέκει η άποψη του τελευταίου: "όλα αυτά μπορούν να τα λένε στο οφτόπικ". Να δουλεύουν τα bookmarks!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.