punky Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2007 Μάλλον ήταν ο ίδιος τύπος που έκανε τη mary-rose.Αυτή που ο ο οικοδόμος άντρας της, ο Νώντας με τ'όνομα, την παράτησε γιατί είχε meeting στις 22:00. Τον περιμένω σύντομα να ανοίξει και άλλο με θέμα: Το παιδί μου γεννήθηκε μαύρο. Φταίει το γαμήλιο στη Ζιμπάμπουε ή ο Μουτούμπα ο γκρούμ; Beta testers για τα μεσημεριανάδικα γίναμε. Σκέψου τουλάχιστον ότι οι φίλοι θα το φωνάζαν το μωρό της Ροζμαρυ (εντάξει κρυάδα, αλλά μου ήρθε). Πάντως είναι γεγονός ότι αυτοί οι άμπαλοι οι mods κλειδώνουν τα καλύτερα topic. Ειδικά αυτό της Ροζμαρυ θα έπρεπε να μείνει ανοιχτό, αλλά με αλλαγμένο τίτλο μιας και εντοπίσαμε την αιτία του κακού. Του στυλ "Να τρώει η μάνα και του παιδιού να μη δίνει".
Physics_Rulez Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2007 LOL Τα posts του aiomi Δεν θέλω να σε ταπεινώσω
johnyboy Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2007 LOL Τα posts του aiomi Δεν θέλω να σε ταπεινώσω χαχαχαχα.Το παλικάρι έδωσε ρέστα.Απορώ πως κατάφερε και συμφώνησε με τον εαυτό του.
Vagos_46 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2007 Νέα προσθήκη: http://www.insomnia.gr/vb3/showthread.php?t=210669
anthony_88 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2007 Δηλαδη αυτος θελει 1200? για τον κωδικο του σε ενα παιχνιδι? Ρε τι αλλο θα δουμε?
1980 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2007 και τα αγοραζουν τωρα αυτα ετσι? 7000 ευρω λεει ο αλλος.
horsepower Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2007 παιδιά όσο απίθανο και να σας φαίνεται τα αγοράζουν..ένας γνωστός μου είχε πουλήσει έναν χαρακτήρα του 700 ευρώ..
Freakster Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2007 1980, ειναι καποιες (πολλες) ωρες χαλασμενες σε ενα παιχνιδι κανοντας αποστολες και τετοια. Οποιος βαριεται να ανεβασει χαρακτηρα μπορει να αγορασει ενα απο καποιον που τον πουλαει.
1980 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2007 1980, ειναι καποιες (πολλες) ωρες χαλασμενες σε ενα παιχνιδι κανοντας αποστολες και τετοια. Οποιος βαριεται να ανεβασει χαρακτηρα μπορει να αγορασει ενα απο καποιον που τον πουλαει. ωραια εστω οτι καποιος ειναι τοσο κολημενος με αυτο το κολοπαιχνιδο που το πηρα απο περιεργεια και το σιχαθηκα σε τρεις μερες , να κατσει να ανεβασει που λενε τον χαρακτηρα του μονος του. ειναι τραγικο να πληρωνεις λεφτα για κατι τετοιο για μενα. τι ποσα ειναι αυτα ρε παιδια για κατι τετοιο.
Freakster Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2007 Κοιτα οι μεγαλυτερου level χαρακτήρες περνάνε καλύτερα στο παιχνίδι. Θέλει όμως απίστευτα πολλές ώρες να ανεβάσεις εκεί τον χαρακτήρα. Μπορεί εσύ να μην τα καταφέρνεις ή να βαριέσαι, δεν είναι και απλό πράγμα. Τον τεχνίτη π.χ. που θα φτιάξει μια hand made κούνια για τον κήπο σου θα τον πληρώσεις (αντι να τη φτιάξεις εσύ), για τη διασκέδαση σου, το ίδιο ισχύει και για το παιχνίδι. Με ότι τη βρίσκει ο καθένας. Εγώ πάντως δεν θα έδινα αυτά τα λεφτά.
poscaman Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2007 μιλαμε για πολυ καψιμο ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε
alexzzz Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2007 Μου άρεσε η απάντηση του φίλου που πουλάει χαρακτήρες sims. Έπιασε τον παλμό του topic.
wizzy Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2007 Ρε παιδιά, αντιλαμβάνομαι την κ@ύλα και την ανυπομονοσία του πιτσιρικά να παίξει WoW και να γαμεί και να δέρνει in no time, αλλά ?1200 είναι κοροϊδία. Γενικά, το να δώσει κάποιος λεφτά για ένα account στο Wow είναι κοροϊδία, αλλά εδώ συμβαίνουν τα εξής: 1) αν η αγγελία στόχευε σε ανήλικους/φοιτητές/άτομα που συντηρούνται από τους γονείς του εν γένει, αποκλείεται να έβρισκαν ?1200 έτσι απλά για να τα δώσουν στον τύπο. Εκτός αν λήστευαν κάνα μαγαζί ή καμιά τράπεζα. 2) αν η αγγελία στόχευε σε εργαζόμενους - που θεωρητικά μπορούν να μαζέψουν ?1200 - που παίζουν WoW στον ελεύθερό τους χρόνο, πραγματικά δεν νομίζω ότι υπάρχει κάποιος νοήμονας συνειδοτοποιημένος εργαζόμενος που να πει "Α, δεν έχω τι να κάνω ?1200, ας τα δώσω στον τυπά να μου δώσει το pass του για το account στο WoW." Οπότε, η αγγελία εξ ορισμού απευθυνόταν σε πλουσιόπαιδα που τρώνε τα λεφτά του μπαμπά και ξύνονται όλη μέρα. Ε, τέτοια παιδάκια υπάρχουν, μάλλον κάτι τέτοιο έψαχνε ο φιλαράκος μας. Τώρα αν το βρήκε ή όχι, δεν θα το μάθουμε (όχι ότι μας ένοιαζε κιόλας, έτσι Anyway, πολύ ασχολήθηκα....
1980 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2007 περα απο τα λεφτα πουλαει κατι που δεν υπαρχει σε πραγματικη διασταση. αμα κατσεις και το σκεφτεις ειναι παρανοικο.
Freakster Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2007 Τις εργατοωρες του κοστολογησε ετσι. Εγω αστειο ειδα οτι το πουλα τοσο ακριβα, οχι την πωληση. Δεν μου φαινεται παραλογο :? Τι πραγματικη διασταση; Οσοι δουλευουν σχεδιαστες σελιδων ή προγραμματιστες, επειδη δεν πουλανε κατι χειροπιαστο τι λεει αυτο; Το ειδες το παρακατω; Κοιτα οι μεγαλυτερου level χαρακτήρες περνάνε καλύτερα στο παιχνίδι.Θέλει όμως απίστευτα πολλές ώρες να ανεβάσεις εκεί τον χαρακτήρα. Μπορεί εσύ να μην τα καταφέρνεις ή να βαριέσαι, δεν είναι και απλό πράγμα. Τον τεχνίτη π.χ. που θα φτιάξει μια hand made κούνια για τον κήπο σου θα τον πληρώσεις (αντι να τη φτιάξεις εσύ), για τη διασκέδαση σου, το ίδιο ισχύει και για το παιχνίδι. Με ότι τη βρίσκει ο καθένας. Εγώ πάντως δεν θα έδινα αυτά τα λεφτά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.