washcloud Δημοσ. 6 Μαΐου 2009 Δημοσ. 6 Μαΐου 2009 μιλάμε, πήγα να το διαβάσω και 'γω λίγο πιο νωρίς (για να δω αν συμφωνώ με τις απόψεις μου) και αναρωτιόμουν αν ο πονοκέφαλος υπήρχε ήδη από την αρχή ή τον προφήτεψα
pournaras Δημοσ. 6 Μαΐου 2009 Δημοσ. 6 Μαΐου 2009 μιλάμε, πήγα να το διαβάσω και 'γω λίγο πιο νωρίς (για να δω αν συμφωνώ με τις απόψεις μου) και αναρωτιόμουν αν ο πονοκέφαλος υπήρχε ήδη από την αρχή ή τον προφήτεψα Δηλαδη αν δεν συμφωνουσες, θα εκανες quote τα σημεια διαφωνιας και θα σου απαντουσες;
o_magazatoras Δημοσ. 6 Μαΐου 2009 Δημοσ. 6 Μαΐου 2009 Δηλαδη αν δεν συμφωνουσες, θα εκανες quote τα σημεια διαφωνιας και θα σου απαντουσες; Mου θυμίζεις έναν Εγγλέζο τροχονόμο που κατέβηκα και έγραψε τη πάρτη του,σε κάποια παράβαση που έκανε...
washcloud Δημοσ. 6 Μαΐου 2009 Δημοσ. 6 Μαΐου 2009 Δηλαδη αν δεν συμφωνουσες, θα εκανες quote τα σημεια διαφωνιας και θα σου απαντουσες; ...φαντάζεσαι; wash vs wash Θα πιάνανε δουλειά κι όλοι οι αδιόριστοι ψυχολόγοι
Tzimmys Δημοσ. 6 Μαΐου 2009 Δημοσ. 6 Μαΐου 2009 και πάνω που πήγα να πω wash ότι σταμάτησες τα κατεβατά και σε ξαναδιαβάζω, βλέπω αυτό. :shock: Αλλά θα το διαβάσω να δω τι λες και θα τα ξαναπούμε.
Evgenios1 Δημοσ. 6 Μαΐου 2009 Δημοσ. 6 Μαΐου 2009 http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=314067 Δειτε το βελακι του ποντικιου. (Σα ξυλινο pc ειναι)
washcloud Δημοσ. 7 Μαΐου 2009 Δημοσ. 7 Μαΐου 2009 ...αν αγνοήσεις το "pc", νομίζω είναι εμφανές τι εννοεί - αλλά μάλλον δεν έχει θέση στα "κουφά". Στις "αστείες/περίεργες" πικς, ίσως.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 7 Μαΐου 2009 Super Moderators Δημοσ. 7 Μαΐου 2009 εντάξει ανατρίχιασα όταν το είδα... Τι κάνει νιάου νιάου στα κεραμίδια? Ο Κάβουρας (σουβλατζής στα Εξάρχεια) με την απόχη... Legendary καταστάσεις...
teo64x Δημοσ. 8 Μαΐου 2009 Δημοσ. 8 Μαΐου 2009 Σήμερα μετρήσαμε ποιος έχει μεγαλύτερο e-penis σε όλους τους τομείς.
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 8 Μαΐου 2009 Moderators Δημοσ. 8 Μαΐου 2009 Υποθετω οτι βρηκαμε την εξελιγμενη εκδοση του S2 Μαλλον θα τον αντικαταστησει οσο θα λειπει στρατο
alexzzz Δημοσ. 8 Μαΐου 2009 Δημοσ. 8 Μαΐου 2009 αυτό το "ποιος κάνει καλύτερα γράμματα" πολύ μου άρεσε
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.