teo64x Δημοσ. 3 Μαΐου 2009 Δημοσ. 3 Μαΐου 2009 Δε θα περάσει άλλο τέτοιο ποστ από τη βάση δεδομένων, για πολλά χρόνια. http://www.insomnia.gr/forum/showpost.php?p=2697307&postcount=13 η ορθογραφια εχει ιδη καταργηθη τα greeklish δεν υπάρχουν πλεον τοσο οσο οι συντομοραφιες see you latter ΤΟ ΓΡΆΓΟΥΝ sul αντε βγάλε ακρη, μαχη κανω να καταλαβω τι θέλει να πει ο καθενας πάλι καλά εδω εχουμε μόνο "ελληνικα¨ Οι σκέψεις μου έχουν κολλήσει.
afentiko7 Δημοσ. 3 Μαΐου 2009 Δημοσ. 3 Μαΐου 2009 ΤΟ ΓΡΆΓΟΥΝsul To γράγουν σουλ, τι είναι? Σαν τολκινίστικη λέξη μου μυρίζει
teo64x Δημοσ. 3 Μαΐου 2009 Δημοσ. 3 Μαΐου 2009 Sûl όντως υπάρχει, όπως το Amon Sûl (Weathertop). Το Γράγουν πρέπει να 'ναι Black Speech.
washcloud Δημοσ. 3 Μαΐου 2009 Δημοσ. 3 Μαΐου 2009 μπαμπάρει (δεν το βάζει κάτω με τίποτα - πρέπει να νιώθει βαριά την ανάσα του νικόστρατου στο σβέρκο του)
Evgenios1 Δημοσ. 4 Μαΐου 2009 Δημοσ. 4 Μαΐου 2009 μπαμπάρει (δεν το βάζει κάτω με τίποτα - πρέπει να νιώθει βαριά την ανάσα του νικόστρατου στο σβέρκο του) Τον εχεις ερωτευτει το τυπο..
washcloud Δημοσ. 4 Μαΐου 2009 Δημοσ. 4 Μαΐου 2009 see you latterΤΟ ΓΡΆΓΟΥΝ sul φακ - ΜΟΛΙΣ το αποκρυπτογράφησα... τς τς τς... (το) see you later (για παράδειγμα,) ΤΟ ΓΡΑΦΟΥΝ ( τα σημερινά ανορθογραφόπαιδα) (...)sul (=see you later) "...άντε βγάλε άκρη - ΜΑΧΗ δίνω να καταλάβω τί θέλει να πει ο καθ' ένας..." ...oκ.....τη γλυτώσαμε την αϋπνία σήμερα.....
afentiko7 Δημοσ. 4 Μαΐου 2009 Δημοσ. 4 Μαΐου 2009 φακ - ΜΟΛΙΣ το αποκρυπτογράφησα... τς τς τς... (το) see you later (για παράδειγμα,) ΤΟ ΓΡΑΦΟΥΝ ( τα σημερινά ανορθογραφόπαιδα) (...)sul (=see you later) "...άντε βγάλε άκρη - ΜΑΧΗ δίνω να καταλάβω τί θέλει να πει ο καθ' ένας..." ...oκ.....τη γλυτώσαμε την αϋπνία σήμερα..... Tώρα δλδ, αυτός έχει προοδέψει τόσο πολύ που μπορεί να μιλάει μόνο με ρήματα, χωρίς υποκείμενα και αντικείμενα?
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 4 Μαΐου 2009 Moderators Δημοσ. 4 Μαΐου 2009 Γουος νταξει... υποκλινομαι Ποσα θες για "απευθειας αποκρυπτογραφηση" του τυπου?
washcloud Δημοσ. 4 Μαΐου 2009 Δημοσ. 4 Μαΐου 2009 ...άμα έχεις κα'να γνωστό νευρολόγο, να μη μου τα φάνε οι γιατροί μετά την προσπάθεια, μέσα και τσάμπα ρε Τζώρτζ.....Αναλαμβάνω
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.