giorgos147 Δημοσ. 22 Απριλίου 2009 Δημοσ. 22 Απριλίου 2009 κακόμοιρε πελάτη, αυτός που βρήκες ούτε να γράψει τη λέξη αγγελία δεν ξέρει... Νταξ μωρέ.... Αν είναι καλό παιδί, τι κοιτάμε την ορθογραφία του;
nektarios Δημοσ. 23 Απριλίου 2009 Δημοσ. 23 Απριλίου 2009 http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=23630
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 23 Απριλίου 2009 Moderators Δημοσ. 23 Απριλίου 2009 Τα σβησανε τα "νεα" ρε μαν, και το κλειδωσανε... Γιαυτο, ΠΑΝΤΑ screenshot
tritonas00 Δημοσ. 24 Απριλίου 2009 Δημοσ. 24 Απριλίου 2009 http://www.insomnia.gr/forum/showpost.php?p=2682161&postcount=57 Δειτε σε ποιο θεμα ... SCREENSHOT ΓΡΗΓΟΡΑ....
liopyr Δημοσ. 24 Απριλίου 2009 Δημοσ. 24 Απριλίου 2009 Σπαμμάρει όπου βρει, πήρε φόρα κι άλλα thread...
Evgenios1 Δημοσ. 24 Απριλίου 2009 Δημοσ. 24 Απριλίου 2009 http://www.insomnia.gr/forum/showpost.php?p=2682161&postcount=57 Δειτε σε ποιο θεμα ... SCREENSHOT ΓΡΗΓΟΡΑ.... Περαστικος
teo64x Δημοσ. 25 Απριλίου 2009 Δημοσ. 25 Απριλίου 2009 Το Pirate Bay καλείται να πληρώσει πρόστιμο και αρνείται. Αρχίζει, λοιπόν, ο εξής διάλογος. Δεν θα πληρωσουν ουτε κι αν η εφεση τους (ξανα)καταδικασει.Λογικο ειναι, κορόιδα ειναι να πληρωσουν? Αφου δεν θα υπαρξουν συνεπειες (πεφτει μακρυα η Σουδια)... Μακριά για ποιόν? εκτός αν εννοείς το Σουδάν! Mακρυα γι αυτους... Που ζουν; Λες να ζούσαν στην Αμερική και να πήγαν μια βόλτα μέχρι τη Σουηδία για να δικαστούν? Δηλαδη αν ενα δικαστηριο στο Μπαγκλαντες μου βγαλει καποια καταδικαστικη αποφαση για φυλακιση και προστιμο, εγω θα πρεπει να παω στο Μπαγκλαντες να φυλακιστω και να πληρωσω το προστιμο?Μαλλον για μπουρδες συζηταμε... στη Σουηδια ζουν δηλαδη? εισαι 100% σιγουρος?...Ηταν παροντες ή δικαστηκαν ερημην? Ειναι Σουηδοι. Βρε συ screenshot, Σουηδοί είναι! Στη Σουηδία έγινε το σκηνικό. Λες να είναι Αμερικάνοι υπήκοοι και να πήγαν στη Σουηδία να τους κάνουν μήνυση οι εκπρόσωποι των εταιριών? Θα μας τρελάνεις τελείως... Δεν εχεις ακουσει ποτέ ανθρωπους να δικαζονται σε αλλη απ αυτη που ζουν χωρα? Δηλαδή εμένα μπορούν να μου κάνουν μήνυση σε κάποιο άλλο κράτος και να με πάρουν τηλέφωνο να μου το πουν? ναι μόνο που τα τυπόνια ζούνε Σουηδία Το ξεκαθαρισαμε αυτο. Εποοοομενος!! ρε παιδια, ξεκαθαριστε το καποια στιγμη...ειναι σουηδοι και ζουνε στη Σουηδια, ή ισχυει κατι διαφορετικο? Τι θα πει παλι αυτο? Εγω σου λεω απλα οτι υπαρχουν περιπτωσεις οπου ανθρωποι δικαζονται σε αλλη χωρα απ αυτη που ζουν ή απ αυτη που εχουν ιθαγενεια (αν πχ. σε αλλη χωρα εχουν επιχειρησεις οι οποιες ειναι υπο την αντιδικια). ΝΑΙ είπαμε... (άσε το τί έχω ακούσει εγώ) Τί μου θυμίζει???? "...άκου 'δω: μια κι όξω: Σουηδοί και ζουν Σουηδία" "...α, στάσου, α μην το ξαναπάμε απ' την αρχή!" ...σύμφωνα με το κατά mvaggel evaggel Aσε, σε προλαβε ο PCharon... ποιο να ξαναπαμε απ την αρχη? δεν εχεις ακουσει ποτέ για ανθρωπους που δεν ζουν στη πατριδα τους?... ελεος δηλαδη. Xαλαρος ειμαι... αλλα οταν με παραπεμπεις στον βλακα απ τα Κιτρινα Γαντια, και μετα το επαναλαμβανεις "σουηδοι απο τη Σουδια" ειναι φανερο οτι δεν αντιλαμβανεσαι το ζητημα.Εγω προσπαθω να τσεκαρω τι συμβαινει κι εσυ κανεις αστοχη πλακα. Αν οι ανθρωποι δικαστηκαν σε αλλη χωρα απ αυτη που ζουν, εχει τη σημασια του.
PCharon Δημοσ. 25 Απριλίου 2009 Δημοσ. 25 Απριλίου 2009 Όχι τίποτ' άλλο, αλλά θα τρίζουν τα κόκκαλα του Γκιωνάκη... (Θεός σ'χωρέστον)
frenzy Δημοσ. 25 Απριλίου 2009 Δημοσ. 25 Απριλίου 2009 Όχι τίποτ' άλλο, αλλά θα τρίζουν τα κόκκαλα του Γκιωνάκη... (Θεός σ'χωρέστον) Όχι ρε συ, ευχαριστημένος θα 'ναι. Τον απέδωσε πολύ καλά.
washcloud Δημοσ. 25 Απριλίου 2009 Δημοσ. 25 Απριλίου 2009 παίδες, εγώ το 'πα και στ' οφτόπικ : teox64 is The One (...μπράβο καλέ μου τεούλη που το 'σωσες...είσαι τεός ΛΕΜΕ!)
Super Moderators Thresh Δημοσ. 25 Απριλίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 25 Απριλίου 2009 sorry αλλά screenshot or it didn't happen
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.