Προς το περιεχόμενο

Τα κουφά του insomnia

ShAd0w_z0nE

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 1,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Και σαν καλός χριστιανός φρόντισες να μοιραστείς την εμπειρία σου μαζί μας βραδιάτικα ε;

Δημοσ.

εντελώς τυχαία πάλι...

posc.jpg

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 13:23 ----------

Είναι φοβερά αποτελεσματικό μέτρο, αν και έχω ζήσει την εφαρμογή του μία και μόνο φορά.

κάπου πάει το μυαλό μου

• Super Moderators
Δημοσ.

ακόμα και αχρησιμοποίητα να τα πούλαγε θα ήταν απίστευτα χαμηλή η τιμή, πόσο μάλλον μεταχειρισμένα...

Δημοσ.

Κοιταξτε μπορω να βρω μια λογικη στην παραπανω αγγελια

Εγω σαν τοπογραφος (αλλα φανταζομαι το παραδειγμα μου μπορει να βρει εφαρμογη και σε αλλα επαγγελματα) εχω πολλα προγραμματακια που πραγματικα λυνουν χερια τα οποια ειναι για DOS - Windows 95 (και το compatibility mode δεν κανει τπτ..).Οποτε ενα τετοιο μηχανιμα ειναι απαραιτητο.

• Super Moderators
Δημοσ.

αν σκεφτείς όμως ότι άλλοι χαρίζουν λίγο πιο δυνατά μηχανήματα στο αντίστοιχο topic πιστεύω ότι θα καταλάβεις γιατί είπα ότι βγάζει από την μύγα ξύγκι...

Δημοσ.

...εγώ πάλι (μιας και το είδα...) όχι.

Γιατί ρε παιδιά (ThReSh :P ) έτσι, στοχοποίηση ; Δεν έχω πουλήσει ποτέ τίποτα, αλλά πού το κακό ; Mαγκιά του καθ' ένα που βγαίνει και χαρίζει κάτι (κι ακόμα πιο μαγκιά όταν το κάνει σε ιδρύματα, σχολεία κτλ), αλλά γιατί να στραβώσει κανείς, όταν κάποιος το κάνει, ακόμα κι αν ζητάει κάτι "υπερβολικό" (πχ αν ο συγκεκριμένος είναι για τα σίδερα, και ζητάει ΑΣ ΠΟΥΜΕ 100 €).

Γούστο του και καπέλλο του, και μπορεί καν τα χρήματα να μην τα έχει ανάγκη, μπορεί δε το μηχάνημα να του το έχει αφήσει κι όλας κάποιος, να μην το αγόρασε καν ποτέ δηλαδή, αλλά ΓΙΑΤΙ να μην πει να το πουλήσει ;

Αν ο "σκοπός" είναι "να μην πέσει κανείς θύμα", τί να πω :

Κατ' αρχάς λίγο δύσκολα νομίζω ότι όντως θα γίνει αυτό (με την έννοια ότι θα δώσει τάδε χρήμα, ενώ με το ίδιο ή λίγο παραπάνω, μπορεί να πάρει κάτι κλάσεις καλύτερο), ακόμα και άσχετος να είναι κάποιος, κατά δεύτερο λόγο τί πάει να πει "θύμα"; Τόσο το πουλάω - όσοι πιστοί προσέλθετε. Όποιος μπαίνει εδώ για ν' αγοράσει, και στραβός να είναι, θα τα δει και τα άλλα sections, και δεν είναι δύσκολο νομίζω να ρωτήσει : "παιδιά, αυτό τόσα....Τ' αξίζει τα λεφτά του" ;

Να στηλιτεύσουμε κανέναν που ξέρουμε ότι πουλάει μούφες, να το καταλάβω...

• Super Moderators
Δημοσ.

δεν είπα σώνει και καλά να μην το πουλήσει, απλά σχολίασα ότι βγάζει από την μύγα ξύγκι...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...