Προς το περιεχόμενο

Τα κουφά του insomnia

ShAd0w_z0nE

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
αναρωτιεμαι βεβαια το ρουφιανοκουμπο τι το θελει....

όλοι κάπου δίνουμε αναφορά τελικά...

• Απαντ. 1,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
  • Super Moderators
Δημοσ.
Έλα τώρα ΑΘΕΕ, σε πείραξε το εν χριστώ.

Γαμώτο, προδόθηκα... :lol:

χχχχχμμμμμ... είδατε τα εξτρά κουμπάκια που έχει ο κυρ μοντ; :P

Είσαι και μαρτυριάρικο. :P

Δημοσ.
Γαμώτο, προδόθηκα... :lol:

Φασισμός, φασισμός! Αισχροί και οι 2! Χαίρομαι που κλείσαν το τόπικ, κλείνουν κλείνουν και το τάφο τους. Κάποια ζώα δε με πιστεύανε, τώρα θα με πιστέψουν και τα ζώα.

Δημοσ.
χχχχχμμμμμ... είδατε τα εξτρά κουμπάκια που έχει ο κυρ μοντ; :P

Zηλέψαν απ' τη φόρμουλα - βάλαν' σύστημα CURSE.

To πατάει ο μοντερέητορ, κι εξαπολύει με τη μία τους μύδρους που έχει μαζέψει όλη τη μέρα, στο κεφάλι του ανυποψίαστου μέλους

..."καλή" ώρα... :

Είσαι και μαρτυριάρικο. :P

εν τω μεταξύ, κάτι μου θύμισε αυτό...να δεις............α! :

"...Ποντιακό Κρέας μου μυρίζει..."

...η ανάσα του paredwse απλώθηκε βαριά στην πλάτη του Πόντιου...

Ωσάν μεταξοσκώληκα τον τύλιξε, το πνιγηρό της χάδι....

Στη σιγαλιά της νύχτας, μονάχα ένα "γκλουπ!", ακούστηκε.....

Ο αγέρας γύρω σώθηκε......Τ' αδέσποτα βάλθηκαν ν' αλυχτάν τον θρήνο τον πιο λυπητερό , μέχρι τις πέρα γειτονιές....

Το κρύο κόμπιασε το αίμα το φλεβίσιο, κρυφτήκαν οι ψυχές μέσα στα σώματα, ΠΝΙΓΗΚΑΝ Τ' ΑΝΑΦΙΛΗΤΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΤΡΟΜΟ, ΚΑΙ ΤΟΤΕ,,,,,,,,,,,,,,,,,,

μπρρρρρ ανατρίχιασαααααααα

Δημοσ.

Και το είχα πάντα απορία τι βλέπει ένας μοντ... ήθελα πάντα να παρακαλέσω για κάποιο screenshot.

Δημοσ.
Και το είχα πάντα απορία τι βλέπει ένας μοντ... ήθελα πάντα να παρακαλέσω για κάποιο screenshot.

Χεχ, εγω ειχα για κανα 2ωρο admin rights στο aekplanet για να ανεβασω κατι video με ευκολο τροπο.

Δεν προλαβα να ban-αρω ολους οσους ειχαν διαφορετικες αποψεις απο τις δικες μου, μου πηρε και λιγη ωρα να σημειωσω τις IP τους, καταλαβαινεις...

:whistle:

Δημοσ.

Mήπως αφορά τους super-mod; Γιατί δεν έχω προσέξει κάτι τέτοιο σε screenshot του parsifal

Δημοσ.
Χεχ, εγω ειχα για κανα 2ωρο admin rights στο aekplanet για να ανεβασω κατι video με ευκολο τροπο.

Δεν προλαβα να ban-αρω ολους οσους ειχαν διαφορετικες αποψεις απο τις δικες μου, μου πηρε και λιγη ωρα να σημειωσω τις IP τους, καταλαβαινεις...

:whistle:

ΑΕΚτζίδες... πεταμένα λεφτά...

Mήπως αφορά τους super-mod; Γιατί δεν έχω προσέξει κάτι τέτοιο σε screenshot του parsifal

εννοείς του ΛΑΤΡΕΜΕΝΟΥ ΜΑΣ SUPER MOD ... (ότι σώσουμε)

Δημοσ.

Δεν έχει σημαντικές διαφορές, απλώς περισσότερες επιλογές στο μενού.

Αλλά υπάρχει και το mod panel.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...