MsquitoPrincess Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2009 πω ναι, αξέχαστες μέρεςΚαι μετά σας πειράζει που ποστάρει μπουτάκια η merde.Aνώμαλες.Ε ανώμαλες. =ρ A και το "ανώμαλες" είναι πληθυντικός του "ο ανώμαλας"
notios7 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2009 Και μετά σας πειράζει που ποστάρει μπουτάκια η merde.Aνώμαλες.Ε ανώμαλες. =ρ A και το "ανώμαλες" είναι πληθυντικός του "ο ανώμαλας" δεν με πειραζουν τα μπουτακια της merde!με πειραζει ποτυ με πουλησες το μεσημερι που πονταρισα πανω σου.γιατι την κοπανησες?
MsquitoPrincess Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2009 δεν με πειραζουν τα μπουτακια της merde!με πειραζει ποτυ με πουλησες το μεσημερι που πονταρισα πανω σου.γιατι την κοπανησες?Θα ψηνόμουν να το συνεχίσω ,με την προϋπόθεση ότι θα εξελισσόταν σε κάτι αστείο και ανεκτό στα πλαίσια του φόρουμ.Κάτι τέτοιο όμως ήταν ουτοπικό στη συγεκριμένη περίπτωση,όπερ και η αποχώρηση =) Καταλαβαινόμαστε ε?
washcloud Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2009 Τι να λέμε τώρα... Αυτοί οι δύο κεντάνε. Αυτός ναι. Εγώ παίζω μπάλα. Και μετά σας πειράζει που ποστάρει μπουτάκια η merde.Aνώμαλες.Ε ανώμαλες. =ρ A και το "ανώμαλες" είναι πληθυντικός του "ο ανώμαλας" ...ΚΑΘΟΛΟΥ δε με πείραξε (άσε που ήταν η stavi ). Που δε ΣΥΝΕΧΙΣΕ με χάλασε. Το περιστατικό της φυλακής ήταν αβαρία. Δεν την πάλευε καθόλου και προκειμένου να τον βρούνε κρεμασμένο με τα έντερά μου, έγινε το ψυχικό. δεν με πειραζουν τα μπουτακια της merde!με πειραζει ποτυ με πουλησες το μεσημερι που πονταρισα πανω σου.γιατι την κοπανησες? ...μήπως φόρεσες λάθος εντομοαπωθητικό σήμερα...;
Lomar Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2009 φρόνιμα . εντάξει, το φάκελο του frenzy τον άνοιξες και έγινε η φάση, εγώ όμως δεν έχω ιδέα απο photoshop και τόσο ψαγμένο στη λεπτομέρια μοντάζ have mercy on me
notios7 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2009 Αυτός ναι.Εγώ παίζω μπάλα. ...ΚΑΘΟΛΟΥ δε με πείραξε (άσε που ήταν η stavi ). Που δε ΣΥΝΕΧΙΣΕ με χάλασε. Το περιστατικό της φυλακής ήταν αβαρία. Δεν την πάλευε καθόλου και προκειμένου να τον βρούνε κρεμασμένο με τα έντερά μου, έγινε το ψυχικό. ...μήπως φόρεσες λάθος εντομοαπωθητικό σήμερα...; λαθος φορεσα?η το σωστο?ιδου το ερωτημα.
washcloud Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2009 εντάξει, το φάκελο του frenzy τον άνοιξες και έγινε η φάση, εγώ όμως δεν έχω ιδέα απο photoshop και τόσο ψαγμένο στη λεπτομέρια μοντάζ have mercy on me στο τσακ το 'σωσες Dude
Lomar Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2009 στο τσακ το 'σωσες Dude χαχαχαχαχαχα! θεός! και εγώ τυχερός
washcloud Δημοσ. 5 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2009 τον άλλον δηλαδή που θέλει να τα πει με μακαρίτες, στην απέξω ρε παιδιά ;
Super Moderators Snoob Δημοσ. 5 Μαρτίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 5 Μαρτίου 2009 Τώρα, γίνεσαι άδικος, washcloud, και ο αμέσως επόμενος μακαρίτη αναφέρει (και πολύ ενδιαφέρουσα προσωπικότητα) Εγώ, πάντως, δεν κατάλαβα πως υπήρχε περιορισμός σε ζωντανούς ή όχι, κι ακόμη να αποφασίσω ποιον θα διάλεγα.
alexzzz Δημοσ. 5 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2009 Το ξέθαμα είναι γνωστό σε όλους... το διπλό ξέθαμα όμως;;; http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=106548 http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=121204
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.