MsquitoPrincess Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2009 Σαν ελονοσία είστε έτσι που πάτε όλοι μαζί από τόπικ σε τόπικ Το ξέρω. =ρ Και επί του θέματος συμφωνώ απόλυτα με το από κάτω : ..και στη συνέχεια γίνεται προσπάθεια από κάποιους να οδηγηθούν με το στανιό σε epic/legendary/whatever status (και καλά). Αλλά τί να λέμε τώρα, εδώ έχουμε περιπτώσεις που ποστάρουν σε τέτοια threads και μετά έρχονται και εδώ στο παρόν για να μας δείξουν το γαμάτο thread στο οποίο συμμετείχαν (ή μάλλον κατέστρεψαν) κι αυτοί
frenzy Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2009 Το ξέρω. =ρ damn, δεν το είχα δει. Never mind, small minds think alike
o_magazatoras Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2009 Τι "guts" μωρέ, λες και έχει πέσει μπαν ποτέ επειδή διαφώνησε κάποιος με την ΕΞΟΥΣΙΑ. Κωνσταντίνε,τάχεις κόψει,σωστά;
Lucifer Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2009 Ποτέ, κρατάνε τα δαιμόνια ήσυχα. Όπως και να 'χει, ξέρω που αναφέρεσαι και δεν θεωρώ πως είναι το ίδιο. Από την άλλη, θα έχεις προσέξει πόσο ουδέτερη στάση έχω φροντίσει να τηρήσω, οπότε λέω να μη το πιάσουμε =ρ
o_magazatoras Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2009 Έχεις δίκιο,δεν χρειάζεται να πιάσουμε κάτι.Ουδετερότητα δεν υπάρχει πάνω σου,δεν γνωρίζεις που αναφέρεται. Υ.Γ.Πλησιάζει πτυχίο,κόφτα.
Lucifer Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2009 Είμαι πιο ουδέτερος από νετρόνιο που μπήκε στον πυρήνα με ΑΣΕΠ.
mvaggel Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2009 Είμαι πιο ουδέτερος από νετρόνιο που μπήκε στον πυρήνα με ΑΣΕΠ. Γίναν οι πυρήνες Δημοσίου Δικαίου???
washcloud Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2009 όχι αλλά το ΑΣΕΠ είναι αδιάβλητο Eγω δεν μπορω να ξεχασω το thread ''οταν ανοιγω το φως του μπανιου,πεφτει η συνδεση'':lol: είναι όμως συγκινητικό το πόσο πιστά είναι στις προτιμήσεις τους κάποια μέλη...
frenzy Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2009 είναι όμως συγκινητικό το πόσο πιστά είναι στις προτιμήσεις τους κάποια μέλη... Washcloud is watching...like a motherfucking hawk ελληνικά
Lomar Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2009 του φόβου ο washcloud... πιο ψαγμένος και απο τις αράχνες του google.
alexzzz Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2009 φρόνιμα . http://el.wikipedia.org/wiki/%CE%A3%CF%84%CE%AC%CE%B6%CE%B9
washcloud Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2009 το ψιλο-πέτυχες, γιατί ο wash έχει κοιμηθεί μόνο 3 ωρίτσες 2 μέρες τώρα...
teo64x Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2009 Τι να λέμε τώρα... Αυτοί οι δύο κεντάνε. Νιώθω σαν στο σπίτι μου... ..καταλαβαίνω τί εννοείς.. post-όπαιδο....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.