Προς το περιεχόμενο

Τα κουφά του insomnia

ShAd0w_z0nE

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Η εξαμελία είναι ασθένεια των άνω ή των κάτω άκρων?

Η εξαμελία είναι μια ασθένεια που μπορεί να προσβάλει και τα άνω και τα κάτω άκρα. Προκαλείται από ιό υπολογιστών, ο οποίος, όταν μπει σε ανθρώπινο οργανισμό, προκαλεί τη γένεση επιπλέον άκρων στο σώμα. Έτσι, ο ασθενής μπορεί να έχει 3 χέρια και 3 πόδια ή 4 και 2 αντίστοιχα. Οι σοβαρότερες επιπτώσεις της ασθένειας είναι ότι ο ασθενής, αν έχει 4 χέρια, μπορεί και γράφει βλακείες στο ίντερνετ με διπλάσιο ρυθμό.

• Απαντ. 1,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Μου αρέσει το pure ελληναράδικο στυλ ,skinhead,oi,ska κι έτσι και ακόμα και στα επίσημα rules του έχει ξεσκιστεί στα ορθογραφικά λάθη.Ωραίος ο παίχτης....NOT!

Δημοσ.

Έτσι pournaras. Ας μάθουμε να ξεχωρίζουμε επιτέλους τα threads που βγάζουν αυθόρμητο χιούμορ από αυτά που ξεκινάνε με εντελώς valid ερωτήματα ή θεματολογία προς συζήτηση και στη συνέχεια γίνεται προσπάθεια από κάποιους να οδηγηθούν με το στανιό σε epic/legendary/whatever status (και καλά). Αλλά τί να λέμε τώρα, εδώ έχουμε περιπτώσεις που ποστάρουν σε τέτοια threads και μετά έρχονται και εδώ στο παρόν για να μας δείξουν το γαμάτο thread στο οποίο συμμετείχαν (ή μάλλον κατέστρεψαν) κι αυτοί. :rolleyes:

Βάλτε μυαλό μερικοί, γιατί το φαινόμενο αυτό τελευταία προβληματίζει πολύ τη διαχείριση του forum. Θα ήταν άδικο και κρίμα να πρέπει να καταφύγει ξαφνικά σε σκληρά μέτρα για μερικούς προς παραδειγματισμό των υπολοίπων.

Δημοσ.
Έτσι pournaras. Ας μάθουμε να ξεχωρίζουμε επιτέλους τα threads που βγάζουν αυθόρμητο χιούμορ από αυτά που ξεκινάνε με εντελώς valid ερωτήματα ή θεματολογία προς συζήτηση και στη συνέχεια γίνεται προσπάθεια από κάποιους να οδηγηθούν με το στανιό σε epic/legendary/whatever status (και καλά). Αλλά τί να λέμε τώρα, εδώ έχουμε περιπτώσεις που ποστάρουν σε τέτοια threads και μετά έρχονται και εδώ στο παρόν για να μας δείξουν το γαμάτο thread στο οποίο συμμετείχαν (ή μάλλον κατέστρεψαν) κι αυτοί. :rolleyes:

Διαφωνώ σε αυτό. Κάθετα.

Δεν ξέρω αν είναι εδώ ο κατάλληλος χώρος να το αναπτύξουμε, αλλά αφού το έθεσες εδώ ως προβληματισμό, απαντώ εδώ.

Αν θες για το τυπικό της υπόθεσης, μπορείς να το μεταφέρεις στο ανάλογο υποφόρουμ.

Θεωρώ πως είναι πολύ λεπτή η γραμμή που διαχωρίζει το αυθόρμητο από το κακόβουλο. Και εν πάση περιπτώσει ιδιαίτερα υποκειμενική.

Μπορεί εμένα (ή τον καθένα) να μη με χαρακτηρίζει το "good sense of humor" μου.

Πάσο. Το δέχομαι.

Δεν δέχομαι όμως τον χαρακτηρισμό "καταστροφέας του thread" ή "γαμάτος με το στανιό".

Απαντάω προσωπικά, επειδή παλιότερα είχαμε παρόμοια δημόσια διαφωνία, και θεωρώ πως με αφορούν (έστω έμμεσα) όσα γράφεις παραπάνω.

Βάλτε μυαλό μερικοί, γιατί το φαινόμενο αυτό τελευταία προβληματίζει πολύ τη διαχείριση του forum. Θα ήταν άδικο και κρίμα να πρέπει να καταφύγει ξαφνικά σε σκληρά μέτρα για μερικούς προς παραδειγματισμό των υπολοίπων.

Αν είναι κάτι που ξεχωρίζω εδώ σε σχέση με κάμποσα άλλα φόρουμ, είναι η αρκετά ελαστική εφαρμογή κάποιων κανόνων.

Το θεωρώ μεγάλο προνόμιο του παρόντος φόρουμ, γιατί καταλαβαίνω πως αυτή είναι η δύσκολη οδός για τους διαχειριστές όταν θέλουν να κρατήσουν ένα επίπεδο σε ένα thread.

Η εύκολη λύση είναι να τιμωρηθούν κάποιοι.

Η απαράδεκτη λύση, είναι η τιμωρία τους να έχει παραδειγματικό χαρακτήρα.

Δημοσ.
Η απαράδεκτη λύση, είναι η τιμωρία τους να έχει παραδειγματικό χαρακτήρα.

Θα μας λείψεις. B)

Συμφωνώ απολύτως με αυτά που γράφεις (και ακόμα παραπάνω), αλλά νομίζω πως το παρόν thread δεν είναι χώρος για να συζητηθεί αυτό το θέμα - το οποίο μπορεί πολύ άνετα να γίνει flame. Γι' αυτό δεν αναπτύσσω τη γνώμη μου εδώ.

Δημοσ.

Eγώ συγκεκριμένα έχω μια ψιλοένσταση όσον αφορά το

"εντελώς valid ερωτήματα" που είπε ο parsifal - όσον αφορά το συγκεκριμένο τουλάχιστον thread "του χιονιού και του παλουκιού". Διότι σήκωνε πολύ τρόλλινγκ από τη φύση του.

Από την άλλη, σε γενικές γραμμές, και την διαχείριση καταλαβαίνω, αλλά και είμαι της αίσθησης ότι τα μέλη δεν τρολλάρουν παρά μόνο εκεί που "χρειάζεται"...

Και πάνω απ' όλα, μου τη δίνει όταν "πολύ εύκολα" πέφτει κλείδωμα....

Δημοσ.

Δεν έθεσα προβληματισμό προς συζήτηση παιδιά, απλά σας μεταφέρω ενημέρωση «εκ των έσω» με τη μορφή προειδοποίησης. Ο καθένας ας την αξιοποιήσει (ή όχι) όπως νομίζει.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...