o_magazatoras Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2008 ...Θα άνοιγα μόνο στη Google γιατί ο CEO τους είναι και μέλος του Βoard of Directors της Apple. Έχω κι ένα ξαδερφάκι/ανήψι (συγκεχειμένα οικογενειακά...) της γυναίκας μου εκεί μέσα,μας παίρνει;Όταν ήταν μικρούλης του διάβαζα τα PIxel,όταν μεγάλωσε του τα χάριζα και όταν έφυγε,έφυγε...
teo64x Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2008 Έχω κι ένα ξαδερφάκι/ανήψι (συγκεχειμένα οικογενειακά...) της γυναίκας μου εκεί μέσα,μας παίρνει;Όταν ήταν μικρούλης του διάβαζα τα PIxel,όταν μεγάλωσε του τα χάριζα και όταν έφυγε,έφυγε... Οκ, λύθηκε ένα μεγάλο θέμα. Τώρα μένει να ανακαλύψουμε ποιος διάβαζε στον Τόλκιν παιδικά παραμύθια όταν ήταν μικρός
Super Moderators Thresh Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2008 it's Tolkien god damn it!
alexzzz Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2008 god damn it! και αούτο το smilie δεν πάνε μαζί...
Super Moderators Thresh Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2008 ούτε το ροζ με τον ΠΑΟΚ αλλά shit happens
alexzzz Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2008 ούτε το ροζ με τον ΠΑΟΚ αλλά shit happens χτύπημα κάτω από την ζώνη ήταν αυτό...
teo64x Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2008 it's Tolkien god damn it! Then it's: "it's Tolkien Ilúvatar damn it" [Pure spam]
washcloud Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2008 ..δεν είναι "κουφό"...αλλά με...κούφανε με τη readiness του ο aledjo. Nόμιζα ότι ήταν αστικός μύθος, αλλά αυτός είναι το πιο μπαμ-μπαμ καμάκι δυτικά του Πέκος !! ...Κοίτα να δεις που βρήκε αφορμή απ' το συγκεκριμένο θρεντ, να "χτυπήσει" α-λα commando... http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=268839&page=21 "-είσαι αργόσχολος ;" "-είμαι!ΕΙΣΑΙ ΣΠΙΤΙ;!" = "...έρχομαι!" πςςςςςςςςςς
teo64x Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2008 Τελικά τα αριστουργήματα που γίνονται σε άλλα threads με κίνδυνο διαγραφής, καλύτερα να τα κάνουμε quote για να μένουν στην ιστορία
liopyr Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2008 http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=279185 δεν το βαζει κάτω με τίποτα...
liopyr Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2008 φχαρστω για το support. Mε συγκινησες... Παλιοπαιδο!
stefa_1 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2008 Παιδια εγω ειχα διαβασα ενα παλιο θεμα με τιτλο ''οταν ανοιγω το φως του μπανιου κοβεται η συνδεση με το internet'' ειχα πεθανει στο γελιο ακομα το θυμαμαι και γελαω!!:lol: Και ειδικοτερα μ'αρεσε ενας που αφησε απαντηση οτι οταν ανοιγει την βρυση κοβεται η adsl ή κατι τετοιο (Ενα παρομοιο περιστατικο μου συνεβη και μεα οπου επαιρνα ιντερνετ απο το γειτονα και καθως το σημα ηταν πολυ ασθενες και ερχοταν απο το μπαλκονι του καθιστικου προς το δωματιο μου σε ευθεια γραμμη οποτε περνουσε καποιος απο μπροστα κοβοταν η συνδεση!!)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.