Προς το περιεχόμενο

Τα κουφά του insomnia

ShAd0w_z0nE

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 1,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Nα φανταστώ οτι ούτε το παπι που ήταν κάτω απο το μπαλκονι στη φωτό του δίνουν για να πάει βόλτα το γκομενάκι.

Αρα μία λύση απομένει: το χαλί

zy.flyingcarpet.jpgaladdin_jasmine_carpet.jpg

Δημοσ.

Αυτό που είχα σκεφτεί αρχικά ήταν αυτό που θα κάνω και είπε το μέλος AKPE και ουσιαστικά ήταν η μόνη σοβαρή απάντηση. :lol: (Όχι σκάλα θα ακουστεί το σκοινί είναι το ιδανικό).Pluss εσύ πιστεύω πρέπει να έχεις περάσει κάτι παρόμοιο ευχαριστώ που προσφέρθηκες να βοηθήσεις αλλά βρήκα λύση.

Καλά οι άλλοι δεν την παλεύετε μία :lol: ακόμα γελάω (παιδιά αυτό το θέμα θα έπρεπε να μπει στα κορυφαία του Insomnia και όχι στα κουφά έχει κορυφαίες απαντήσεις!).Το αλεξίπτωτο Kleidokratwr είναι κάτω από το ελάχιστο όριο αλεξιπτωτισμού οπότε μάλλον δεν θα την έβγαζα καθαρή.Φίλε Chrisxxx δεν έχω κανένα πρόβλημα να κατεβαίνω με την στολή του Spiderman αλλά δεν νομίζω να υπάρχει καμία να βεντουζάρει για να τα καταφερώ άσε μην με μπερδέψουν και με πάρει μετά η Nasa στα ανεξήγητα φαινόμενα! :lol: Tsakonas άμα μπορούσες να μου πεις πως να το κάνω αυτό!! :lol: Τέλος ο freedubus φοβερός και αυτός! το χαλί το ιπτάμενο που θα βρω μόνο :lol: (το παπί δεν μου το δίνουν και γενικά είναι αντίθετοι, είμαι με ποδήλατο-κούρσα και να σου πω ούτε με πειράζει ούτε παίζει κάποιο ρόλο στις γκόμενες, άσε που έχω προσπεράσει πολλά 50αρια και με κοιτούσαν ξανά και ξανά οι θηλυκού γένους παρουσίες :devil: ).Dreaming123 δεν το έχω δοκιμάσει αυτό με τα χαλιά γιατί φοβάμαι μην δεν αντέξει η απλώστρα το βάρος μου και ας είμαι ελαφρύς (66 κιλά).Παιδιά να'σται καλά και καλή συνέχεια. ;)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...