Προς το περιεχόμενο

Τα κουφά του insomnia

ShAd0w_z0nE

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 1,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Ο Lucifer, αν και ορισμένες φορές οι απαντήσεις του είναι ''καυστικές'', ωστόσο άνθρωπος είναι και αυτός και απελπίζεται! Δηλαδή όχι μόνο αυτός όλοι μας!

Νομιζεις...

Δημοσ.
Νομιζεις...

Και μια που μιλάμε για creepy things ακούστε σήμερα τι έπαθα.

Δουλεύω ντιλιβεράς, και πηγαίνω παραγγελία σε μια αρκετά απομονωμένη πουλκατοικία που ωστόσο έχει υπερβολικά πολλούς κατοίκους. Ψάχνω καμια ώρα να βρω το σωστό όνομα και συνειδητοποιώ ότι ακούω απο το θυροτηλέφωνο έναν ψίθυρο. Τρώω μια κρυάδα, ωστόσο λέω απο μέσα μου ''έλα αγόρι μου αφού δεν τα πιστεύεις εσύ αυτά'' και θαρραλέα βρίσκω το σωστό όνομα και μπαίνω μέσα στην πολυκατοικία. Καλώ το ανσασέρ και το μαλακισμένο καθώς κατέβαινε μάλλον δεν είχε γρασωθεί καλά και έκανε ήχους σαν μωρά που κλαίνε. Παίρνω την δεύτερη κρυάδα και συμπληρώνετε η προσωπική μου Λάμψη ανοίγωντας το ανσασέρ και βλέπωντας ότι εσωτερικά ήταν ξεφλουδισμένο όπως ο δεύτερος κόσμος του Silent Hill (για όσους ξέρουν...) Πραγματικά απαίσιο...

6 ορόφοι με τα πόδια + ημιόροφος. Τι τους θέλουν του ημιόροφους?

Δημοσ.
Έλεος πια! Έχω δει δυο μηνύματα που στο ένα άνοιξε το μπαούλο και βρήκε σκελετό, στο άλλο μήνυμα βρήκε 7 τάφους! Είναι και βράδυ και αγριεύτικα! Μην ανησυχείτε, ένα 3ωρο στον Χαρδαβέλλα, θα λύσει το μυστήριο! Σήμερα ανκάλυψα αυτό το θέμα με τα κουφά του Insomnia και... κουφάθηκα! Ο καθένας με την τρέλλα του! Είδαμε : κατεψυγμένο σκληρό δίσκο, πειράματα με μύγες, πτώματα και τάφους, μηνύματα αγάπης, αναζήτηση ερωτικού σύντροφου, εξόντωση σκύλου και παράπονα για έναν γέρο, απάντηση σε θέματα μετά από 8 χρόνια, αλλά και από 5, είδαμε ftp, να πωλείται παιχνίδι 1200 ευρώ, μάθαμε Αγγλικά και πολλά άλλα! Είναι ό,τι πρέπει για να σου φτιάξουν την μέρα! Επιπλέον, έχω γεμίσει τα ''αγαπημένα μου'' με τα αστεία θέματα! Έχουν βαρεθεί να κλείνουν θέματα οι moderators,super moderators και ο admninistator! Ο Lucifer, αν και ορισμένες φορές οι απαντήσεις του είναι ''καυστικές'', ωστόσο άνθρωπος είναι και αυτός και απελπίζεται! Δηλαδή όχι μόνο αυτός όλοι μας!

σαν να λεμε το ρεζουμε του thread...

Δημοσ.
Νομιζεις...
Όπως και να έχει, καλά τα λέει!:-D

Είπα να κάνω μια περίληψη από όσα είδαμε! Και αν τα συγκεντώσεις όλα μαζί παθαίνεις... σοκ, και δεν μπορεί όλο και κάτι θα παρέλειψα να γράψω, από τα... ''ενδιαφέροντα'' θέματα! Φανταστείτε!:lol::shock:

E, όχι και κρυάδα από τον αγώνα ΑΕΚ-ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ!

Δημοσ.

parsifal που ειναι το προβλημα με την αγγελια μου? Προσφερω δυο μπαταριες ολοκαινουριες στην τιμη της μιας, δεν σε πιανω

Δημοσ.

Ναι όντως!!χεχε

Κι εγω δεν το πρόσεξα με την πρώτη ματιά οτι οι 2 μπαταρίες μαζί ,έρχονται ακριβότερα από το διπλάσιο της τιμής της μίας μόνης.

''Εγω δινω 39 τις δυο ή 19 την μια...''

Δημοσ.
parsifal που ειναι το προβλημα με την αγγελια μου? Προσφερω δυο μπαταριες ολοκαινουριες στην τιμη της μιας, δεν σε πιανω

Εχω δυο μπαταριες για Κ750 τυπου BST-37, για λιγες μερες εχουν χρησιμοποιηθει εναλαξ και τωρα πια δεν τις χρειαζομαι γιατι εχω αλλη συσκευη.

[...]

Κακό παιδί...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...