Προς το περιεχόμενο

Τα κουφά του insomnia

ShAd0w_z0nE

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Υπάρχει συγκεκριμένος και σαφής λόγος που δε διαγράφηκε αλλά κλειδώθηκε χωρίς ειρωνεία.

Λέγεται ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ.

• Απαντ. 1,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=48

συγχαρητήρια στον Swimmer21 για ένα από τα ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΦΤΥΑΡΙΑ EVER!!! :-D

8 χρόνια παρακαλώ!

Το κουφό σε αυτό το thread το προσέξατε ποιο είναι?

Ότι ο Anonymous έχει ημερομηνία εγγραφής 12-06-2003 και το post αυτό είναι στις 01-08-00!

Δηλαδή πόσταρε 3 περίπου χρόνια πριν γραφτεί στο forum.

Αυτό πάλι πως γίνεται?

Δημοσ.

Κάτι μας είπες βρε Τσάκωνα τώρα :-)....κλασική περίπτωση βλάβης!!!

Εννοείται πως κάτι έγινε με την ΒΔ απλά φαίνεται λίγο περίεργο.

Anyway....

Δημοσ.

είχε γίνει μια επανεγγραφή όλων των χρηστών η κάτι τέτοιο το 2003 αν θυμάμαι καλα (δεύτερο κουλό, τι θυμάμαι με το πότε γράφτηκα)

Δημοσ.

Έλεος πια! Έχω δει δυο μηνύματα που στο ένα άνοιξε το μπαούλο και βρήκε σκελετό, στο άλλο μήνυμα βρήκε 7 τάφους! Είναι και βράδυ και.... αγριεύτικα! Μην ανησυχείτε, ένα 3ωρο στον Χαρδαβέλλα, θα λύσει το μυστήριο! Σήμερα ανκάλυψα αυτό το θέμα με τα κουφά του Insomnia και... κουφάθηκα! Ο καθένας με την τρέλλα του! Είδαμε : κατεψυγμένο σκληρό δίσκο, πειράματα με μύγες, πτώματα και τάφους, μηνύματα αγάπης, αναζήτηση ερωτικού σύντροφου, εξόντωση σκύλου και παράπονα για έναν γέρο, απάντηση σε θέματα μετά από 8 χρόνια, αλλά και από 5, είδαμε fps, να πωλείται παιχνίδι 1200 ευρώ, μάθαμε Αγγλικά και πολλά άλλα! Είναι ό,τι πρέπει για να σου φτιάξουν την μέρα! Επιπλέον, έχω γεμίσει τα ''αγαπημένα μου'' με τα αστεία θέματα! Έχουν βαρεθεί να κλείνουν θέματα οι moderators, super moderators και ο admninistator! Επίσης, η υπογραφή του paredwse, ταιριάζει σαν απάντηση σε όλους όσους άνοιξαν τέτοιου είδους θέματα! Ο Lucifer, αν και ορισμένες φορές οι απαντήσεις του είναι.... ''καυστικές'', ωστόσο άνθρωπος είναι και αυτός και απελπίζεται! Δηλαδή όχι μόνο αυτός όλοι μας!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...