Προς το περιεχόμενο

Τα κουφά του insomnia

ShAd0w_z0nE

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 1,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Γεια σου ρε Sadman. Το θέμα είναι να υπάρχει διάθεση για αυτοσαρκασμό και χιούμορ. Από εκεί και πέρα όσο θέλει καταλαβαίνει ο καθένας. Όλοι μας λέμε χαζά και κανείς δεν είναι χαζός. Αν το δεχτούμε αυτό, το παρόν τόπικ κυλάει νεράκι (σαν τα δάκρυα από τα γέλια)

Δημοσ.

Έχει πει ο Lucifer κανένα 2 καλά αλλά επειδή είναι άρρωστος όπως λέει περιμένω να δω τι θα πει αν αναρρώσει και να τα ποστάρω όλα μαζί. :lol::lol:

Δημοσ.

Βεβαια το παιδι με τα FPS μας ''δουλευει ολους'' αλλα τουλαχιστον εχει ενα σταθερα αστειο χαρακτηρα στα 30fps! Μπραβοο του! Θερμη παρακληση μην κλεινουν οι mods ποστ του ειναι ΘΕΟΣ! μας φτιαχνει την μερα! αφηστε τον να μεγαλουργησει εδω μεσα!

Δημοσ.

Αυτό νομίζω αξίζει ένα βλέφαρο.

Απιστία...στο περίπου!!!

Αν και δεν πρόλαβα να ποστάρω τότε, θα έλεγα ότι μου αρέσει που στον τίτλο του τόπικ λέει ότι η απιστία δεν είναι ακριβώς απιστία. Είναι ....στο περίπου:lol::lol::lol::shock:

Δημοσ.

αυταα ειναι γνωστα ενταξη.Οι κρυες καθημερινες απαντησεις του Lucifer(no offense)και τα 30fps του KnightRide ειναι θρυληκα.

Γνωμη μου:Οι mods πρεπει να βαλουνε ειδηκο λινκ στο search για ολα τα ποστς αυτων των 2(προς τιμη τους)

Δημοσ.

Ξαναχτύπησε!

Το κακό είναι οτι στο ps3 τα παιχνιδια παίζουν μεχρι 25 fps αλλά το καλο είναι οτι έχει HD ενώ στο xbox 360 είναι ακριβώς το αντίθετο.

Aπο το PS3 vs 360 thread.

Δημοσ.
Ξαναχτύπησε!

Aπο το PS3 vs 360 thread.

θα περιμένουμε με αγωνία το επόμενο ''χτύπημα''... :lol:

"...Αφού το θυμάμαι καλά... είχα ρωτήσει κάποτε...."

κλικ

εντάξει, RESPECT ...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...