Προς το περιεχόμενο

Τα κουφά του insomnia

ShAd0w_z0nE

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 1,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Καλλιτερο και σοκαριστηκο ειναι ακομη σε λειτουργια,ενας νοικιασε η αγορασε δεν θυμαμαι ακριβως, και ενω καθαριζε τον κηπο βρηκε 7 ταφους και ακομη ουρλιαζει δεν ξερει τι να κανει.

Δημοσ.
Καλλιτερο και σοκαριστηκο ειναι ακομη σε λειτουργια,ενας νοικιασε η αγορασε δεν θυμαμαι ακριβως, ενα σπιτι και ενα καθαριζε τον κηπο βρηκε 7 ταφους και ακομη ουρλιαζει δεν ξερει τι να κανει.

Βρες το γρήγορα....

Δεν το έχω δει αυτό!!!

Δημοσ.
Βρες το γρήγορα....

Δεν το έχω δει αυτό!!!

Δεν μπορω να το βρω και σαν βοηθεια ζητουσε κατι τετοιο.Τελικα το κλειδωσε και πεταξε τα κλειδια μεσα.

Δημοσ.

δυστυχώς φρου-φρου αυτό ειναι παλιό!!! χθες είχαμε νέο επεισόδιο στο σήριαλ "Οι 7 τάφοι στο σπίτι του Λάτβου".... (μια ερώτηση τελείως οφ τόπικ: λάτβοι δεν είναι οι λετονοί ή τα έχω μπερδέψει; )

Δημοσ.
δυστυχώς φρου-φρου αυτό ειναι παλιό!!! χθες είχαμε νέο επεισόδιο στο σήριαλ "Οι 7 τάφοι στο σπίτι του Λάτβου".... (μια ερώτηση τελείως οφ τόπικ: λάτβοι δεν είναι οι λετονοί ή τα έχω μπερδέψει; )

φτου γαμώτη και ήθελα να το παίξω καμπόση... :mrgreen:

Δημοσ.
:mrgreen::mrgreen: εν μέρει κάλυψες το ζήτημα... Το σήριαλ είναι τριλογία και εσύ έδωσες το 2ο μέρος του. μας λείπουν το 1ο και το 3ο τώρα!:-D
Δημοσ.
Ραντεβού το Σάββατο στις 7:00 έξω απο τον Αγιο Τρύφωνα. Ντύσου καλά! Θα είμαι αυτή με το λευκό φόρεμα και το πέπλο :P

Ρε, τι θα γίνει θα περιμένω πολύ ακόμα;

(μια ερώτηση τελείως οφ τόπικ: λάτβοι δεν είναι οι λετονοί ή τα έχω μπερδέψει; )

Και εγώ το ίδιο νομίζω.

Wirelessly posted from St. Tryphonas Metropolitan network

Δημοσ.
μια ερώτηση τελείως οφ τόπικ: λάτβοι δεν είναι οι λετονοί ή τα έχω μπερδέψει;

Οι Λετονοί λέγονται "Λετονοί"... Αγγλιστή Latvian(s). Οι πρόγονοί τους λέγονταν Λατγκάλοι (Latgalj).

Όσο και αν το "λατβοι" παραπέμπει στους "λατβιανς" (Latvians) δεν νομίζω να αναφέρεται σε αυτούς.

Δημοσ.
:-D ευχαριστώ για την κατατοπιστικότατη απάντηση!!! Λοιπόν! ευελπιστώ το επόμενο ποστ να είναι από τον πολυαγαπημενο μας mod με τα λινκς από τα άλλα 2 μέρη της τριλογίας "Μια φορά ήταν ένα σπίτι, ένας κήπος, 7 τάφοι, 1 λετονός και το PDA του."(σαν ανεκδοτο ακουγεται)
  • 4 εβδομάδες αργότερα...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...