mandate Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2007 Μάλλον στο ότι τα μισά ποστς είναι του mandate και σε αυτά προσπαθεί να κάνει χιούμορ...:twisted: :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D http://www.insomnia.gr/vb3/showpost.php?p=1147211&postcount=540
titikos46 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2007 Καλλιτερο και σοκαριστηκο ειναι ακομη σε λειτουργια,ενας νοικιασε η αγορασε δεν θυμαμαι ακριβως, και ενω καθαριζε τον κηπο βρηκε 7 ταφους και ακομη ουρλιαζει δεν ξερει τι να κανει.
alexzzz Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2007 Καλλιτερο και σοκαριστηκο ειναι ακομη σε λειτουργια,ενας νοικιασε η αγορασε δεν θυμαμαι ακριβως, ενα σπιτι και ενα καθαριζε τον κηπο βρηκε 7 ταφους και ακομη ουρλιαζει δεν ξερει τι να κανει. Βρες το γρήγορα.... Δεν το έχω δει αυτό!!!
titikos46 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2007 Βρες το γρήγορα....Δεν το έχω δει αυτό!!! Δεν μπορω να το βρω και σαν βοηθεια ζητουσε κατι τετοιο.Τελικα το κλειδωσε και πεταξε τα κλειδια μεσα.
kallair Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2007 δυστυχώς ο μόνος που μπορεί να μας το βρει είναι ο καταπληκτικός μας moderator... (οχι οχι... δεν γλειφω... )
Φρού-Φρού Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2007 /me το παίζει εξυπνάκιας :p http://www.insomnia.gr/vb3/showthread.php?t=213044
kallair Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2007 δυστυχώς φρου-φρου αυτό ειναι παλιό!!! χθες είχαμε νέο επεισόδιο στο σήριαλ "Οι 7 τάφοι στο σπίτι του Λάτβου".... (μια ερώτηση τελείως οφ τόπικ: λάτβοι δεν είναι οι λετονοί ή τα έχω μπερδέψει; )
Φρού-Φρού Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2007 δυστυχώς φρου-φρου αυτό ειναι παλιό!!! χθες είχαμε νέο επεισόδιο στο σήριαλ "Οι 7 τάφοι στο σπίτι του Λάτβου".... (μια ερώτηση τελείως οφ τόπικ: λάτβοι δεν είναι οι λετονοί ή τα έχω μπερδέψει; ) φτου γαμώτη και ήθελα να το παίξω καμπόση...
kallair Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2007 :mrgreen: εν μέρει κάλυψες το ζήτημα... Το σήριαλ είναι τριλογία και εσύ έδωσες το 2ο μέρος του. μας λείπουν το 1ο και το 3ο τώρα!
xpapias Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2007 Ραντεβού το Σάββατο στις 7:00 έξω απο τον Αγιο Τρύφωνα. Ντύσου καλά! Θα είμαι αυτή με το λευκό φόρεμα και το πέπλο Ρε, τι θα γίνει θα περιμένω πολύ ακόμα; (μια ερώτηση τελείως οφ τόπικ: λάτβοι δεν είναι οι λετονοί ή τα έχω μπερδέψει; ) Και εγώ το ίδιο νομίζω. Wirelessly posted from St. Tryphonas Metropolitan network
Φρού-Φρού Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2007 χιπάπια δεν είδα τίποτα μουτζούρες στην γειτονιά μου (με ύφος μπλαζέ)
xpapias Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2007 Πάπιας. Σκέτο. Όσο για το άλλο ζήτημα, θα το ρυθμίσω και αυτό...
e-tic Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2007 μια ερώτηση τελείως οφ τόπικ: λάτβοι δεν είναι οι λετονοί ή τα έχω μπερδέψει; Οι Λετονοί λέγονται "Λετονοί"... Αγγλιστή Latvian(s). Οι πρόγονοί τους λέγονταν Λατγκάλοι (Latgalj). Όσο και αν το "λατβοι" παραπέμπει στους "λατβιανς" (Latvians) δεν νομίζω να αναφέρεται σε αυτούς.
kallair Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2007 ευχαριστώ για την κατατοπιστικότατη απάντηση!!! Λοιπόν! ευελπιστώ το επόμενο ποστ να είναι από τον πολυαγαπημενο μας mod με τα λινκς από τα άλλα 2 μέρη της τριλογίας "Μια φορά ήταν ένα σπίτι, ένας κήπος, 7 τάφοι, 1 λετονός και το PDA του."(σαν ανεκδοτο ακουγεται)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.