Προς το περιεχόμενο

Τα κουφά του insomnia

ShAd0w_z0nE

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ο ενας σου πουλαει ενα προγραμμα. ο αλλος σου πουλαει μια εικονικη προεκταση του εαυτου του γιατι αν εχει παιξει τοσες ωρες εχει ταυτιστει με αυτον τον χαρακτηρα που πουλαει. για τα δικα μου δεδομενα αυτο ειναι παρανοικο.

• Απαντ. 1,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

δεν γνωριζω απο παιχνιδια αλλα ως καχυποπτος λεω εγω τωρα , μηπως ο τυπος μεσω καποιου cheat η οποιουδηποτε πειραγματος του κωδικα να καταφερε να φτασει σε μεγαλο level?

Δημοσ.
Το thread με τον τυπο με τα φαντάσματα που του στελνανε γραμματα απο το ταχυδρομείο τι έγινε; δεν το βρισκω. το σβησε ο Lucifer? δεν του λεμε να το επαναφερει κανα σαββατοβραδο να μαστε ολοι μαζι.

http://www.insomnia.gr/vb3/showthread.php?t=209567

Δημοσ.

εγω το καλυτερο που εχω διαβασει το εχω ξαναπει εινα αυτο που γραφτηκε ενας τυπος και λεει μηπως ειναι εδω μια κοπελα που ειδα χτες σε ενα μαγαζι αλλα ηταν ενας σερβιτορος μπροστα και δεν μπορουσα να της μιλησω. ηταν το πρωτο και τελευταιο του ποστ. δεν μπορω να το βρω μπορει να εχει σβηστει κιολας.

Δημοσ.
εγω το καλυτερο που εχω διαβασει το εχω ξαναπει εινα αυτο που γραφτηκε ενας τυπος και λεει μηπως ειναι εδω μια κοπελα που ειδα χτες σε ενα μαγαζι αλλα ηταν ενας σερβιτορος μπροστα και δεν μπορουσα να της μιλησω. ηταν το πρωτο και τελευταιο του ποστ. δεν μπορω να το βρω μπορει να εχει σβηστει κιολας.

όχι, το είδα εγώ. κάπου σε λινκ μέσα σε αυτό το τόπικ είναι.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
εδω υπαρχει ολοκληρο site για αυτη τη δουλεια Σε Είδα

"Σε είδα αλλά εσύ έκανες ότι δε με είδες"

21 Αυγούστου 2007 - 13:01 | Αλλού

Σε είδα στην πλατεία, έτρωγες παγωτό χωνάκι, φορούσες ένα πράσινο τάγκα και μετά κ\έκατσες γιατί λερώθηκες στη βρύση και το γάργαρο νερού κυλούσε στο στήθος σου και μετά τίναξες τα μαλιά στον αέρα και με έβρεξες. Μαλακo

:mrgreen:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...