Προς το περιεχόμενο

ffdshow και directvobsub

omnislash

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Κατέβασα την έκδοση 1.5.2 του Filmachine που εμπεριέχει το ffdshow.Μόλις φορτώνω λοιπόν το avi και φορτώνει μαζί και το vobsub φορτώνεται και το ffdshow με αποτέλεσμα (;) να μην εμφανίζονται οι υπότιτλοι.Είναι installed σε διαφορετικά folders.Επίσης στην προήγουμενη unstable έκδοση του Filmmachine δεν μου παρουσίαζε αυτό το πρόβλημα

Δημοσ.

Είσαι λίγο ασαφής. Όταν λες ότι δεν εμφανίζονται οι υπότιτλοι, εννοείς σε κάποια οθόνη preview του Filmmachine ή στο τελικό αποτέλεσμα?

Συνήθως η παρενέργεια της ταυτόχρονης ύπαρξης εγκατεστημένου ffdshow + DVobSub είναι να φαίνονται κατά το playback διπλοί οι υπότιτλοι, οπότε απενεργοποιείς το ένα από τα δύο. Αυτό που περιγράφεις, πρώτη φορά το ακούω...

Δημοσ.
οπότε απενεργοποιείς το ένα από τα δύο.

Πως απενεργοποιώ το ffdshow;Οχι μόνιμα να εμφανίζεται δηλαδή οπότε το θέλω

εννοείς σε κάποια οθόνη preview του Filmmachine ή στο τελικό αποτέλεσμα?

Οχι το filmachine είναι μια χαρά.Πχ στο winavi δε μου αναγνωρίζει καν το αρχείο υπότιτλων ενώ στο windos media και στο media player classic μου βγάζει το βελάκι το vobsub αλλά στο πεδιό open στα configures δεν εμφανίζει το αρχείο των υπότιτλων ενώ και το launch config dialog param;enei ananerg;o

Τους εμφανίζει μόνο αν πάω από το μενού subtiltes των players.(Ναι τους έχω στο ίδιο αρχείο με το avi και με το ίδιο όνομα)

Δημοσ.

Τώρα μπερδεύτηκα πραγματικά. Από τη μία θες να απενεργοποιήσεις το ffdshow και από την άλλη παραπονιέσαι ότι δε βλέπεις υποτίτλους!

Άρα θέλεις να ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΕΙΣ το ffdshow:

Start -> Programs -> ffdshow -> Video decoder configuration

550565

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...