Προς το περιεχόμενο

FRITZ!Box Fon HELP

Weiss

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχω παρει απο ΗΟL το παραπανω adsl modem/router.To εχω συνδεσει κανονικα με usb στο ενα pc και το άλλο θελω να το συνδεσω με καλωδιο.Επειδη το καλωδιο του Fritz ειναι μολις 1μ πηρα ενα 10m το οποιο δουλευει κανονικα (το δοκιμασα στο μαγαζι) ομως δικτυο δε βλεπω! Ειτε βαλω manual τις IP ειτε automatic (εχει DHCP server) η συνδεση διαρκει 1-2 sec μετα χανεται τελειως μετα παλι για 1-2 φτιαχνει κτλ.Το καλωδιο που ειχε το πακέτο και αυτο που αγορασα δεν ειναι crossover εχω δοκιμασει να απενεργοποιησω ολα τα firewalls αλλα τιποτα.Δειτε και τη συνδεσμολογια που δινει η εταιρια :

http://www.avm.de/en/Produkte/FRITZBox/FRITZ_Box_Fon/Anschlussmoeglichkeiten.html

Δημοσ.

weiss kai εγώ το ίδιο έχω εδω και ενα χρονο σχεδον και δεν εχω αντιμετωπισει καποιο πρόβλημα

με το καλωδιο το δικο του αντιμετωπιζεις το ιδιο προβλημα ή σε συνδεει κανονικά ?

Δημοσ.
kalitera na sindeseis kai ta 2 pc me ethernet.. afiste tis USB!

Και εγω αυτο θα ηθελα αλλα εχει μονο 1 Ethernet. Με το δικο του καλωδιο δεν το εχω δοκιμασει.Ουτε στα 10Μbit δουλεψε.

Δημοσ.

alo firmware meta dokimazeis me switch ektos an exei provlima i i karta diktiou sou gia auto dokimase se alli i an exei provlima to router stin ethernet .kanto kai ena reset sta default mipos exei faei skaloma.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...