Προς το περιεχόμενο

Ζητείται αξιόπιστο e-shop για Αγγλία (κυρίως για κενά cd/dvd κ.α)

Sadako

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αν και νομίζω ότι ο τίτλος είναι λίγο-πολύ self-explainatory, θα πω 2 λόγια. Εδώ και 20 μέρες περίπου βρίσκομαι στην Αγγλία (Νότινγχαμ συγκεκριμένα), για μάστερ. Βασικά, ακόμα ψάχνομαι λίγο-πολύ για τα μαγαζιά απο όπου θα ψωνίζω, αλλά ένα θέμα που με απασχόλησε σχετικά γρήγορα, είναι ότι λόγω της αρκετά γρήγορης (μερικές φορές όμως και όχι πάντα) σύνδεσης, χρειάζομαι κενά CD/DVD. Απο το λίγο που πρόλαβα να δω στα μαγαζιά, οι τιμές ήταν εξωφρενικά υψηλές, οπότε ήθελα απο κάποιον που έχει εμπειρία απο Αγγλία, να μου προτείνει κάποιο eshop, που να το έχει χρησιμοποιήσει, και να είναι (φυσικά) φθηνό, και να έχει δυνατότητα για δωρεάν αποστολή στο σπίτι. Όχι τίποτα το εξωφρενικό δηλαδή, αφού ακόμα και στην Ελλάδα για παραπάνω απο κάποιο ποσό σου τα στέλνουν δωρεάν..

Όπως είπα, κυρίως (και άμεσα) ενδιαφέρομαι για κενά CD/DVD, αλλά φυσικά αν έχει και φθηνά hardware parts, ή και κανένα για φθηνά (ή και μεταχειρισμένα ακόμα) textbooks (επίσης και μεταχειρισμένα αν υπάρχουν), είναι κάτι παραπάνω απο καλοδεχούμενα, γιατί εδώ και στο amazon, τα βιβλία που μου χρειάζονται (για computer science & IT) έχουν γύρω στις 50 λίρες το ένα (ήτοι 70-75 ευρώ!!!)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...